A câștigat marele premiu la Loto, dar acum lucrează ca gunoier. Cum a cheltuit milioane de euro în timp record

Aceasta este povestea fascinantă a omului care a câștigat marele premiu la Loto, dar acum lucrează ca gunoier. Michael Carroll, în vârstă de 40 de ani, din Scoția, a devenit celebru în anul 2002 atunci când, la vârsta de doar 19 ani, a încasat un cec în valoare de aproape 13 milioane de dolari. Deși cu premiul de la loto ar fi putut avea orice își dorește, într-o perioadă scurtă de timp, a pierdut totul.

Michael Carroll a câștigat marele premiu la Loto, dar acum lucrează ca gunoier / Foto: Captură video
Michael Carroll a câștigat marele premiu la Loto, dar acum lucrează ca gunoier / Foto: Captură video

În anul 2002, Michael Carroll, în vârstă de 40 de ani, din Scoția, a devenit cunoscut sub numele de „Loto Lout” când a câștigat premiul cel mare la 19 ani. După ce a încasat premiul fabulos la Loto, în valoare de aproape 13 milioane de dolari, a ales o cale care l-a dus rapid de la înalțimea bogăției la munca de gunoier.

Michael Carroll a reușit „performanța” de a toca toți banii pe petreceri, droguri și prostituate. Omul care se lăuda cândva că s-a culcat cu 4.000 de femei și că în fiecare noapte îi treceau prin pat cel puțin 8, fiind părăsit și de soția sa, a pierdut tot – banii, casa și familia. Mai mult decât atât, a fost implicat în numeroase infracțiuni și a fost executat pentru trei pedepse cu închisoarea, inclusiv pentru viteza excesivă și scandaluri.

„Toate prostiile sunt în trecut”

Deși s-a declarat falit în 2013, el susține că este un bărbat fericit și că nu are „niciun regret” în viață: „De când sunt în Scoția nu am mai avut probleme cu poliția. Am fost un cetățean care respectă legea, credeți sau nu. Toate prostiile sunt în trecut. Acum am 40 de ani, nu 19. Nu regret și nu îmi doresc nimic.

Dacă trăiești așa, te gândești mereu: «De ce am făcut asta, de ce am făcut asta» și nu vreau să trăiesc așa. Nu, nu-mi doresc să fi pus niște bani deoparte pentru copii. Am muncit toată viața înainte de a câștiga și muncesc din greu acum. Copiii mei nu sunt supărați pe mine pentru că am cheltuit banii. Unul dintre ei a glumit cu mine și mi-a spus: «Știu unde ai cheltuit toți banii - cocaină și prostituate»”, a spus Michael Carroll, potrivit tabloidului britanic The Sun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net