Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai 2023. Trei zodii își schimbă destinul la finalul lunii. Nimic nu va mai fi la fel pentru acești nativi

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai. Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, în ultima săptămână a lunii aprilie. Haideți să vedem ce se întâmplă în horoscop în preajma zilei de 1 mai.

cub horoscop 3 gif

Berbec - Horoscop 25 aprilie - 1 mai 2023

Abia după 1mai lucrurile se vor mai stabiliza, interesul profesional va crește și vor exista mai multe șanse de a reduce pierderile. Apariția unor circumstanțe favorabile și importante va ajuta la o planificare corectă a activităților, la obținerea informațiilor necesare, la conectarea cu persoanele de care aveți nevoie și implicit, la rezolvarea problemelor.

Tot după această dată, veți avea ocazia să faceți unele transformări în casă și să creați condiții de viață mai confortabile.

Acesta este și un moment bun pentru a vă îngriji sănătatea, a scăpa de afecțiuni, a vă îngriji silueta, a vă schimba imaginea, a simți energiile reînnoirii.

Se anunță sprijin financiar de la rude, persoane apropiate, așa că multe dintre planuri vor începe să se împlinească.

Vă puteți ocupa de organizarea de evenimente de familie, nunți, logodne, adică de o consolidare a relațiilor cu cei dragi.

Taur

Abia acum ar fi de dorit să organizați întâlniri și evenimente importante pentru a vă îndeplini planurile.

Financiar, veți putea câștiga, investi cu succes, contacta noi parteneri care să contribuie la împlinirea planurilor.

Cu toate acestea, vor exista și situații dificile în comunicarea cu membrii familiei care vă vor presa de vă va veni să vă luați lumea-n cap.

După 1mai, psihicul se va stabiliza, iar voi veți deveni mai deschiși, mai prietenoși, mai receptivi și mai plini de compasiune. Astfel, îi veți putea influența pe ceilalți cu farmecul și magnetismul, determinându-i să vă ia în seamă dorințele.

Gemeni

De această dată veți reacționa mai corect la anumite situații și multe dintre idei se pot planta. În plus, persoanele cu informații utile pot apărea în cale, gata să vă ofere nu doar sprijin intelectual, ci și emoțional și financiar.

Atenție totuși căci emoțiile excesive pot duce la conflicte, iar speranțele nejustificate pot duce la dezamăgiri! Nu trebuie să aveți încredere în sentimente pentru că-s înșelătoare! La fel, atenție la bani, achiziții sau investiții mari!

Spre finalul perioadei, talentul organizațional și capacitatea de a pune ideile în practică se vor manifesta în mod mai clar. Cu toate acestea, trebuie să fiți mai atenți la sănătate.

După 2 mai deveniți și mai activi, potențialul va crește, o să comunicați cu reprezentanți din diferite straturi sociale, veți avea întâlniri prietenoase și călătorii.

Acesta este un moment favorabil pentru învățare, pentru extinderea legăturilor creative și pentru auto-perfecționare spirituală personală.

Rac

Deși căutați să fiți calmi în general, de data asta evenimentele vă vor purta spre atitudini incitante, scoțându-vă din granița voastră de confort. Lupta competitivă se va intensifica, iar universul va cere de la voi soluții extraordinare. E clar ca acel conservatorism inerent poate deveni agitat. Va trebui să luptați practic pentru libertatea și independența personală ori să vă apărați invențiile, ideile si teoriile. Feriți-vă de a ceda propagandei și provocării profesorilor falși din străinătate.Deși înfățișarea și la exterior veți încerca să rămâneți liniștiți, în interiorul vostru puteți fierbe un vulcan de pasiuni. Dacă însă activitatea devine conștient mai restrânsă prin sobrietate și precauție, puteți obține foarte multe acum.

Potențialul energetic se va îmbunătăți în mod semnificativ, însă cu toate astea surprize neplăcute sunt posibile.

Situația financiară este relativ stabilă și, deși se vor cheltui multe fonduri pentru rezolvarea problemelor apărute, falimentul nu este prevăzut. Și în sine, de fapt voi nici nu stați prea rău!

