Horoscop săptămânal 28 martie-3 aprilie 2022. Zodiile care fac schimbări în sfera iubirii

Ultima actualizare:

Horoscopul săptămânal pentru perioada 28 martie-3 aprilie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Foto: Unsplash.com
Foto: Unsplash.com

Horoscopul săptămânal pentru 28 martie-3 aprilie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 28 martie-3 aprilie

În mod curent nu prea sunteți obișnuiți să vă abateți de la obiectivele voastre. Până când nu ajungeți la victorie, nimeni nu vă stă în cale, indiferent că vorbim de bani, carieră sau iubire. Cei singuri și care visează să-și întâlnească "sufletul", nu numai că ar putea magnetiza o duzină de fani, dar pot scrie și un roman frumos. Principalul lucru nu este să idealizați pe cei cu care vă vă aduce soarta împreună. Perioada va deveni astfel luminoasă și de neuitat. Pentru asta fiți dispuși ca, cel puțin temporar, să vă lăsați ușor distrași de la locul de muncă. Desigur, nu veți putea scăpa repede de problemele presante, dar nici griji mari să nu vă faceți, deoarece vor apărea noi metode de rezolvare a problemelor voastre personale.

Pentru cei aflați deja în cuplu, atunci când acolo există lucruri care nu vă plac, bine ar fi să vă așezați la masa negocierilor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 28 martie-3 aprilie

Sănătatea  nu este amenințată, dar dacă săptămâna trecută au existat probleme de tratat, acum această situație va continua. Dacă aveți simptome neplăcute, nu întârziați vizita la medic. Sfârșitul lunii e o perioadă favorabilă pentru tot felul de programe de sănătate, de la consumul de legume și fructe proaspete, până la alimente gătite în aer liber.

Din punct de vedere financiar, este o perioadă  în care încă să fiți atenți la bani și alte valori materiale, deoarece continuă să existe posibilitatea nu doar de a cheltui, ci și de pierderi financiare. La crearea unei baze materiale solide sau la gestionarea proprietății familiei, vă veți confrunta cu dificultăți obiective. Aveți grijă cu lucrurile valoroase, deoarece nu este exclus furtul. O atenție deosebită va fi necesară pentru acei nativi a căror activitate este într-un fel legată de bani-contabili, brokeri, precum și cei care administrează  proprietatea altcuiva. În plus, nu ar trebui să cumpărați obiecte personale și articole pentru casă. În cele din urmă, ceva ori nu va funcționa, ori se va dovedi a fi de calitate îndoielnică.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 28 martie-3 aprilie

Se pare că săptămâna asta  nu vă temeți de experimente și de acțiuni riscante, așa că astrele promit o mulțime de surprize în viață. Sunteți inteligenți, prudenți și precauți, încât veți ști cum să obțineți succesul în ceea ce întreprindeți, atât în zona personală, cât și în zona de lucru, profesională. Susțineți noutatea și neobișnuitul dar luați aminte la erorile trecutului!.

Partea afectivă, emoțională, va ocupa probabil loc fruntaș în preocupările voastre, fie că vorbim de o relație trecătoare, fie de una serioasă și de durată. Sentimentali și sensibili, atrageți în calea voastră și oameni buni, ba chiar o persoană de care vă puteți îndrăgosti până peste urechi. Dacă veți avea mai multe variante, este important să o alegeți pe cea mai fiabilă. Oricum, fără complexe inutile, cine caută, găsește.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 28 martie-3 aprilie

Nu prea vă simțiți în largul vostru. Aveți sarcini pentru care sunteți responsabili dar ele nu vă ridică dificultăți. Trebuie să vă relaxați și să aveți răbdare. Lucrurile se vor așeza de la sine. La locul de muncă e important să faceți uz de toate abilitățile de leader pe care le dețineți, dar în același timp să nu uitați că și colegii sau subalternii au o viață personală și un ritm propriu de a-și desfășura activitatea.

