Horoscop săptămânal 23-29 mai 2022: Leii au idei inovatoare

Horoscopul săptămânal pentru perioada 23-29 mai îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

image
Iată ce spun astrele pentru săptămâna 23-29 mai foto: pixabay

Horoscopul săptămânal pentru 23-29 mai îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 23-29 mai 2022

Vi se oferă posibilitatea de reînnoire intensă a viziunilor și relațiilor voastre. Comunicarea poate fi promițătoare și poate contribui la dezvoltarea carierei și a proiectelor creative, precum și la realizarea speranțelor și la extinderea oportunităților sociale. Participarea și popularitatea prietenoasă vă vor consolida influența și vor contribui atât la soluționarea problemelor importante, cât și la relaxarea distractivă.

Divertismentul, relațiile afective poate că v-ar diversifica viața, oferidu-vă o experiență nouă.

Însă problemele ce se pot ivi în a doua jumătate a perioadei, se pot prelungi și în săptămâna următoare chiar. Dacă ați făcut greșeli în trecut, va trebui să dați socoteală, să oferiți informații și scuze, căci veți fi criticați.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 23-29 MAI 2022

Oportunitățile începute săptămâna trecută vor continua, astfel încât veți putea acționa activ și uneori cu succes, folosindu-vă influența și autoritatea. Trebuie să profitați și să fixați întâlniri importante, să finalizați activități și să discutați cu partenerii probleme, inclusiv pe acelea care afectează interesele financiare comune.

Medical, nu veți fi în formă excelentă, căci există tendința scăderii imunității, așa încât e nevoie de grijă suplimentară.

În a doua jumătate a perioadei, situația se va schimba, iar energiile cosmice le veți simți în starea voastră de zi cu zi. Veți avea de întâmpinat dificultăți asociate cu greșeli din trecut, pentru care s-ar putea să deveniți ținta criticilor.

Lipsa banilor va deveni și mai acută, sunt posibile pierderi monetare, dificultăți și dezamăgiri.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 23-29 MAI 2022

Voi o să fiți chiar în vervă, căci vă așteaptă o perioadă dinamică. Cu energie, creativi și intuitivi, puteți gestiona bine zona profesională, dar și comunicarea. Primiți oferte, aveți dorințe de a le accepta, iar uneori va trebui să acționați simultan în mai multe direcții.

Unele din proiecte vechi vor avea riscul lor, dar încă promit un venit bun. Partenerii (de afaceri sau căsătorie) pot juca și ei un rol important în consolidarea poziției financiare,mai ales până pe 25 mai. Bine ar fi să profitați de oportunități, de sfaturile partenerilor, de sprijinul și competența lor,pentru că ei vă pot promova ideile, vă pot ajuta  în extinderea conexiunilor sociale importante pentru viitor.

Fiți însă precauți căci sunt posibile pierderi, costuri inutile datorate riscului nejustificat.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 23-29 MAI 2022

Deși situații de instabilitate din viața publică pot crea necesitatea de a-ți adapta planurile,de a lua decizii rapide în afaceri și în sfera profesională, totuși vor exista momente favorabile pentru punerea în aplicare a planurilor și proiectelor inițiate anterior, mai ales în sectorul de  tranzacții financiare. Mai curând probleme asociate investițiilor, imobiliarele pot necesita unele sacrificii, unele acțiuni urgente. Situația din jur poate fi instabilă, așa că este posibil ca mulți dintre voi să fiți nevoiți să schimbați planurile. Deciziile bine gândite sunt importante nu trebuie să vă asumați riscuri și să vă bazați doar pe șansă.

Unii  vor avea tendința de a-și supraestima puterea și influența, de a alege direcție greșită de activitate, ceea ce poate duce la fenomenul de atragere de escroci și aventurieri în cale.

Ar trebui să vă preocupe inclusiv femeile din preajmă, pentru că ele pot țese intrigi, pot pune bețe în roată, mai ales acum, în ultimul decan din luna mai.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 23-29 MAI 2022

Potențialul energetic va crește în fiecare zi, iar datorită carismei, curajului și încrederii, precum și ideilor și competențelor noi, deveniți importanți și de neînlocuit în activitatea voastră. Asta înseamnă să crească veniturile și profiturile într-un proiect comun de afaceri. Va fi o perioadă favorabilă pentru carieră, reluare de întâlniri, semnarea adiționalelor la contracte și călătorii în locuri deja cunoscute. Vă sfătuiesc să rezolvați lucrurile importante.

