Horoscop săptămânal 27 septembrie - 3 octombrie 2021. Balanțele, situații tensionate pe toate planurile

25 septembrie 2021
article img
foto: Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 27 septembrie - 3 octombrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 27 septembrie - 3 octombrie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Berbec vor acorda mai multă atenției familiei și căminului.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Veți acorda o mare atenție familiei și gospodăriei, pentru că acasă, împreună cu cei dragi, vă veți simți cel mai bine. Nu recomand să se meargă în vacanță în străinătate sau în călătorii lungi, în special asociate cu distracții extreme sau cu vizitarea unor locuri potențial periculoase. Departe de casă vă puteți îmbolnăvi sau traversa o situație critică, din cauza lipsei de atenție și a încrederii în sine. Puteți foarte bine să vă relaxați și să vă distrați și în apropiere de locuință.

Un mediu confortabil din punct de vedere emoțional vă va garanta pacea minții. Veți fi grijulii și atenți la apropierea oamenilor, multă bucurie și satisfacție poate aduce comunicarea cu copiii, întâlnirea cu rudele, prietenii, participarea la evenimente festive. Prieteni dragi vă vor invita activ la tot felul de petreceri sau evenimente corporative. De asemenea,sporturile în echipă vă vor oferi o mare relaxare. Sunt posibile întâlniri cu colegii de clasă, cu prietenii vechi,iar acestea se vor petrece brusc, pe neașteptate, emoționându-vă puternic.

Horoscop săptămânal Taur: 27 septembrie - 3 octombrie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Se pare că-i mare agitație în culise, neastâmpăr care preconizează schimbări. Dar după ultimele zile din săptămâna trecută, tensiunea care v-a bântuit va începe să scadă. Veți simți așadar o ușurare în afacerile dumneavoastră personale, dar și cele legate de muncă. O parte din energie se va îndrepta spre sectorul financiar, căci sunteți dornici să câștigați banii necesari tuturor nevoilor vieții. Eforturile de acum vor fi pe deplin plătite acum, în toamnă.

Traversați o săptămână amestecată, surprinzător de contrastantă. Ceva alambicat se va descurca perfect, iar altceva, nerealist, o să vă oblige să încetiniți ritmul. Așa că, fiți în alertă și aveți grijă de spate și ce se petrece acolo. Sentimental, simțiți emoții pozitive, aveți succes căci în condiții de siguranță se poate dezvolta o relație care a început acum ceva timp în urmă. Dar puteți avea și  cel puțin un rezultat pozitiv și interesant în acele relații proaspete, tocmai conturate.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 septembrie - 3 octombrie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Sunteți  și visător și cu momente de luciditate și de claritate destul de acute. Vă așteaptă o perioadă în care schimbările majore sunt la ordinea zilei, renunțați la obiceiuri și tipare de care vroiați de ceva vreme să vă eliberați. Este nevoie să vă pregătiți de lupte emoționale, de sesiuni de autoînvinovățire, de sesiuni de bravadă neașteptată.

Procesul de a vă integra noile tipare e demarat ,e posibil să vă rămână unele detalii de reglat, dar unele credințe autolimitatoare, persoanele pe care le simțeați toxice sau comportamente care s-au dovedit nocive, sunt acum puse pe liber. Chiar și simpla revelație a ce doriți să eliminați din viața voastră vă este de ajutor, chiar dacă nu o să puteți face transformările până la capăt. Rămâneți eliberat, vă puteți îndrepta către mici evenimente sociale cu persoane apropiate, fără prea mulți oameni noi, unde să vă simțiți confortabil și să împărtășiți măcar frânturi din planurile și strategiile gândite.

Horoscop săptămânal Rac: 27 septembrie - 3 octombrie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Viața socială este mai activă în prima parte a perioadei pentru ca apoi, pe măsură ce oboseala se acumulează, să resimțiți nevoia de interiorizare și de a petrece mai mult timp în singurătate. Veți participa la întâlniri organizate cu colegi sau din mediul profesional, unde e bine să vă faceți apariția, vă veți interesa de activități care să ajute mai mulți beneficiari simultan, poate chiar luați în calcul câteva ore de voluntarit pentru diverse cauze care v-au atras atenția.

Simțiți o presiune exterioară, ceilalți au așteptări mari de la voi și nu sunteți încrezător complet în capacitatea de a vă ridica la înălțime, motiv pentru care e bine să căutați ocupații alternative, care să fie o refulare pentru nemulțumirile adunate  – gen grădinărit, voluntariat sau un hobby acaparant. Extindeți-vă preocupările, nu vă lăsați intimidat de pretenții din afară, ba chiar vă puteți închide telefonul din când în când pentru o perioadă.

