Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022: Urmează o perioadă minunată pentru unii Capricorni

Ultima actualizare:

Horoscopul săptămânal pentru perioada 24-30 ianuarie 2022 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

foto: Pexels
foto: Pexels

Horoscopul săptămânal pentru 24-30 ianuarie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii din zodia Capricorn vor avea parte de schimbări și reflectări în plan sufletesc.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 24-30 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Senzația de blocaj este alungată sau mult diminuată. Planul relațional este un domeniu care vă motivează să socializați mult mai mult dar acum vă simțiți înțeleși și respectați. Apar subiecte care vă atrag, conversații cu care sunteți confortabil și oameni față de care aveți respect pentru realizările lor intelectuale sau de viață.

Simțiți că redeveniți creativ în încercarea de aduce armonie și frumusețe în lucrurile cotidiene, în acele detalii de estetică care fac diferența pentru o experiență vizuală cât mai plăcută. Vă reapucați de hobby-urile pe care le-ați neglijat din lipsă de motivație și vă stabiliți noi obiective referitoare la petrecerea timpului liber. Vă exprimați mult mai ușor și afectivitatea față de cei dragi care au suportat perioada anterioară când nu prea ați fost în formă sau disponibil emoțional. Este un moment favorabil să vă bucurați de voi și pentru voi, să nu refuzați nici o propunere de a ieși în oraș sau de a participa la evenimente unde puteți să vă prezentați în toată strălucirea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Taur: 24-30 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Timpul vostru este limitat. Prea limitat pentru a nu vă da voie să vă bucurați de clipa prezentă. Bucurați-vă că aveți ocazia să faceți sarcinile cotidiene, fiți recunoscător că aveți în viața voastră persoane pentru care să faceți mici comisioane sau servicii doar de drag. Încetiniți din ritmul frenetic al programului zilnic și concentrați-vă pe lucrurile elementare. Veți observa că surprinzător mintea se va limpezi în timpul acestui proces și tot ce vă îngrijora devine doar o dilemă pe care știți că aveți capacitatea de a o rezolva. Fiți prezent. Conștientizați fiecare din senzațiile pe care le experimentați,vedeți ce experiențe vă destabilizează și care vă ajută să rămâneți echilibrat emoțional. Folosiți toate simțurile, atingeți lucruri, mângâiați-i pe cei dragi, gustați conștient mâncarea, fiți sensibil la aromele care vă înconjoară. Trăiți o perioadă aparte prin puterea pe care o veți avea după – aceea de a ști cât de miraculoase sunt fiecare persoană și lucru cu care intrați în contact.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 24-30 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Sectorul  financiar pare să nu mai termine cu provocările. Veștile bune apar de la proiectele pe care puteți să le demarați cu spor în aceste momente. Profitați de abilitățile bune de comunicare și care vă dau un avantaj atunci când deschideți subiectul legat de investiții și banii necesari pentru a pune bazele ideilor. Cererile voastre primesc răspunsuri favorabile, sunteți în alertă și prindeți imediat șansa de a extrage toate avantajele din orice propunere.

Începeți să vă interesați de ce se petrece în fundal și de modalități de relaxare pentru următoarea perioadă. Simțiți că acum deveniți agitat iar apoi vor fi momente când să fie necesară o pauză de la tot. Poate ar fi indicat ca măcar atunci când conștientizați că se acumulează tensiune și că ritmul este prea alert să încercați să reduceți cât de puțin viteza. Să vă achitați de responsabilități dar luând lucrurile pas cu pas, nu fiind împărțit permanent între două activități sau două telefoane! Justificați această aparentă lentoare prin faptul că e necesar să acordați atenție și micilor detalii, că vreți să observați mai mult reacțiile sponsorilor sau a celor cu care colaborați, iar voi între timp, să vă puteți încărca puțin bateriile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 24-30 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Cuvintele și acțiunile voastre acum ar putea avea efecte de amploare, astfel încât, înainte de a spune ceva sau de a face, gândiți-vă cum v-ar putea afecta pe viitor îndelungat. Prietenii buni vor deveni un sprijin, relațiile cu vecinii se vor îmbunătăți, dar probabil vor apărea vecini noi. Veți reuși să călătoriți, să dobândiți cunoștințe noi și să transferați această lumină altor persoane. Cercul de comunicare va deveni mai interesant, iar aceasta va include atât vechile cunoștințe, cât și oameni noi. Interesant și benefic  este că, în jurul vostru vor fi concentrați oameni buni,oameni de succes, puternici, inteligenți, un fel de "crema societății". Puteți forma grupul vostru,vă puteți alipi unuia deja format  sau puteți intra într-o asociație creativă, cu indivizi talentați.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Leu: 24-30 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Poate că ar trebui să fiți gata pregătiți pentru o confruntare, pentru niște trucuri murdare de la cei care nu vă au la inimă, dar este indicat să le răspundeți cu calm și blândețe. Apărați-vă eventual folosind tactica "un pas înainte, doi înapoi" și foarte curând veți putea remarca ce simplu veți traversa aceste provocări.

