Horoscop săptămânal 28-3 noiembrie 2022. Săgetătorii se împart cu greu între carieră și viața personală

Ultima actualizare:

Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie. Citește horoscopul săptămânal  cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie! 

Horoscop săptămânal 28-3 noiembrie 2022
Horoscop săptămânal 28-3 noiembrie 2022

Berbec

Treceţi prin momente de saturaţie mentală iar orice stimul vă poate face să reacţionaţi exagerat faţă de orice problemă apărută. Cu precădere, în prima parte a perioadei, e indicat să staţi mai liniştiţi în faţa activităţilor persoanelor tinere, să nu judecaţi pripit şi să faceţi achiziţii brusc care să nu fie chiar cu durată lungă de viaţă.

Veţi avea parte de contradicţia dintre dorinţa de retragere, autoreflecţie şi nevoia de a ieşi, de a fi prezent la evenimente unde participă mentorii şi de a achita taxe de participare, de a face investiţii în viitorul educaţional. Veţi fi iritat de regulile nescrise ale vieţii sociale, dar logica firească va domina comportamentul în final. Veţi fi melancolici, dar acceptaţi că e momentul să vă faceţi strategii pentru perioada următoare, iar pentru asta e nevoie de sacrificii,de timp şi sume de bani chiar dacă tendinţa e spre ieşire şi relaxare cu grupul de prieteni.

Taur

În primele câteva zile sunteţi mai abordabil, vă folosiţi de autoritatea personală în modul cel mai constructiv pentru interesele individuale şi aveţi ocazia să fiţi remarcat sau să intraţi în cercuri sociale de un nivel superior faţă de cel obişnuit. Impresia este importantă, e nevoie să vă îmbunătăţiţi unele detalii, modul de prezentare, dar lucrurile se aşează cu uşurinţă la locul şi momentul potrivit.

Dacă se ivește o propunere de a lucra la un proiect secret, de a-i ajuta pe alții, de a coopera într-o echipă în care ați avea statutul doar de membru lucrător, nu ezitați să vă implicați. Veți face un bine care vi se va întoarce îndoit.

Întoarcerea lui Jupiter în Pești va redeschide o relație de prieteni întreruptă acum câtva timp, căci ea trebuie lămurită și clarificată.

Cât despre parteneriate, veți avea ocazia să meditați asupra lor la nivel superior și să vedeți ce anume trebuie schimbat acolo dacă nu sunteți mulțumiți de stadiul relației.

Gemeni

În acest timp, vi se cere să vă folosiţi de sistemul propriu de valori, să utilizaţi la maxim resursele interioare pentru a vă duce la bun sfârşit sarcinile. Viaţa interioară e cea care dictează multe din comportamentele exterioare şi determină anumite acţiuni sau planuri să se concretizeze sau să fie puse în aşteptare. Dispoziţia variază în funcţie de atmosfera de acasă, unde e bine ca, cel puţin spre sfârşitul perioadei, să fiţi mai organizat, să planificaţi momente împreună, să luaţi masa toţi odată şi să aflaţi planurile din mintea celorlalţi membri din familie. Se vor accentua activităţile casnice, nevoia de a vă ocupa de necesităţi afective ale cuiva drag, dar şi de a impune unele reguli noi în cămin. Nu sunteţi foarte dispus la negocieri pe nici un plan şi nu simţiţi că vă puteţi baza complet pe nimeni acum. Este un moment bun să puneţi în mişcare ideile care au la bază un proiect realist şi cu rezultate pe termen lung, nu vizibile imediat.

Rac

Evenimentele și investițiile riscante la mijlocul săptămânii pot fi ineficiente și intempestive și necesită calcul cu exactitate a situației. Este posibil să vi se refuze sprijinul financiar, va trebui să vă bazați mai mult pe voi înșivă și nu pe parteneri. Pot apărea inclusiv conflicte, ciocniri de interese, rivalitate și invidie.

Spre final de perioadă vine șansa de a găsi noi surse de venit, de a investi cu succes în casă, în imobiliare sau în proiecte noi. Poate veți apela la împrumuturi, deși vă sfătuiesc să vă calculați realist veniturile și cheltuielile cu înapoierea lor. Trebuie să fiți eventual mai întreprinzători și mai deschiși comunicării. Acesta este un timp bun pentru a ieși, pentru a vorbi în public, pentru relații romantice sau de afaceri,

căci aveți toate șansele să deveniți populari și atractivi pentru noi parteneri și relații pe termen lung. Carisma, magnetismul și potențialul vor crește, ceea ce va permite să consolidați relațiile afective și să experimentați iubirea.

