Horoscop săptămânal 1-7 august 2022: Peștii pot întâlni o persoană specială

Horoscopul săptămânal pentru perioada 1 - 7 august 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Peștii pot întâlni o persoană specială Sursă foto: Pixabay.com
Peștii pot întâlni o persoană specială Sursă foto: Pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru 1 - 7 august 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 1 - 7 AUGUST 2022

Veți încerca și acum să luați situația sub controlul vostru vigilent și să o faceți corect, pentru că doar în acest fel puteți pune lucrurile în ordine, atât în afaceri, cât și în dragoste. A avea controlul oricum face parte din voi. Posibil ca schimbările să vină din direcția activității și dezvoltării personalității, nefiind excluse probleme legate de locuință, de carieră, de afaceri ori de părinți.

De acum încolo și pentru o lungă perioadă de timp, veți începe să văocupați de casă și de treburile interne, de imobiliare poate, chiar să faceți un schimb ori să vă relocați. Cred că vă veți întoarce și în trecut, continuând chestii începute altădată sau reparând greșelile de carieră. Veți fi, de asemenea, îngrijorați de problemele de sănătate ale părinților.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 1 - 7 AUGUST 2022

Dacă din punct de vedere al condiției fizice nu este momentul cel mai favorabil, se pot deschide totuși oportunități pentru îmbunătățirea situației financiare. Vor fi perspective bune în muncă, doar că va trebui să lucrați puțin la modurile în care o faceți, folosind dexteritatea, viclenia și farmecul pentru a depune efort mai mic dar a avea câștig mai mare. Mulți nativi vor căuta comunicarea, nicidecum cea superficială, ci mai profundă, care să dea ocazia unei mai bune cunoașteri a interlocutorului, o mai bună înțelegere a modului în care acesta trăiește și gândește.

Veți arăta interes pentru psihologie, analiză, ceea ce poate contribui la succesul activităților intelectuale. Dar acesta este și un moment favorabil pentru activități financiare, căci spiritul antreprenorial va ajuta să câștigați bani și să găsiți noi surse de venit.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 1 - 7 AUGUST 2022

E momentul de a ieși din carapacea ultimelor săptămâni, a merge la întâlniri chiar dacă realizați din primele momente că nu e prințul sau prințesa la care visați sau sperați. Aveți parte de momente plăcute, de conversații amicale care se dovedesc mult mai reveleatoare, amuzante și relaxante decât ați anticipat. Fiți sinceri,

exprimați-vă clar poziția și interesul dar apreciați o întâlnire reușită. Sectorul emoțional este doar unul din puncte de focus, finanțele comune sau nevoia de a face schimbări fiind și ele destul de intens accentuate, mai ales în a doua parte a perioadei. Realizați că s-au modificat unele lucruri și în starea de sănătate, sunteți mai sensibil decât în trecut și aveți nevoie de mai mult timp acordat propriului organism. Nu vă gândiți prea mult, nu mai stați să analizați sau să supuneți votului familiei ce e bine să faceți și ce nu. Cumpărați alimente doar pentru voi, fiți puțin mai individualiști și faceți un prim pas către transformările la care visați.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 1 - 7 AUGUST 2022

Perioada se poate dovedi a fi defavorabilă pentru relațiile de dragoste, deoarece vi se va cere să îndepliniți o serie de obligații rămase din trecut sau poate chiar sunteți restanți la plata unor datorii karmice față de prieteni, parteneri, colegi. Fiți precauți cu socializarea, pentru că va exista riscul de a fi atrași în litigii sau conflicte publice, fiți extrem de restrânși în declarații și acțiuni, pentru a nu vă auto-sabota și submina autoritatea, a nu face greșeli pe care le-ați putea regreta ulterior!

Afacerile financiare nu vor avea nici ele mare succes, pentru că nu vor exista suficiente fonduri de extindere a afacerilor. Așadar, nu este de dorit să vă angajați în achiziții mari, în investiții ori semnarea documentelor financiare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 1 - 7 AUGUST 2022

Faceţi pauză şi ascultaţi. În prima parte a perioadei trebuie să vă auziţi vocea organismului, să vedeţi nota generală a gândurilor personale, dacă sunt cu tendinţă spre zona negativă sau încărcate de optimism.

Daţi dovadă de nehotărâre pentru că acordaţi celor din jur prea mult credit, întrebaţi prea multă lume ce părere are despre dilemele cu care vă confruntaţi, aflaţi cam tot atâtea răspunsuri diferite şi uitaţi de ce vreţi şi aveţi nevoie cu adevărat. Similar la toate dilemele de acum, la dorinţele partenerilor de afaceri, e important să vedeţi cam ce resurse aveţi la dispoziţie pentru a face faţă noilor provocări sau proiecte profesionale.

