Horoscop săptămânal 20-26 februarie 2023. Racii au probleme în cuplu

Ultima actualizare:

Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna 20-26 februarie. Haideți să vedem ce se întâmplă în horoscop!

Horoscop săptămânal 20-26 februarie: Racii se ceartă cu partenerul de viață
Horoscop săptămânal 20-26 februarie: Racii se ceartă cu partenerul de viață

Sursă foto: azerbaijan_stockers - Freepik

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Berbec

Și în această săptămână, influența tensionată a lunii ce se termină va rămâne în continuare la fel, iar mulți dintre voi nu veți avea prea mult succes, ci va trebui să dați dovadă de voință, perseverență și răbdare pentru a vă atinge obiectivele. În același timp, un nivel ridicat de energie vă va ajuta să faceți față problemelor, situațiilor dificile și să mențineți un echilibru intern. Pot izbucni adevărate confruntări cu oameni care nu vă împărtășesc opiniile și credințele, iar voi o să fiți nevoiți a vă apăra cu înverșunare punctul de vedere.

Probabil că nu veți fi egali în disputele și argumente, iar unele pot duce la confruntări în domeniul juridic. Nedreptatea, călcarea în picioare a drepturilor omului îi poate face pe unii foarte beligeranți, căci le incită dorința de a ajunge la miezul adevărului. Va fi dificil să comunice lumea cu voi, veți reacționa foarte emoțional și astfel veți provoca uneori o situație incomodă pentru adversari și interlocutori. Adică veți fi urâcioși.

Horoscop săptămânal 20-26 februarie -Taur

În primele 3 zile, energia va fi la un nivel destul de scăzut, astfel încât nativii pot prezenta stări de rău și disconfort emoțional. Intensitatea emoțională va crește, ceea ce va împiedica o evaluare obiectivă a acțiunilor proprii și ale celorlalți. Aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru călătorii, vacanțe, pentru încheierea de contracte, pentru căsătorie, pentru tranzacții financiare mari și demararea de proiecte de afaceri comune, precum și pentru împrumuturi.

Oamenii din jur vă vor provoca la certuri, conflicte, iar opoziția rivalilor se va intensifica. Va trebui să fiți diplomați pentru a stinge contradicțiile și a le transforma în schimbări pozitive.

De asemenea, puteți avea probleme cu autoritățile financiare, cu biroul fiscal, cu vechii sponsori și parteneri care vor cere returnarea datoriilor sau îndeplinirea obligațiilor din trecut.

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Gemeni

Energiile nefavorabile de la începutul perioadei vă pot anula eforturile. Este important să vă controlați, deoarece temperamentul de aer poate genera cu ușurință conflicte și scandaluri și uneori situații periculoase. Trebuie să încercați să depășiți tensiunile, ca să traversați perioada cu pierderi minime. Să nu vă implicați în intrigi, deoarece în primul rând, cariera sau relațiile cu colegii și șefii pot avea de suferit. În plus, în acest domeniu pot apărea situații de criză neașteptate, care pot încălca acordurile anterioare cu partenerii, putând duce la litigii prelungite, plata unor penalități sau amenzi. Prin urmare, este foarte probabil să fiți nevoiți să căutați un nou loc de muncă sau să recrutați o nouă echipă.

Aveți răbdare însă, până când situația se va stabiliza și veți deveni mai deschiși comunicării și hotărâți să aveți succes în carieră!

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Rac

Devin importante reacțiile partenerului, de la care așteptați să aprecieze eforturile pe care le faceți și să vă recunoască nevoile de reconectare. Dacă însă nu sunteți mulțumit de comportamentul acestuia, puteți stârni scântei de altă natură.

Rămâneți concentrat pe voi, indicat să cheltuiți pentru uz propriu, fără însă a pune presiune pe celălalt care poate acum e cu mintea axată pe alt domeniu. Oferiți-vă  ce aveți nevoie, răsfățați-vă și pur și simplu, lăsați-vă transformat ca percepție interioară de clipele de liniște.

Horoscop săptămânal 20-26 februarie -Leu

Vă puteţi petrece timpul liber participând la evenimente sociale cu copii, persoane mai tinere, cu colegi sau colaboratori. Fiţi flexibili, adaptaţi-vă permanent şi lăsaţi-vă transformat de informaţiile primite de la cei din jur. Nu vă abandonaţi propriile interese, e important să aveţi în minte obiectivele individuale şi să vă ajustaţi comportamentul şi dorinţele după ceilalţi în măsura în care nu vă îndepărtaţi de aceste interese. Vă puteţi abandona în faţa unor talente creative, a dorinţei de a crea ceva, nu neapărat exclusiv în domeniul artistic. Puteţi să aveţi parte de întâlniri incitante care să vă sporească confortul din domeniul sentimental sau puteţi să luaţi în calcul să dezvoltaţi noi relaţii financiare cu parteneri noi şi care au încredere să vă dea pe mână gestionarea unui fond comun.