Tot acum veți intui fără îndoială afaceri și proiecte profitabile, veți genera idei inovatoare și veți conduce o echipă. Influența va crește, iar voi ați putea deveni o expresie a opiniei colectivului, luptători activi pentru dreptate sau adevărați mentori spirituali. Veți avea susținători în străinătate, vi se poate oferi o cooperare profitabilă și interesantă. Mulți vor simți dorința unei schimbări de loc, așa că vor avea în vedere propuneri pentru mutare, călătorie lungă, voluntariat sau muncă în străinătate.

Dar în relațiile personale sunt posibile dificultăți, neînțelegeri, revendicări reciproce materiale sau de proprietate. Relațiile cu cei dragi s-ar putea estompa pe fundal.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 23-29 MAI 2022

Energiile pozitive din această săptămână vă vor ajuta să traversați relativ calm această perioadă, astfel încât, cel puțin prima și a doua zi din perioadă ar putea fi destul de favorabile. Iar dacă mă refer la ultimele 2 zile din săptămână, nu pot spune același lucru pentru că vă puteți simți mai devitalizați, mai slăbiți ori chiar deprimați din cauza neplăcerilor temporare.

Până pe 23 mai, nu ar trebui să vă așteptați la rezultate semnificative din activități, poate că multe lucruri vor fi într-o stare de stagnare, iar anxietatea excesivă sau partenerii care vă solicită nu sunt de mare ajutor, ci vor mânca mult din timpul și energia voastră. Așadar, este mai bine să așteptați cu deciziile importante, să vă controlați atitudinea, să studiați mai atent planurile, să vă consultați cu oameni competenți și să încercați să nu escaladați situații tensionate dacă se ivesc, pentru a nu declanșa o criză nervoasă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 23-29 MAI 2022

În ciuda nivelului redus de energie vitală, veți fi foarte activi și sociabili. Veți simți că este timpul pentru acțiune și că norocul v-ar putea favoriza. Vi se poate oferi o recompensă, un cadou, o promoție, un loc de muncă interesant sau propunerea de participare la un proiect social. Ați putea dezvolta atunci un interes pentru activitățile sociale, pentru extinderea legăturilor profesionale, pentru nevoia de recunoaștere a poziției, pentru o comunicare vie și informală. În orice caz, munca și serviciul, cariera vor fi o prioritate și vor aduce satisfacție, inspirație morală.

De la finalul perioadei, starea de lucruri se modifică, iar voi puteți avea probleme cu autoritățile, cu superiorii sau colegii. În plus, persoanele dragi pot deveni mofturoase și pretențioase, iar voi tracasați și alergați în toate direcțiile. E nevoie să echilibrați raportul dintre zona muncii și problemele de acasă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 23-29 MAI 2022

Pentru voi urmează o săptămână cu optimism, îndrăzneală și curaj de a privi înainte, de a construi planuri foarte importante și pe termen lung concepute în parteneriate de încredere. Accentuez ideea că nu este de dorit să vă concentrați pe proiecte individuale, să lucrați singuri. Preferați echipa, asocierea, sprijinul persoanelor mai influente. Lăsați la o parte faptul că în prima zi aveți tendința de a fi suspicioși, mândri și orgolioși, luând lucrurile prea personal! Interpretați greșit intențiile și cuvintele altora și deveniți netoleranți, inflexibili, făcându-vă singuri rău.

Din a doua jumătate a perioadei se vor mai așeza lucrurile și veți putea vedea evenimentele din altă lumină. Sugerez ca atunci să luați în calcul semnarea contractelor deja lămurite, discutarea problemelor importante, demararea de noi strategii de proiecte de afaceri, de căsătorie ori depunere CV pentru mutarea într-un nou loc de muncă din iunie încolo. Să aveți încredere în parteneri sau sponsori, ei vor fi generoși și vor aduce susținere.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 23-29 MAI 2022

Energie aveți și ea vă ajută la rezolvarea de treburi care presupun scurte deplasări, acte, informații transmise ori primite, ba chiar unele probleme se pot rezolva prin telefon sau email. Problema ar fi însă partea de sănătate, scăderea imunității eventual și a capacității de apărare a organismului. Poate că mulți dintre voi vor simți nevoia să se desprindă de rutina de acasă, să se elibereze de povara grijilor și să se simtă liberi. Prin urmare, este posibil ca în relația cu persoanele dragi să apară iritarea și intoleranța.