E o săptămână care vă aduce noroc în treburile publice, în munca de grup. Veți întâlni mulți oameni interesanți, poate unii dintre ei chiar foarte celebri, în timp ce alții vor deveni prietenii voștri în viitor. Cercul de cunoștințe va fi completat cu originalități, cu oameni creativi și personalități de succes. Veți învăța de la acești oameni, veți obține o experiență utilă,veți vedea perspectiva pe care o pot oferi. Acestea sunt personalități și talente luminoase, care nu acționează din motive de interes personal, ci de dragul viitorului.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Fecioară: 24-30 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Voi veți încerca să vă adunați energiile și forțele și să vă impuneți regulile jocului în viață. Sigur va fi dificil, dar destul de posibil să reușiți. Se pare că schimbările din ultimele luni vor da roade, compensarea pierderilor se poate face, puteți chiar primi despăgubiri în justiție sau aveți succes, recunoaștere, profit. Nu înseamnă că unele situații nu se vor înrăutăți. Spre exemplu, vă pot îngrijora problemele vieții și ale morții, adevărurile veșnice. Sau va veni o perioadă de reevaluare a valorilor. Oricum, dificultăți vor fi mai strânse acum, în a doua jumătate din săptămână. Alte importante probleme pot fi legate de chestiuni materiale și de incapacitatea de a implementa unele planuri. Totodată, vă puteți răsfăța în multe feluri, astfel încât nu va fi dificil de a reduce cheltuielile de personal. Este mai bine să renunțați la afacerile în comun cu prietenii dacă aveți de gând, mai ales cu cei care fac parte din zodia Scorpion și Vărsător. Inclusiv să nu dați împrumuturi.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Balanță: 24-30 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Se pare că  este necesar ca pentru a atinge pacea sufletească, să reușiți a vă construi o situație care în viitor să fie stabilă și de încredere. Deocamdată ghidați-vă reacțiile după astre, căci numai ele vor spune direcția corectă și tot ce ar mai fi deja în spatele vostru de rezolvat. Acum ar putea să existe ecouri ale dificultăților din ultima lună, la locul de muncă și în viață schimbările vor continua, iar greutățile financiare nu sunt excluse. Toate astea, destul de multe, nu vă dau răgazul să reacționați rapid la ceea ce se întâmplă și veți deveni nemulțumiți, afectați, până la iritații interne sau boli neurologice. Unele planuri și proiecte se pot prăbuși, lucruri se pot bloca, eșecuri în călătorie se pot ivi, afacerile pot avea probleme, casa poate necesita reparație, iar circumstanțele pot deveni critice.

Atenție la drumuri, căci a fi la volan va necesita o atenție sporită. Pe măsură ce învățați o autodisciplină rezonabilă și o percepție mai realistă a vieții, starea de lucruri se va îmbunătăți.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Scorpion: 24-30 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Ca un cal de muncă bun, veți lucra zi și noapte pentru a vă îmbunătăți statutul profesional și situația financiară. Dar veți culege și roadele muncii. Vor veni profituri bune, acorduri comerciale și succese financiare, inclusiv veți face achiziții bune. Sunteți în centrul atenției, iar lucrurile merg bine. Nu ezitați să vă implicați în proiecte mari, să profitați de ajutorul prietenilor și patronilor.

 În paralel,vor exista dificultăți la domiciliu,cu probleme legate de locuință. Aveți grijă și la părinți,căci nu e exclus ca ei să aibă probleme în ceea ce privește munca și sănătatea.

Problemele neașteptate vor fi asociate cu sectorul copiilor. Fiți deosebit de atenți la problemele acestora, deoarece în viața lor pot exista schimbări ce vor deveni o surpriză totală pentru voi. În mare măsură, acest lucru poate fi exprimat prin dorința de independență, prin entuziasmul pentru jocurile de noroc sau sporturile neobișnuite.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Săgetător: 24-30 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Lupta pentru a vă câștiga locul sub un soare stralucitor continuă, dar acest lucru nu trebuie să fie  un motiv de descurajare. Dacă lucrați din greu, veți reuși.