Horoscop săptămânal 20-26 februarie -Fecioara

Sunt posibile conflicte cu conducerea sau cu persoanele în vârstă, ceea ce poate provoca o rupere a relațiilor, pierderi financiare sau chiar de bunuri. Această perioadă este periculoasă pentru avarii grave sau accidente în casă, așa că aveți grijă când lucrați cu echipamente defecte sau electricitate.

Aveți răbdare încă puțin, căci veți fi din nou plini de energie, veți avea  planuri creative și entuziasm să lucrați. Va fi cale deschisă de afirmare, de acceptare a planurilor, de acțiune mai consecventă și mai atentă, astfel încât să obțineți rezultate mai bune.

Și afectiv va fi atunci o perioadă romantică, iar emoțiile de primăvară pot contribui la amplificarea mugurilor de iubire, la dorința de a construi o relație pe termen lung. Însă acum, sunteți cuprinși de angoasa și anxietatea mentală. Dragostea neîmpărtășită,  simpatia pentru o persoană care nici măcar nu observă prezența voastră, nu este exclusă. Sau unora le este destinat să se îndrăgostească de o persoană, dar ascund cu atenție această relație de ochii curioșilor. Sau  o căsătorie poate fi încheiată în secret, fără publicitate și fără invitarea celor dragi.

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Balanța

Odată cu traversarea  lui Mercur în Vărsător, în continuare o să fiți atrași de tot ceea ce este neobișnuit-misticism, ocultism, tendințe religioase. Este posibil să deveniți membri ai unei mișcări de masă, să anunțați participarea la seminarii, prelegeri și scrieri de lucrări științifice. Puteți deveni nu numai pionieri ai ideilor, ci vă veți folosi și rațional talentele creative și tehnice. O minte plină de viață și inventivitatea vor ajuta la strecurarea cu abilitate printre metodele vechi și cele noi de lucru.

Finalul de perioadă va veni o scădere a energiei astrale, lucru ce poate reduce activitatea și entuziasmul, astfel încât sfârșitul lunii februarie este de așteptat să fie mai măsurat și mai calm. Atunci veți avea ocazia să consolidați pozițiile financiare, să căutați surse suplimentare de venit și poate să găsiți un loc de muncă mai bine plătit. A face acum cereri către persoane de rang înalt și influente poate fi idee bună, cu posibile rezultate. Dacă veți avansa în funcție, veți putea demonstra talentele creative în noi proiecte. În același timp, o dispoziție romantică va inspira, va energiza și va sădi dorința de a schimba aspectul, coafura și stilul vestimentar, lucru nu tocmai rău.

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Scorpion

Va fi un moment de transformări importante, când este necesar să faceți alegerea corectă, să vă stabiliți clar dorințele, pentru a nu repeta erori de altădată. Este posibil ca situațiile de criză să-i forțeze pe unii să schimbe jobul, să-și încerce norocul într-un domeniu nou.

Parteneri de încredere însă pot da o mână de ajutor, venind cu diferite opțiuni. În plus, grație ajutorului material al lor, veți putea rezolva vechi probleme, încât să deveniți mai independenți din punct de vedere financiar.

Afectiv, după 27 februarie încolo, sunt posibile și întâlniri romantice interesante, care pot excita echilibrul mental încât să vă doriți să acționați.

După 1martie, energiile se îndulcesc mai mult și veți putea să luați măsuri pentru a progresa. Aceasta este o perioadă de bun augur pentru începutul unei cariere publice, care poate aduce faimă și popularitate. În plus, vin și sponsori, patroni influenți, care vor fi gata să vă susțină eforturile.

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Săgetător

După 25, activitatea va începe să fie spornică, prin urmare, tranzacțiile financiare, afacerile și investițiile vor avea mai mult succes. Veți fi hotărâți să măriți veniturile, să îmbunătățiți calitatea vieții, astfel încât obiectivele reale,perseverența și farmecul vor ajuta la atingerea obiectivelor. Succesul vă va însoți în multe eforturi, veți putea realiza multe în această perioadă, vă veți rezolva problemele, veți deveni mai populari, veți contura noi domenii pentru realizarea talentelor.