Pofta de divertisment poate fi destul de puternică, veți avea nevoie de descărcare emoțională, de persoane pe care să le impresionați, să le ascultați complimentele, cu care să vă permiteți mici flirturi.

Puteți gândi la schimbări importante care vor ajuta la punerea bazelor din materiale fiabile, iar pentru asta, veți fi într-o febrilă stare de căutare și reflecție creativă asupra modului de a vă extinde sfera de activitate și de a crea condiții de viață mai confortabile.

Perioadă este importantă și pentru aceia care doresc să analizeze experiența ascensiunilor și coborâșurilor, a relațiilor tensionate sau pozitive cu ceilalți și să înțeleagă cauzele.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 23-29 MAI 2022

Veți fi concentrați asupra celor mai importante proiecte și obiective, deoarece poziția și statutul  social vor fi prioritare pentru voi, cel puțin acum. Se activează ambiția și dorința de a avea o poziție mai înaltă în societate, de a folosi posibilitățile puterii, de a conduce și a avansa la locul de muncă. Deși există pericolul exceselor, al abuzului de putere, de poziție socială, ceea ce poate complica înțelegerea cu echipa de colegi, cu subordonații, nu vor fi sarcini imposibile și dificile pentru voi. Veți fi gata de asumare a riscurilor, de încercare a noilor oportunități dacă ele promit reînnoire și perspective.

În a doua parte a săptămânii, veți avea ocazia de a consolida semnificativ bunăstarea materială și a obține succes în carieră în urma unui efort îndelungat și perseverent în trecut. Nu vă risipiți deci energia pe lucruri banale sau pe distracție! Rezultatele bune ale muncii voastre vă pot fi observate de șefi, de autorități, astfel încât să beneficiați de promovare sau stimulente materiale. Oricum, indiferent câți bani aveți, atenție la investițiile speculative! Nu mizați pe noroc, ba chiar sugerez în continuare să faceți economii, căci veți avea nevoie pentru cheltuielile din casă ori cu familia.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 23-29 MAI 2022

Mulți dintre voi o să fiți gata să duceți un stil de viață dinamic, să socializați, să vă întâlniți cu diferite persoane, să participați la diverse întruniri, chiar și așa, în condiții vitrege impuse de starea generală din exterior. Sau poate că ele vor fi pe grupuri online. Oricum, dobândirea de noi cunoștințe și impresii va fi în prim-plan, potențialul intelectual se va activa, curiozitatea va crește și odată cu ea, dorința de a experimenta impresii noi și mai vii.

Creativitatea și talentele se vor manifesta într-un mod particular, veți căuta forme noi, veți schimba ideile și pe ale celor din jur, rupând stereotipurile, devenind inventivi, originali, receptivi la tot ce este nou, capabili să generați idei deosebite și progresive.

Sporturile extreme sau mișcările bruște, greșite nu vi le recomand, deoarece există pericolul de rănire. Aceeași grijă trebuie să manifestați și dacă plecați la drum. Cât despre bârfe și invidii, sigur nu o să fiți scutiți.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 23-29 MAI 2022

În general, nu este chiar cea mai favorabilă perioadă pe care o traversați, deoarece, pentru natura voastră sensibilă și sănătate, energiile accentuate pe semne de Apă nu vor fi foarte confortabile. Cu toate acestea, există influențe bune care vă pot stabiliza starea, vă pot crește spiritul de luptă, pregătirea pentru acțiune, astfel încât al doilea decan și al treilea poate fi pozitiv.

Mulți dintre voi o să fiți nevoiți să vă concentrați pe probleme nerezolvate anterior sau pe probleme importante care să asigure succesul mai târziu și împreună cu asta, consolidarea vieții și a pozițiilor profesionale.

Alții vor fi puși în situația de a-și apăra drepturile, iar pentru asta va trebui să utilizeze toate mijloacele pentru a-și economisi veniturile și a nu rata șansa de a le crește.

Sectorul financiar, deși cuprinde pe Micul și Marele Benefic al zodiacului acolo, nu favorizează schimbul de bani cu prietenii și nici stabilirea de obiective pe termen lung cu aceștia. Tot ce ține de aceste aspecte se vor transforma radical în timp, iar lucrurile nu vor putea fi ținute în frâu nici de ei, nici de voi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
halep semifinale wimbledon jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
NVS   Prezentare harta festival (1) png
grup de prieteni
image png
Click (1) (10) jpg
image png
cuplu cearta 600x400 jpeg