Starea emoţională trece prin suişuri şi coborâşuri, trebuie să fiţi cât mai realist în a accepta limitele personale şi a nu vă asuma mai mult decât e cazul. Porniţi noi direcţii dar alegeţi proiecte reduse ca durată, căutaţi investitori în idei cu marjă de profit ridicată şi cu mai puţin efort din partea voastră. Fiţi îndrăzneţ şi nu vă întindeţi mai mult decât vă permite plapuma.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 1 - 7 AUGUST 2022

Familia şi parteneriatele nu prea ajung la un numitor comun. Fie e vorba de partenerul care vă cere să oficializaţi relaţia sau să vă implicaţi mai concret, să aduceţi mai mulţi bani în casă sau anumite asocieri de afaceri externe nu sunt pe placul celor de acasă şi nu ei îşi ascund nemulţumirile.

Prima parte a perioadei poate fi una cu ceva frustrări, deveniţi mai mult defensiv, aveţi tendinţa să vă justificaţi pentru alegerile făcute în loc să vă folosiţi de logică şi să arătaţi că nu poate nimeni să vă impună cu cine să vorbiţi sau să faceţi afaceri.

E important să fiţi împăcat cu proiectele şi persoanele cu care sunteţi asociat, în cazul în care cei din jur doar verbalizează dubiile care există deja şi în propria minte atunci e bine să nu vă implicaţi în dezbateri inutile ci doar să conştientizaţi şi să vă planificaţi ceva timp pentru a analiza situaţia. Indiferent însă de natura tensiunilor de acum, e bine să staţi mai retras, să vă evaluaţi şi mental şi ca stare financiară, pentru a avea timp să vă organizaţi şi să prindeţi în buget mai multe situaţii posibile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 1 - 7 AUGUST 2022

Sunteţi plin de idei, activ şi atât de în vervă, prins cu planuri de viitor, proiecte din ce în ce mai noi şi inventive, încât la jumătatea perioadei e posibil să resimţiţi instalarea unor stări de extenuare. E bine să vă faceţi un program, să fiţi organizat în ieşiri şi să luaţi în calcul schimbări aproape constante de ore şi de persoane în jur.

În periplul din prima parte puteţi reîntâlni persoane din trecut cu care acum aveţi ocazia să reluaţi legătura fără tensiunea anterioară, de multă vreme uitată. Recunoaşteţi că aveţi nevoie de timp pentru fi şi singur, pentru a vă pune ordine în gânduri şi pentru a vă reîncărca bateriile emoţionale. Bateriile fizice le revitalizaţi pe ultima parte a perioadei, când veţi fi mai dispus să reluaţi ieşirile cu prietenii, să vă distraţi, să mergeţi la sala de sport.

Referitor la planul profesional, e bine să vă consultaţi cu colegii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 1 - 7 AUGUST 2022

Foarte preocupați veți fi de mediul de acasă, de domiciliu ori alte valori imobiliare sau de relația cu mama. Puteți decide să faceți curățenie în casă și să depozitați ori să aruncați materialele și lucrurile suplimentare pe care nu le mai folosiți. O legătură cu părinții poate fi simțită acum, aducând sentimente și emoții la suprafață. Dragostea voastră vizavi de mediul de acasă devine evidentă pentru că acolo o să vă simțiți cel mai bine, bucurându-vă de mâncare bună și dialog în jurul mesei de bucătărie.

Dragostea la prima vedere ar putea să bată la ușă, depinzând de voi dacă îi deschideți sau nu. Nu fiți timizi sau prea mult pe gânduri, pentru ca s-ar putea să pierdeți ocazia și să regretați. Chiar dacă ați hotărât acum ceva timp în urmă să închideți ușile inimii, vine acum șansa de a vă schimba ideile, fără avertisment! Dacă trăiți într-o relație, mai bine ați încerca să rămâneți credincioși partenerului de cuplu, pentru a nu se isca probleme mai târziu.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 1 - 7 AUGUST 2022

Energiile vă sunt direcționate spre axa financiară, așa încât probabil veți beneficia de recompense pentru munca voastră, un fel de, „după muncă și răsplată”. De asemenea va trebui să dovediți acum că v-ați învățat lecția înțelepciunii, căci răni vechi pot reveni la suprafață.