Puteți  primi cadouri, participa la evenimente interesante, pleca în călătorii, vă puteți distra și face amintiri frumoase. Este adevărat că uneori va fi dificil să vă transpuneți ideile în realitate, căci ce vreți voi înseamnă și riscuri.

Afectiv, cei căsătoriți vor avea o perioadă de calm și iubire, iar cei singuri, șansa de a  întâlni jumătatea. Dar ca să reușiți, veți avea nevoie de o schimbare de peisaj, de comunicare activă. Energiile vitale sunt activate, astfel încât activitatea va deveni mai fructuoasă dacă veți acționa. Deci afectiv, va fi o perioadă foarte emoțională, în care mulți vor putea să-și arate în mod deschis sentimentele.

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Capricorn

Aspectele tensionate continuă și pot interfera cu unele dintre planurile pe care vi le-ați făcut, dându-le peste cap. Trebuie atunci să regândiți ceva, să faceți ajustări, modificări, toate ținând cont de condițiile în schimbare sau de mediu.

Relațiile de echipă, eventual cele cu colegii, s-ar putea să nu se dezvolte foarte armonios și creativ, pentru că nu toată lumea va fi capabilă să perceapă corect schimbările care au loc și s-ar putea să nu vă accepte ideile. Nu forțați nota, căci aceia vor necesita transformări mult prea serioase și de durată, nu numai în modalitățile de a face bani,ci și în conștiință.

Pentru voi e mai simplu, căci veți îmbrățișa rapid progresul, noutatea, tehnologiile avansate, astfel încât stereotipurile vechi pot fi distruse fără milă. Doar că acum, conflictele pot izbucni cu colegii, conducerea, în special cu oamenii conservatori. Pentru a acționa mai eficient, vă sfătuiesc să amânați acțiuni și decizii importante pentru după 1 martie.

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Vărsător

Tensiunile săptămânii trecute vor continua, iar starea sufletească poate fi tulburată de gelozie, temeri, intrigă, nemulțumire față de viața pe care o duceți și față de cei din jur. Veți avea ambiții mari, veți face planuri grandioase, vă veți apuca de mai multe, dar vă veți lecui rapid. Astfel, multe vor rămâne la stadiul de simple proiecții.

Emoțiile se vor dezlănțui în jur, în special în relațiile de dragoste, iar uneori vor fi atât de mari și contradictorii, încât aci vă veți despărți, aci vă veți împăca cu partenerul.

Schimbările pe care le doriți cu ardoare au nevoie să fie bine studiate. Este important să vă dați seama exact unde să efectuați transformarea și să vă concentrați forțele spirituale,mentale și fizice pentru a nu fi împrăștiate pe lucruri minore.

Veți simți creșterea spirituală și creativă abia după 28, căci ultimele zile de februarie pot aduce un mai mare succes.

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Pești

Perioada va fi mai pozitivă și mai dinamică pentru activitățile profesionale și sociale. Odată cu apariția vitalității și a entuziasmului, ceva se schimbă și se deschid rapid căi de cooperare și afaceri, de întâlniri favorabile. Pot apărea proiecte și propuneri care promit  o creștere semnificativă a veniturilor, iar abilitățile organizatorice bune vă vor ajuta și pe voi și pe cei dragi în rezolvarea problemelor. Nu e exclus să primiți sprijin financiar de la rude, părinți, astfel încât starea materială se va stabiliza, iar optimismul va reveni.

Sunt posibile călătorii neașteptate, întâlniri cu reprezentanți străini, apariții de noi profesori, evenimente care vor oferi oportunități nu numai pentru dezvoltarea activităților profesionale, dar și pentru reînnoire spirituală.  Trebuie să fiți însă atenți și să nu faceți promisiuni frivole, deoarece deciziile se pot dovedi spontane și impulsive și apoi supuse revizuirii. Asta vă afectează reputația.

Afectiv, întâlnirile romantice neașteptate nu sunt excluse, dar vor fi de scurtă durată. Va fi ușor să picați sub farmecul unora, să cedați persuasiunii și influenței unei persoane mai puternice, deci este important să vă dați seama la timp ce vi se pregătește. În același timp ar trebui să vă folosiți în mod corespunzător abilitățile mentale, farmecul, delicatețea și capacitatea de a-i manipula pe ceilalți, pentru a vă asuma rolul de lider și a nu vă teme de influența altor persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
culoare zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net