Leu

Trebuie să vă comportați foarte atent, deoarece evenimentele care pot sosi au potențial de a zgudui situația. Chiar și în familie, alături de cei dragi pot apărea probleme neplăcute. Nu puneți și voi paie pe foc!

Ultimele 3 zile din perioadă se va ameliora starea lucrurilor, va veni un timp favorabil pentru începerea de noi proiecte, pentru obținerea unui alt loc de muncă sau pentru extinderea cercului de afaceri și al legăturilor personale. Interesele pot trece la sfera materială, veți căuta noi surse de venit și veți reuși să găsiți.

Antreprenorii vor fi activi, își vor implementa planurile și vor încheia contracte de succes.

Chiar dacă unele probleme financiare pot apărea, veți putea face față problemelor, dificultăților în afaceri și în carieră. La acest capitol nu v-ar putea ajuta prietenii, din contră, nu vă sfătuiesc să apelați cu bani la ei. Încercați să vă limitați la cât aveți!

Fecioara

Înșelăciunile, iluziile vă vor împiedica să evaluați obiectiv ceea ce se întâmplă. Abia de la final de săptămână încolo va începe o perioadă mai dinamică și care va fi un start pozitiv pentru noul ciclu anual. Tot de atunci încolo veți putea întoarce pierderile sau înfrângerile din trecut în avantajul vostru. Veți avea pentru asta energie, inițiativă și sprijinul partenerilor. Exact ce aveți nevoie.

Cu fiecare zi veți simți o creștere a energiei interne, a dorinței de independență, o mare determinare și disponibilități pentru activități de conducere. Vă veți schimba în mod activ stilul de lucru și veți abandona angajamentele anterioare dacă nu vă îndeplinesc interesele spirituale și personale. De aceea pot exista unele confuzii în sfera profesională, precum și în relațiile personale. Cu toate acestea, este bună perioada pentru formarea de noi strategii, proiecte sau relații. Oricum, sectoarele sociale vor fi în prim-plan și voi trebuie să vă mobilizați.

Balanța

Un număr prea mare de contacte va duce la conexiuni inutile, agitații aiurea, energie risipită, probleme urgente care vor distrage de la lucrurile serioase de care ar trebui de fapt să vă ocupați. Prin urmare, pentru a depăși perioada tensionată, va trebui să acționați responsabil și cu mai multă atenție, să vă consultați cu specialiști și cu persoane competente, căci singuri nu veți vedea toate capcanele.

Este important să vă mențineți pozițiile la locul de muncă, relațiile cu șefii, colegii, să nu cedați provocărilor și, de asemenea, să nu vă bazați pe informații neconfirmate. Contrar, există riscul de a pierde fonduri și proprietăți, de a vă accidenta, de a vă trezi în mijlocul unui mare conflict care poate duce la pierderea reputației.

Dacă veți reuși să vă mențineți pozițiile, să nu vă implicați în vanitate și aventuri, atunci, la sfârșitul săptămânii, veți putea să puneți lucrurile în ordine și să vă stabilizați poziția. Vă vor fi de folos noile alianțe, persoanele cu aceeași idee și același scop, implicit planurile comune.

Scorpion

Simţiţi că se uşurează o parte din responsabilităţi,iar în acelaşi timp cele nou asumate vi se par mai clare şi mai uşor de dus la îndeplinire. Doar că nu-i chiar așa.

Simțiţi nevoia de ordine, de a vă face liste cu ce aveţi de făcut şi de a fi mai atent la detalii. E important, mai ales în relaţiile financiare care includ banii altor persoane,

ori dacă vi se încredinţează sume de bani pentru a ajuta pe cineva ori aveți conturi comune. E indicată atenţie suplimentară la gestionarea acestor fonduri. Dacă vi se solicită ajutor cu plata unor taxe sau facturi şi vi se dau bani pe mână, nu amânaţi şi nu fiţi delăsatori. Aveţi în minte probleme de afaceri, de carieră şi e bine să ţineţi cont de exprimarea ideilor. Atitudinea şi principiile afirmate atrag atenţia, deveniţi mult mai vizibil şi proactiv pe planul profesional, iar asta poate fi o sabie cu două tăişuri. Jonglarea între diferite personalităţi ale colegilor şi şefilor şi interesul vostru, trebuie să fie prioritare.