Cred că a venit la momentul întrupării concrete a ideilor comune. Acest lucru contribuie la creșterea bunăstării materiale și a achizițiilor. Problema ar fi bunurile din trecut. Ele coexistă cu cheltuieli în van, neprevăzute, cu pierderi. Uneori trebuie să oferiți mai mult decât să cumpărați și e nevoie să acceptați acum ideea. Proprietatea acumulată altădată va deveni baza pentru investiții, cheltuieli și, de asemenea, creșterea ulterioară a veniturilor.

Dacă apar situații noi, cu care nu sunteți familiarizați, vă veți comporta cu prudență, dar vă veți adapta treptat și veți putea lua decizii rapide. Menținerea legăturilor potrivite sau stabilirea de contacte nu va fi atât de ușoară, pentru că mulți pur și simplu nu vor dori să comunice cu voi. Datorită gândirii analitice, puteți să controlați tot.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Capricorn: 24-30 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Vine o perioadă minunată de reflectare, evaluare a acțiunilor voastre, precum și a acțiunilor  mediului vostru compus din oamenii pe care i-ați acceptat în preajmă. Astrele vă ajută și chiar oferă sfaturi pentru a alege calea cea bună. Ia încercați să vă imaginați unde pot conduce toate acestea, de exemplu, la final de an! Cu toate astea, veți fi încărcați de lucruri și îngrijorări. Nu ezitați totuși să faceți afaceri, căci astfel veți face rapid față oricărei dificultăți prin adaptare. Posibil să vă confruntați cu autoritățile, iar asta nu trebuie să vă panicheze dacă ați știut cum să vă faceți datoria și cum să o faceți în continuare.

Mai e o categorie de nativi care va părea că se află aproape într-o situație disperată. De ce? Pentru că ei se vor confrunta cu o alegere a unei căi viitoare și se tem. Căutând independența, se pot simți constrânși dacă încep să aibă cerințe și pretenții ori așteptări prea înalte de la anumite demersuri, iar acestea nu se concretizeaza acum. Dificultățile pot provoca un sentiment de protest la vedere.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Vărsător: 24-30 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Nimic nu e simplu, ba chiar va fi dificil pentru voi să decideți ce cale să mergeți. Prea multe ambiguități, atât în viața personală, cât și la locul de muncă, deoarece totul e în schimbare. În ciuda succesului care va continua să vă însoțească, va trebui să vă apărați periodic autoritatea și poziția. Ce este foarte important, oamenii care vă iubesc vor fi sprijin de nădejde. Creativitatea, iubirea și copiii vor compensa orice dificultăți care ar putea apărea în jurul vostru.

Oamenii de afaceri vor dori să facă investiții, însă dacă au nevoie de împrumut pentru aceasta, el va întârzia să apară, așa încât va trebui să mai aștepte. Sau dacă-l vor lua, să fie pregătiți de transformări de-a lungul timpului, încât nu o să fie ușor de returnat.

Probabil că veți depune energie în căutările voastre filozofice, căci se anunță o nouă concepție despre lume, un interes aparte despre ceea ce se întâmplă în lume, poate chiar de a face politică sau de a avea legătură cu străinătatea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Pești: 24-30 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Săptămâna nu este rea pentru atingerea scopurilor voastre, pentru consolidarea pozițiilor sau rezolvarea pozitivă a problemelor profesionale complicate. V-a venit timpul, cum s-ar spune, căci vor veni schimbări cardinale. Puteți porni într-o călătorie, căci acum, drumurile, apropiate și îndepărtate, relațiile cu rudele, cu prietenii și cunoștințele din țări, regiuni îndepărtate, vor juca un rol major. Departe de casă veți primi respect și recunoaștere, ajutor și implementare a planurilor. Drumurile cu familia și călătoriile în zonele necunoscute vor determina schimbările viitorului. La început vi se va părea dificil dar, prin manifestarea perseverenței și  inițiativei, este posibil să deveniți încrezători în abilități și talente. Atenție că obstacolele pot provoca iritarea și tendința de a intra în conflict! Cu prea mare ușurință refuzați să acceptați norme și reguli general acceptate. Încercând să vă impuneți punctul de vedere, nu iscați decât evenimente care vă vor afecta cariera.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net