Sentimental, dacă în sfera dragostei soarele "nu strălucește", atunci înseamnă că nu a venit momentul. Nu este nimic rău să fii singur, ci dimpotrivă, puteți analiza trecutul și să vă învățați o lecție din vechile greșeli. Cu cât nu o să vă mai concentrați asupra problemelor personale, cu atât mai repede veți debloca drumul iubirii.

Acum, la sfârșitul lunii iulie, veți avea o întâlnire de neuitat - nu ratați șansa! Iar dacă nu perechea vă iese acum în cale, înseamnă că e altă oportunitate și anume o propunere de afaceri sau job. Aspectele financiare rămân în continuare o preocupare majoră în casă. Starea bugetului familiei va fi un subiect nesfârșit de discuții cu perechea. Uneori tensiunea poate atinge cote înalte.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 1 - 7 AUGUST 2022

Prietenii nu încetează să mai fie surprinși de schimbările care vi se întâmplă. Dacă sunteți doamne, probabil că veți acționa în direcția găsirii unui alt loc de muncă, în plus, dacă mai și lucrați deja în sistemul educațional, poate că o să vă completați veniturile cu meditații pentru elevi, cu dezvoltarea de metode care îi învață cum să lucreze sau chiar voi o să vă perfecționați. Veți avea succes și noroc doar cu o condiție-aceea dacă o să vă recâștigați încrederea în voi. Cele care nu sunt capabile de acest lucru, vor fi indignate acum de cele ce aud și li se întâmplă, vor fi antrenate în bârfe și invidie!

Afectiv, bărbații vor avea energii mai accentuate în această perioadă în sensul că vor constata niște lucruri. Viața din această săptămână promite să devină foarte interesantă și veți învăța multe despre oamenii din jurul vostru, mai ales despre femeile cu care luați contact. În primul rând veți avea timp de a gândi mai puțin despre relațiile de dragoste decât de obicei și culmea, fanele vor deveni impresionate de indiferența voastră. Femeile sunt atât de complicate, încât atunci când sunt iubite, vor să fugă, iar atunci când ești indiferent față de ele, cu atât devin mai sentimentale și mai romantice.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 1 - 7 AUGUST 2022  

E recomandat de a utiliza tactici de genul-un pas înainte, doi pași înapoi. De asemenea, în această perioadă să fiți pregătiți pentru o confruntare și evitarea micilor răutăți din partea celor care sunt cu ochii pe voi. Vor fi zile cu energii amestecate, cu tristeți, cu popularitate personală, cu teste, creștere în afaceri ori cu seducție. Aspirația de a crește statutul va fi însoțită de ajutorul ascuns al superiorilor, iar iubirea plăcută și rezolvarea problemelor prelungite se vor altera cu durerea, dezamăgirea, sentimentul că nimic nu merge așa cum ați dori.

O contribuție importantă la astfel de circumstanțe, va fi sprijinul prietenilor. Evenimentele se vor concentra asupra problemelor interne, ascunse de ochii curioși și care afectează zonele financiare sau de proprietate. Fiți atenți dacă lucrați cu documente, dacă mergeți în excursii lungi și la condus. Dar poate că din eșecurile personale, veți învăța ceva bun și se va trezi în voi dorința de dezvoltare personală și auto-îmbunătățire.

Financiar, fiți moderat în cheltuieli, ele să fie exact după nevoi, iar referitor la câștiguri, ele vin din lucruri minore, deci mai puțini decât altădată.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 1 - 7 AUGUST 2022

Deciziile perioadei necesită o analiză atentă, cu atât mai mult cu cât gândiți pentru la toamnă mari rezolvări de probleme personale legate de casă și copii.

În relație, cu cât sunteți mai călduroși, cu atât mai bine va fi viața comună în anii următori. Deocamdată, în această săptămână vor exista dificultăți pentru că, de multe ori, unii nativi trebuie să-și părăsească copiii și pe cei dragi din cauza locului de muncă ori să petreacă mai puțin timp cu ei.

Puteți întâlni pe cineva mai în vârstă decât voi sau o experiență de viață mai bogată, o persoană matură sau cu autoritate, de la care aveți multe de învățat. Această întâlnire poate fi un adevărat reper pentru voi.

Evenimentele care apar în viața socială vă vor afecta starea de spirit, căci se pare că de ceva vreme vi s-a schimbat norocul. Pe drumul spre atingerea obiectivelor stabilite vă așteaptă în continuare teste surprinzătoare. Este posibil să nu aveți entuziasmul că o să reușiți în afacerea pe care o plănuiți și sub presiunea circumstanțelor o să încercați ceva nou sau căutați să vă apărați interesele decisiv în fața altora.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net