Leu

Creșterea iritabilității poate provoca rănire sau chiar un accident, ori s-ar putea să vă aflați într-o situație care necesită decizii rapide. Rezultatele acțiunilor voastre în acest moment pot fi benefice sau distructive. Pe prietenii nu trebuie să sperați deoarece acestea pot eșua, mai ales în chestiunile financiare. În schimb, activitatea voastră poate fi implicată pozitiv în reorganizarea unei întreprinderi, deoarece veți putea găsi abordări neașteptate în rezolvarea problemelor practice.

Vă sfătuiesc să încercați acum să fiți mai puțin în lumina publicului, să vă expuneți cu grijă, pentru a nu ceda unei provocări din partea elementelor negative. Nu-s excluse confruntări neașteptate cu oameni de proastă factură sau cu oficiali răi. Nu vă implicați în lupte căci e greu să aveți câștig de cauză, chiar dacă mesajele voastre vor fi nobile și cu bune intenții. Se pare că alții le pot interpreta diametral opus, acuzându-vă de toate păcatele. Evitați participarea la evenimente de divertisment care adună un număr foarte mare de persoane necunoscute! Cu toate acestea, indiferent de cât o să vă aflați într-o situație dificilă, veți simți ajutor, căci Venus o să vă protejeze prin cei mai buni prieteni.

Fecioara

Puteți avea o dispută cu cineva din conducerea echipei cu care lucrați sau cu oameni care încearcă să vă controleze. Poate fi o iubire de trecut sau o persoană care încearcă să vă șicaneze în multe feluri. Disputele asupra pozițiilor dominante vor putea conduce la schimbări în afaceri și în carieră. Să vă așteptați la situații neprevăzute, la care va trebui să reacționați corect! Iar dacă plecați la drum, verificați-vă mașina în prealabil, astfel încât tehnologia să nu reușească să se strice în cel mai inoportun moment.

Medical, orice schimbare de gusturi vă poate provoca neplăceri. Puteți servi produse incompatibilie cu stomacul vostru, cu modul vostru de digestie, pe care organismul să nu le tolereze. Atenție mare și la sensibilitățile din sfera uro-genitală! Dacă apar semne neplăcute, nu neglijați și mergeți la medic!

Influența jupiteriană poate pune pe tapet discuții juridice de împărțire de moșteniri sau doar trebuie să legalizați acte.

Balanța

Începe să vă revină pofta de a socializa, de a merge la întâlniri cu partenerul sau de a ieși cu cineva care are șanse să devină o persoană semnificativă pentru voi. Izolarea care a fost într-o anumită măsură autoimpusă nu vă mai este de folos, dar în același timp nu vă simțiți încă destul de aventuros pentru a depăși granițele, fie ale țării, fie ale filozofiilor de viață. Îndrăzniți să faceți pași mici către societate, vă arătați dispus să încercați un nou local din vecinătate și să faceți mici transformări în ce privește deschiderea pentru gusturi noi, locații diferite sau chiar oameni cu viziuni complet diferite de ale voastre. Vă puteți extinde cercul social, vă dați voie să experimentați pentru scurte perioade de timp noi senzații, dar în fundal rămâneți un observator. E mai indicat să nu vă implicați acum în asocieri care vă solicită financiar, să nu semnați hârtii și să aveți răbdare să ieșiți complet din carapace, să vă reconectați cu veștile din mediul în care vă desfășurați activitatea.

Scorpion

Latura voastră pragmatică intră în funcțiune, dar se dovedește că e mai favorabil să nu faceți acum toate schimbările de care simțiți nevoia. Vreți să vă reorganizați biroul ori casa, să vă ajustați rutina zilnică, să modificați condițiile legate de gestiunea banilor comuni cu ai partenerului, aveți multe idei, dar nu e încă momentul să le implementați. Aveți nevoie de structura existentă deja funcțională și care vă oferă stabilitatea necesară.

La locul de muncă e indicat să vă păstrați ritmul, să arătați că sunteți profesionist și vă puteți face treaba sub presiunea timpului.

Cât privește partea de socializare, aveți inspirație mai curând la discuțiile din mediul online, iar prietenilor le puteți spune că e o perioadă în care simțiți nevoia să fiți mai discret, mai retras, în care să vă îngrijiți de voi, să vă acordați timp pentru autoanaliză.

Schimbările la scară largă din societate nu vă influențează deocamdată sau cel puțin nu le acordați importanță.

Afectiv, există tendința de a ține pe ochi ochelarii roz, care vă împiedică să vedeți realitatea. Orice implicare neserioasă acolo o veți plăti cu dezamăgire.