Axați-vă pe rezultatele vizibile și nu deveniți cicălitor față de micile abateri de la regulile generale. Vă este dificil să comunicați clar, riscați să fiți greșit interpretat dacă alegeți să rămâneți încrâncenat și să nu priviți în ansamblu. Veți simți compensarea pentru acest tumult dinspre sectorul financiar care acum vă poate aduce oportunități noi pentru investiții viitoare sau chiar mici sume de bani în prezent. Intimitatea împărtășită cu partenerul sau cu cei dragi va fi de asemenea un avantaj. E posibil ca o prietenie să evolueze iar relația să își schimbe complet natura și veți fi cu atât mai mulțumit cu cât vă dați voie să vă bucurați de mici momente cotidiene.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Leu: 28 martie-3 aprilie

Chiar dacă sunteți împovărat, aveți entuziasm și sunteți optimist. Se întâmplă multe lucruri în interiorul vostru în special și e o provocare să reușiți să depășiți trecutul și să fiți în echilibru acum. Vă puteți simți descurajați și e indicat să fiți cu băgare de seamă la  nerăbdarea cu care vreți să vedeți lucrurile duse la bun sfârșit. Înainte însă de a ajunge la o concluzie sau la finalul unor proiecte, trebuie să vă fixați voi înșivă o listă clară cu rezultatul ultim. Ar putea presupune să faceți unele schimbări importante, fie în  planul relațional,fie în sectorul imobiliar sau doar să vă ajustați emoțiile și atitudinea la diferite circumstanțe.

Țineți cont de faptul că acum lucrați bine în echipă. Aveți șansa să profitați de abilități bune de negociere și să obțineți ce vă doriți. Sunteți dispus să faceți compromisurile necesare la chestiunile mărunte, fără a pierde din ochi obiectivele importante. Ieșiți din zona de confort și analiză și bucurați-vă de ce primiți. La urma urmei, tot ce aveți nevoie e puțin timp să vă ocupați de viața sentimentală, să vă încărcați de momentele cu atmosferă romantică sau pur și simplu să vă axați pe o pasiune nou descoperită care să vă deconecteze de la sursele exterioare de stres.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Fecioară: 28 martie-3 aprilie

Concentrați-vă la zona financiară! Vedeți ce posibilități aveți să faceți banii să muncească pentru voi. Programați-vă și la un consilier financiar pentru a avea acces la experiența unui specialist. Fiți ambițioși. Vă gândiți intens la modalitățile de a crește veniturile pentru că resimțiți nevoia de a avea stabilitate din acest punct de vedere. Luați în calcul și un al doilea job care să sporească lichiditățile.

Persoanele din jur vă pot oferi sprijin pentru a avea acces la o viziune de ansamblu a viitorului financiar, pentru a vă introduce în cercurile sociale potrivite care să vă sprijine în noile obiective și să vă facă să fiți mai încrezători în viitor. E bine în subsidiar să conștientizați că nevoia de a vă pune la adăpost față de evenimente neprevăzute apărute în plan personal sau în planul economic general e o presiune în plus care merită gestionată înainte de a implica și familia sau oamenii dragi. Veți avea tendința să îi neglijați sau să cereți ca și ei să își asume un număr de responsabilități crescute.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Balanță: 28 martie-3 aprilie

Pentru voi, săptămâna promite schimbări in sfera iubirii. Spre exemplu, oamenii singuri își vor întâlni surprinzător persoana cu care vor gândi că pot avea o familie, iar nativii care au deja un soț, vor deveni mai fericiți în viața de cuplu și mai preocupați de copii. De asemenea, veți putea să rezolvați orice problemă, cu condiția să nu vă panicați. Altfel, nu veți reuși să găsiți căile potrivite pentru a depăși toate obstacolele.

Profesional, vă puteți lucra și să vă implicați în proiecte de echipă, puteți întâlni persoane care să vă dea sfaturi valoroase. Gloria, onoarea și reputația vor deveni importante. În sfera financiară, există o oarecare stabilitate, astfel încât să puteți rămâne la același loc de muncă.

Nativii creativi nu au cum să rămână fără realizarea ideilor și talentelor lor. Datorită noilor proiecte, vor putea să câștige bani destui, precum și să avanseze în carieră.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Scorpion: 28 martie-3 aprilie

Sprijinul astral este de așteptat pentru voi. Nu numai că veți fi protejați de adversitate, dar vi se va oferi de asemenea și oportunitatea de sfaturi valoroase pentru obținerea succesului în ceea ce vă propuneți. Este deosebit de important să nu uitați o clipă cât sunteți de valoroși atunci când gravitați în jurul faptelor bune și morale.