Horoscop săptămânal Leu: 27 septembrie - 3 octombrie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Ambițiile profesionale revin în centrul atenției. Primiți aprecieri, vi se recunosc unele reușite anterioare, dar totuși retrăiți o stare de nemulțumire interioară pentru că aveți senzația că ați putea mai mult, că e cazul să fi evoluat și să aveți un alt statut. Nu uitați că timpul nu e pierdut, treceți pe modul de autoanaliză și vedeți exact ce vă doriți, dacă sunteți pregătit pentru responsabilități crescute, pentru mai multe ore de muncă sau vreți să porniți de la zero pe un cu totul alt domeniu.

Aveți idei și răspunsuri dar nu știți încă cum să le combinați pentru a vă păstra reputația intactă. E bine să cereți sfaturi. Poate mentorii actuali vă pot oferi păreri mai avizate din experiențele personale, poate chiar unele personalități model vă ajută cu exemple din autobiografia lor. Faceți cercetări, citiți dar nu neglijați nici aspectul sănătății. Puține exerciții vă pot aduce anchilozarea sistemului osos, iar prea multe vă aduc dureri pe același sistem. Găsiți o cale de mijloc.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 septembrie - 3 octombrie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Potențialul și pofta de viață vor crește, ceea ce vă va schimba atitudinea față de tot ce se întâmplă și  va adăuga optimism stării voastre. Aceasta este o perioadă de cooperare activă cu o varietate de oameni, de elaborare de noi planuri, de discuții și promovare a ideilor, de căutare de noi susținători. Atenție însă la intrigi și bârfă în prima zi, căci pot aduce schimbări în raporturile dintre oameni!

Financiar și aici exista atenționare, în sensul că nu trebuie să împrumutați și nici să dați bani cu împrumut. Abțineți-vă de la cheltuieli impulsive și nejustificate, căci ele golesc aiurea buzunarele! În schimb, primiți recompense de la serviciu, salariul ori poate ceva în plus în urma finalizării unui proiect la care ați lucrat în echipă. Posibil ca o parte din bani să fie necesari copiilor voștri.

Nu mizați pe noroc dacă faceți planuri de investiții mari, ci mai curând consultați-vă cu oameni cu experiență. A doua parte a săptămânii o puteți dedica persoanelor dragi, familiei sau prietenilor, iar dacă au fost disensiuni între voi, clarificați-le cu calm!

Horoscop săptămânal Balanță: 27 septembrie - 3 octombrie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Tensiunile pe care le-ați simțit zilele trecute vor continua și acum, mai ales acelea din zona de carieră sau chiar statut și poziție socială. Trebuie să munciți din greu, să rezolvați probleme destul de complicate, să stabilizați relațiile cu superiorii care vă cer mult și sunt absurzi de exigenți. Cu toate acestea, mulți dintre voi vor controla bine situația celor din jurul lor, prin urmare se vor simți destul de încrezători.

Dezinformarea, bârfele pot submina reputația și pot afecta relațiile cu prietenii, rudele și colegii. În plus, relațiile complicate, inclusiv cu cei dragi, pot provoca o criză mentală și pot pune la îndoială semnificația activităților voastre. Discrepanțele fundamentale cu ceilalți, datoriile vechi și promisiunile neîndeplinite pot duce la blocaje și stagnare. Bine e că în general aveți o poziție personală destul de puternică, așa că va fi dificil să vă „alunge” cineva de la locul vostru.

Urgențele apar și în ultima zi din perioadă, căci vin situații neobișnuite, evenimente neașteptate care vă depășesc competențele. Nu lăsați străinii să se amestece în viața personală și nu urmați tot felul de sfaturi și trucuri. În același timp, nu fiți despotici cu cei din jur căci înfruntările cu ei dacă-i stârniți vor fi interminabile!

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 septembrie - 3 octombrie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Pentru voi, obținerea rezultatelor dorite va fi dificilă, deoarece multe vor depinde de circumstanțele obiective și de factorul uman. Mai mult decât atât, dorința de a influența o situație sau pe cineva nu poate aduce decât  rezultate opuse la ceea ce sperați, căci totul se poate întoarce împotriva voastră. Măsurile și investițiile riscante vor fi ineficiente, prin urmare acestea vor necesita prudență și capacitatea de a calcula cu exactitate situația. Beneficiați însă de foarte mult succes în creativitate, iar prin aceasta se poate găsi o ieșire, o oportunitate de a vă relaxa sufletul.

