El e „cățelul-unicorn”! S-a născut cu o codiță în frunte

Povestea unui câine care s-a născut cu o codiță mică în frunte a emoționat o lume întreagă. Botezat cățelul-unicorn datorită aspectului său neobișnuit, animalul a fost abandonat în frig și salvat de asociația americană Mac the Pitbull.

Narwhal, cățelul născut cu o codiță în frunte
Narwhal a fost abandonat în frig și salvat de o asociație (Foto: Facvebook)

Cățelul avea și o rană la picior atunci când a fost găsit de salvatori, dar din fericire nu a fost vorba de nimic serios. Medicii veterinari l-au tratat, l-au vaccinat și animalul s-a făcut bine rapid. Salvatorii săi l-au botezat „Narwhal, micul unicorn”, iar el a devenit extrem de repede un fel de mascotă a centrului de îngrijire, care se ocupă cu salvarea câinilor abuzați, răniți sau abandonați. Animalul are, de asemenea, și o armată de fani, care se bucură ori de câte ori văd câte o fotografie nouă cu acesta.

Mai mulți oameni au încercat să-i facă rău

Mac the Pitbull l-a salvat pe Narwhal în 2019, însă povestea lui s-a viralizat din nou zilele trecute. Asociața a anunțat că animalul este perfect sănătos, iar medicii veterinari au decis să nu îi îndepărteze codița din frunte, întrucât nu îi provoacă neplăceri. Rochelle Steffen, fondatoarea Mac the Pitbull, a spus că lui Narwhal „îi place să doarmă sub plamumă, să exploreze grădina cu ceilalți căței și să fie purtătorul de cuvânt al centrului”, relatează tabloidul britanic Mirror.

Urăște să margă cu mașina, însă îi place să îl iau cu mine la evenimente”, a mai spus Steffen. 

De când a fost găsit, cățelul și-a petrecut timpul la centru, sub aripa oamenilor care l-au salvat. Însă, au existat și incidente. Mai mulți oameni răuvoitori au încercat să intre în centru pentru a-i face rău lui Narwhal considerând că animalul este o „anomalie”. Din fericire, acesta nu a fost rănit.

Zilele trecute, Rochelle Steffen i-a asigurat pe fanii simpaticului animal că acesta este bine și extrem de fericit, deci cu siguranță aceasta este o poveste cu final fericit pentru toată lumea.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net