Săgetător

Sesizaţi că sunteţi în centrul atenţiei celor din jur cu activitatea voastră, chiar şi atunci când nu vă aşteptaţi să conteze aşa mult reacţia. Asta vă determină să fiţi mai responsabili, mai ales în a doua parte, când acţiunile vă vor fi orientate către sectorul financiar şi spre a vă utiliza talentele personale. Vreţi să modificaţi atitudinea faţă de bani, să eliminaţi parteneriatele inutile sau care vă trag financiar în jos, să scăpați de invidioși și dușmani şi sunteţi pregătit să discutaţi despre aspectele legale implicate în a pune punct.

Pe plan sentimental, partenerul vă solicită timp, vrea să sporească nivelul de intimitate, dar, deşi iniţial vă flatează ideea, treptat vă lăsaţi distras de acţiunea de pe scena profesională. Vi se cere sfatul, vă documentați la rândul vostru, aveţi discuţii cu superiorii, sunteţi activ implicat în modificările care se vor a fi implementate la locul de muncă şi asta înseamnă să mai rămâneţi peste program, să renunţaţi la deplasările de plăcere planificate pentru acum.

Capricorn

Lucrurile nu se vor mai relaxa acum, ci mai aveți de așteptat puțin. Dar trebuie să știți ceva - deși grele și neplăcute, exact aceste situații care înca mai au loc, deschid calea unei alte perspective pentru viitorul îndepărtat.

Să aveți speranța că veți putea începe să vă construiți planuri ambițioase pentru termen lung, căci veți avea cale liberă, ideile și informațiile necesare. Iar ca să vă reveniți atunci și mai bine, acum puteți pleca măcar câteva zile în călătorie, să faceți o schimbare de peisaj care, prin forța impactului emoțional, vă va ajuta să uitați de necazurile din trecut.

Deocamdată, să fiți siguri că aveți susținători și prieteni sus-puși pentru a fi sprijin în situații critice și probleme importante. Problema e că indecizia voastră ar putea afecta alegerile pe care le faceți, iar aici vă dau o sugestie - ascultați-vă vocea interioară, flerul și intuiția, căci ele vă vor ajuta să deslușiți mersul lucrurilor pentru viitorul îndepărtat, chiar dacă acum totul pare cețos, cel puțin în zona carierei sau a statutului vostru social.

Relațiile afective decurg frumos și e indicat să contribuiți la dezvoltarea lor, să vă lăsați pe aripile romantismului, să vă faceți timp și pentru partener. Dacă aveți.

Vărsător

Pot apărea dificultăți în această a ultimă parte a lunii octombrie, dar dacă pozița vă este puternică și stabilă, atunci veți putea să le depășiți. Din punct de vedere financiar, trebuie să fiți foarte atenți, să vă calculați cu responsabilitate cheltuielile de făcut, să plătiți impozite la timp și să vă achitați datoriile. Contrar, riscați să vi se complice viața. Cu grijă și cu înțelepciune, puteți transforma situații neplăcute în favoarea voastră.

Deveniți apoi mai responsabili în afaceri și relații, ceea ce va ajuta la consolidarea autorității și la construirea unei baze bune pentru viitor. Pentru asta, vedeți să nu ratați oportunitățile oferite de univers!

Afectiv, este o perioadă favorabilă pentru crearea unor relații de dragoste stabile, pentru divertisment, pentru petreceri sau pentru căsătorie. Dacă vor apărea probleme, ele vor fi mici și urgente. Cu mobilizare de moment, le veți rezolva.

Pești

Pregătiți-vă pentru destulă activitate, căci propuneri vor veni pe neașteptate, ceea ce poate aduce perspective bune pentru extinderea afacerii și crearea de planuri favorabile pentru final de octombrie-început de noiembrie. Vă sfătuiesc pentru atunci să vă stabiliți prioritățile, să acționați voluntar și astfel, succesul nu va întârzia să apară.

Luați în considerare ideea că v-ar putea ajuta partenerul sau că deciziile pe care le veți lua vor afecta relația voastră. Dacă nu sunteți angajați într-o relație oficială, atunci evenimentele se pot precipita dinspre rivali, colaboratori, dușmani pe care deja îi cunoașteți.

Dacă problemele de la serviciu sunt atât de grave încât doar legal se pot rezolva, nu omiteți ideea unui proces în instanță.

Aveți grijă și fiți precauți la relațiile cu șefii și eventual la organele de control, cu care de altfel v-ați putea înțelege dacă ați da și voi dovadă de flexibilitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
zodii care se despart in 2020 jpeg
horoscop azi venus retrograd jpg
Avantajele  i dezavantajele anvelopelor all seasons jpg
2  5 lucruri de care sa  ii cont când î i iei o asigurare medicala de calatorie  Apeleaza la un broker cunoscut  i fii atent la acoperirile poli ei jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
ten perfect jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net