De-a râsu' plânsu'! Doi soți au rămas cu datorii, după ce câinele lor a mâncat un plic cu bani

Ultima actualizare:

Cu toți am auzit celebra scuză „câinele mi-a mâncat tema” și, cu siguranță, nimeni nu a fost crezut folosind această frază. Însă, urmează o poveste cât se poate de adevărată cu un câine care a mâncat....4.000 de dolari! Cecil, un cățel în vârstă de 7 ani, din Pennsylvania, și-a băgat stăpânii în datorii.

Câinele Cecil, care a mâncat 4.000 de dolari
Adorabilul Cecil le-a dat bătăi de cap stăpânilor săi (Foto: Instagram)

Carrie și Clayton Law au lăsat pe masa din bucătărie un plic cu bani. Suma urma să fie folosită pentru renovarea casei lor, din Pitssburg, acolo unde locuiesc alături de simpaticul Cecil, un câine din rasa Golden Doodle. Nu s-au gândit nici o clipă la ce avea să urmez. Când ei erau ieșiți la cumpărături, Cecil a găsit plicul cu bani și a mâncat toate bancnotele care se aflau în el. Carrie a povestit totul pe pagina sa de Instagram.

Animalul a mestecat toți banii din plic (Foto: Instagram)
Animalul a mestecat toți banii din plic (Foto: Instagram)

Câinele Cecil a ajuns la veterinar, după ce a mâncat bancnote de 4.000 $

Cecil nu a făcut nimic rău în viața lui. Asta până când a mâncat 4.000 de dolari! Nu mi-a venit să cred când am văzut, am fost în stare de șoc. Partea amuzantă este că am găsit în bolul său cu apă o bancnotă de 100 de dolari. Deci i s-a făcut sete după ce a mâncat plicul cu bani!”, a explicat Carrie Law. Ea și soțul ei au încercat să recupereze bancnotele, însă nu a fost deloc ușor. Cecil a fost dus la veterinar pentru că stăpânii lor voiau să se asigure că nu pățește ceva grav: „Nu a fost afectat deloc de ceea ce s-a întâmplat. A dormit și a mâncat fără probleme.”

Cât despre bani, Carrie și Clayton au reușit să lipească majoritatea bancnotelor, dar procesul a durat, pentru că aceștia au fost nevoiți să caute în excrementele câinelui.

Ne-a luat trei zile să găsim toți banii. Să îi spălăm, să îi uscăm și să îi lipim. A fost ca un puzzle dificil și a necesitat foarte multă răbdare. Mai ales că trebuia să îl așteptăm pe Cecil să își facă nevoile, apoi să căutăm banii în excrementele lui. Am reușit să recuperăm 3.350 de dolari până acum. Mai avem 400 de dolari care sunt «mutilați». Pe aceia s-ar putea să îi înrămăm.”, a declarat Carrie râzând, potrivit NBC Philadelphia. Din fericire, băncile din America sunt înțelegătoare și acceptă bani deteriorați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net