Poveste emoționantă! Un câine încă își așteaptă stăpânul în fața spitalului, deși bărbatul a murit de 4 luni

Te face să plângi! Este povestea unui câine, din India, care de luni bune aşteaptă în faţa spitalului unde stăpânul său a fost internat. Omul a murit între timp, dar animalul refuză să plece din faţa unităţii medicale. Angajații au, acum, grijă de el și a primit și un nume nou: Ramu.

Câinele își așteaptă de 4 luni stăpânul în fața spitalului Foto: captură video
Câinele își așteaptă de 4 luni stăpânul în fața spitalului Foto: captură video

Câinele își așteaptă stăpânul în fața spitalului

Timp de 4 luni, cățelul nu a plecat deloc din fața spitalului districtual din Kannur, statul Kerala, acolo unde s-a despărțit de stăpânul, potrivit The Independent. În primele zile de după moartea proprietarului a refuzat să mănânce și nu a făcut nimic altceva decât să se uite fix la ușile încuiate de la intrarea în morgă, scrie Digi24.ro.

„Un pacient a venit la spital în urmă cu patru luni și câinele lui îl însoțea. Pacientul a murit și câinele a văzut că proprietarul este dus la morgă", a declarat Vikas Kumar, angajat al spitalului.

Cățelul este îngrijit de angajații spitalului

Acum, cățelul este hrănit și îngrijit de angajați, care i-au dat și un nou nume – Ramu. Câinele simte că proprietarul este încă aici. Nu părăsește deloc acest loc”, a mai spus Kumar. Angajații cred că trupul neînsuflețit al stăpânului a fost scos printr-o altă ieșire și din acest motiv cățelul trăiește cu senzația că acesta s-ar afla încă în spital.

Lui Ramu îi plac ouăle și peștele

Maya Gopalakrishnan, medic, spune că lui Ramu îi place mult mâncarea gătită, cu ouă și pește. De curând a început să facă mici excursii și merge câțiva metri, până în fața secției de fizioterapie. Se întoarce însă în fața morgii în scurt timp. Angajații au mai observat că Ramu nu se amestecă cu alți câini fără stăpân și este destul de pretențios la mâncare, ceea ce le-a sugerat că a fost bine îngrijit.

Japonia a marcat un secol de la nașterea lui Hachiko

Japonia a sărbătorit vineri, 10 noiembrie, 100 de ani de la nașterea lui Hachiko. Acest câine a câștigat faima mondială pentru devotamentul său incredibil. Până la sfârșitul zilelor, și-a așteptat stăpânul în gara Shibuya. Statuia sa de bronz din fața gării atrage atenția turiștilor. Povestea incredibil de emoționantă a lui Hachiko a devenit linie de subiect în mai multe opere literare și în cinematografia mondială.

Profesorul de la Universitatea din Tokyo, Hidesaburo Ueno, a fost un expert în domeniul agriculturii. Iubea câinii și odată a primit cadou un cățeluș de rasă Akita Inu. Câinele a fost al optulea la naștere, așa că a fost numit „Hachiko” („hachi” – japoneză pentru „opt”). Când omul de știință pleca la serviciu, prietenul său patruped îl însoțea la gară dimineața și îl întâlnea seara. Cu toate acestea, pe 21 mai 1925, japonezii nu s-au întors. A murit brusc după un accident vascular cerebral la vârsta de 53 de ani și a fost înmormântat la cimitirul Aoyama din capitala Tokyo. Câinele credincios încă venea în fiecare zi la gară și își aștepta stăpânul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net