Este posibil ca aceste zile să fie pline cu întâlniri interesante, comunicare, inclusiv romantică. Chiar și așa, starea de spirit și sentimentele vor fi instabile, aruncate de la o extremă la alta încât va fi dificilă formarea de relații stabile, iar distrugerea celor vechi este destul de ușoară sub influența unui impuls.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 septembrie - 3 octombrie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Se pare că nu veți  evalua în mod corect ceea ce se întâmplă și sunt posibile erori enervante, precum și concepții greșite cu privire la persoanele noi care pot apărea în apropierea voastră.

Trebuie să fiți foarte atenți în afaceri, în special în legătură cu documentația, deoarece erorile pot deteriora considerabil reputația și pot afecta stabilitatea financiară. Nu ar trebui să faceți achiziții mari, investiții, să luați împrumuturi ori să împrumutați cu bani pe alții și să vă asumați riscuri, să vă implicați în chestiuni dubioase, pentru că altfel, riscați să schimbați liniștea. În același timp, riscați ca argumentele unor persoane cu experiență să le ignorați, asta în defavoarea voastră. Nu acționați sub primul impuls, ci ascultați vocea rațiunii!

Mai bine le poate merge nativilor născuți în primul decan de zodie, iar dacă și la ei lucrurile se blochează în ceea ce și-au propus, înseamnă că nu are sens să-și risipească într-acolo energia.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 septembrie - 3 octombrie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Din instabilitate psiho-emoțională puteți reacționa mai agresiv la comentariile sincere ale celor din jur. Sunteți suspicioși și nu-i exclus ca sub influența stresului ori a atacurilor de panică să rupeți legăturile cu persoane familiare la cea mai mică suspiciune. Potențialul intelectual va fi destul de ridicat, astfel încât veți putea reuși în activități educaționale, științifice, arătând interes pentru cunoaștere, autoeducare și latură spirituală a vieții. Pentru comunicare și schimb de informații aceasta este o perioadă potrivită, mai ales când alții pot oferi un sprijin semnificativ și sfaturi practice care să ajute la rezolvarea de probleme personale.

Atacurile vor continua din partea persoanelor invidioase, a rivalilor care ar putea să vă submineze autoritatea, să interfereze cu planurile voastre, așa că trebuie să fiți mai atenți, să nu vorbiți în detaliu  despre ideile voastre și să nu-i implicați pe ceilalți în proiecte. Grijă la manipularea manuală a aparaturii, căci există varianta de accidentare sau de provocare de daune prin stricăciuni!

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 septembrie - 3 octombrie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Începeți săptămâna într-o notă mai aspră, dar nu vă îngrijorați, relaxați-vă și nu vă stresați pentru că lucrurile se îmbunătățesc în mod constant. Profesia și poziția socială în comunitate se află acum sub atenție, iar un nou loc de muncă sau o nouă poziție ar putea necesita cea mai mare parte a timpului.

De asemenea, un părinte poate avea nevoie de ajutorul vostru. Deși e mult de muncă și multă energie de investit, totul va merita pe termen lung, atâta timp cât o veți face într-un mod original și în echipă. Vă așteaptă o perioadă foarte ocupată, în care este necesar să se termine vechile cazuri și chiar să se elucideze toate problemele lor.

Horoscop săptămânal Pești: 27 septembrie - 3 octombrie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Se pot produce pagube din cele mai neașteptate direcții. Fie aveți de platit taxe și despre unele chiar nu știați, fie aveți cheltuieli cu copiii, fie o investiție în care ați sperat e mai costisitoare decât ați plănuit, fie banii pe care v-ați bazat de la locul de muncă sunt iluzorii. Ca să găsiți rezolvări, citiți printre rânduri și faceți unele cercetări pe cont propriu. Există câteva mistere care urmează să fie rezolvate, iar indiciile pot deveni vizibile acum, pot ieși la suprafață, însă doar pe jumătate. Restul, trebuie să descoperiți singuri. Mesajele pot veni și sub formă de vise, de premoniții.

Multe sarcini vă vor fi puse în spate și va trebui să le acceptați fără împotrivire căci nu prea aveți de ales decât să le rezolvați, dar în legea voastră. Finalul de săptămână aduce înălțare spirituală, creativitate în expunerea ideilor, legături cu asociații sau cu persoane cu educație solidă. Tranzacțiile imobiliare continuă să nu fie favorabile, căci cheltuielile ar fi mari.