Săgetător

După 1 mai încolo vine o perioadă mai creativă, când veți înțelege mai bine starea de spirit și motivele adevărate ale comportamentului altora, astfel încât orice complexitate poate fi ușor rezolvată. Atunci veți avea ocazia de a reconsidera ideile trecute, relațiile cu prietenii, cu colegii. Grijă căci, excesul de energie poate crea dificultăți din cauza tulburării și a dorinței de a obține rapid rezultatul maxim!

Până la sfârșit de săptămână veți putea face multe, așa că totul va depinde de aspirațiile, ambițiile și determinarea voastră.

Odată cu finalul de perioadă, veți deveni și mai activi, iar succesul vă va însoți în orice întreprindeți legat de semnarea acordurilor, de înțelegerea cu șefii, de călătoriile la mică distanță, de asocierile pentru începerea de activități, dar acestea din urmă să fie cu cooperarea persoanelor deja cunoscute, însă nu cu membrii familiei.

Capricorn

Vă confruntați cu provocări pe planul domestic, pe plan relațional sau chiar pe sectorul sănătății, acolo unde orice abuz se va resimți. Vi se cere să lucrați mai din greu pentru a restabili unele pierderi de imagine datorate unor estimări eronate anterioare, dar pe de altă parte aveți un nivel crescut de dinamism și energie care susține din plin această nevoie de a rezista fizic și de a face față unei perioade de suprasolicitare. Vi se modifică viziunea, căutați să vedeți unde ați procedat greșit și sunteți mai mult decât dispus să învățați din trecut. Rămâneți cu picioarele pe pământ, focusat pe a munci, nu vă iluzionați acum cu oportunități care nu se vor concretiza și vă fac să pierdeți timp cu calcule sau ipoteze care sună prea bine ca să fie adevărate. Cântăriți opțiunile cu grijă, nu luați decizii finale fără să vă consultați anterior cu partenerul sau colaboratorii din contractele sau relații în care sunteți deja parte. Discuțiile cu aceștia se pot dovedi delicate, vă testează răbdarea.

Dacă bugetul vă permite, o vacanță în afara țării vă face cu ochiul, iar dacă acolo veți îmbina utilul cu plăcutul, va fi și mai convenabil.

Vărsător

Planul financiar se revitalizează, vă cresc veniturile dar crește și măsura efortului depus. Banii sosesc din surse pe care le credeați epuizate și nu prea ați mai investit efort în acele activități. Simultan, crește și nevoia de a acorda atenție copiilor sau membrilor mai lipsiți de experiență din familie. Vi se solicită sprijin pentru a-i ghida pe calea optimă și e vorba atât de suport financiar, cât și emoțional.Mențineți lucrurile la un nivel simplu, nu vă complicați cu strategii și treceți prin filtrul acordului familiei mărite orice decizie legată de calea ce va fi aleasă.

La locul de muncă, e indicat să delegați și să vă folosiți talentul de a specula unele scurtături, talent venit odată cu experiența de a reduce din timpul de muncă și a eficientiza procesele. Nu neglijați puținul timp liber pe care acum îl dedicați anturajului, nu vă lăsați dominat de ego și să vă ocupați doar de carieră sau de planurile personale.

Pești

Primiți plăți restante pentru proiecte terminate cu ceva timp în urmă și vă ia pe neașteptate necesitatea gestionării acestor venituri. În plus, suplimentul de bani devine o sursă de motivație și vă inspiră să vă asumați noi proiecte pentru a continua linia ascendentă a câștigurilor. Puteți fi deschis și către domenii noi sau adiacente profesiei de zi cu zi. Vă puteți baza pe ajutorul colegilor și a echipei de colaboratori, dar nu lăsați pe mâna lor decât anumite detalii sau sarcini de mai mică importanță.

Viața sentimentală se dovedește un punct central, aveți sex appeal, sunteți solicitat la diverse evenimente și comunicarea este intensificată. Vă bucurați de ieșiri cu prietenii, le oferiți din timpul vostru dar vă simțiți revigorat și încărcat cu energie. Pot apărea relații noi, iar cele deja existente vă aduc suport și stabilitate. Veniturile sunt din surse noi.

Dacă în prima jumătate a perioadei, marile voastre zbateri se vor desfășura pe plan intern,în a doua jumătate va trebui să faceți față capriciilor altora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net