În primul rând acum nu ar trebui să trăiți doar pentru casă și familie, căci este timpul să vă gândiți serios la cariera și statutul profesional. Spre exemplu, vi se deschid porțile inițierii unei afaceri la care ați visat de multă vreme. Totul este să nu mai trăiți după standarde, ci să renunțați la timp la ceea ce a devenit un obicei și nu mai conduce nicăieri. Puteți să schimbați nu numai munca, ci și specialitatea, mai ales dacă simțiți că aveți  un potențial creativ bogat.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Săgetător: 28 martie-3 aprilie

Săptămâna nu vine doar cu surprize fericite, ci și cu încercări reale ale vieții. Multe din probleme vor apărea din propria vină, pentru că de multe ori ați amânat decizii importante pentru alte date ulterioare. Iar acum asta vă prinde din urmă. Dacă acum, că tot e sfârșit de lună, o să dovediți responsabilitate, atunci o să fiți ajutați să evitați o parte din probleme, mai ales că veți găsi sprijin moral la alții.

Nu este de dorit în primul rând să luați decizii în grabă, altfel, puteți face o mulțime de greșeli. Păstrați-vă de asemenea emoțiile sub control, nu deveniți nervoși și nu intrați în conversație tensionata cu nicio persoană. Dacă veți fi imprudenți ,riscați să pierdeți nu numai oameni apropiați, ci și fonduri bănești acumulate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Capricorn: 28 martie-3 aprilie

Lucrurile vor fi mai simple și aveți capacitatea să vă ocupați de sarcinile rămase în urmă. Rămâne parțial senzația că evenimentele se desfășoară cu mici blocaje, dar pe măsură ce săptămâna avansează, cerul se înseninează. Veștile bune vin dinspre sectorul social. Sunt oportunități să întâlniți persoane noi, să ieșiți în oraș și să vă simțiți bine la cumpărături. Schimbările sunt acum la ordinea zilei.

Asta poate fi privit ca o perioadă de provocări întrucât încă sunteți sub influența evenimentelor anterioare și aveți senzația că nu v-ați adaptat complet la noile tipare cotidiene, că încă mai aveți nevoie de timp să vă puneți viața în ordine. Totuși e bine să acceptați unele ajustări. Așteptați-vă la neașteptat și veți rămâne surprinși plăcut. Trebuie să vă preocupați și de aspectele relaționale și financiare. Conversațiile referitoare la trecut, la atitudini, sentimente sau gesturi care au rămas fără explicații revin acum în atenția voastră și e necesar să închideți cercul. Financiar fluxul de numerar este la fel de fluctuant iar asta vine ca o grijă suplimentară. Luați-vă de pe acum măsuri de precauție pentru viitor, căci vor veni vremuri grele.

Citește și: Horoscop lunar martie 2022. Zodiile care au succes în carieră și în afaceri

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Vărsător: 28 martie-3 aprilie

Vă simțiți cam puși la colț sau blocați. Nu e momentul să forțați, să vă încăpățânați pentru că lucrurile se vor precipita spre conflicte, mai ales cu organele statului. Aveți răbdare și nu luați decizii sub presiune exterioară. Exprimați-vă diplomat părerea despre cum ar trebui să se desfășoare activitatea și care ar trebui să fie pașii de urmat pentru ca treburile cotidiene să se desfășoare  într-o manieră fluentă și coerentă.

Rămâneți concentrat pe sarcinile care se rezolvă rapid, care se desfășoară conform graficului. Dacă alegeți să priviți optimist realitatea, cei din jur se vor alinia la pozitivismul vostru  iar colegii sau șefii vă vor privi cu respect. Se creează contextul să discutați cu persoanele cu autoritate despre problemele întâmpinate. De obicei sunteți destul de sociabil, dar dacă mențineți conversațiile la un nivel de societate, mai superficial, e cazul să mergeți puțin mai în profunzime și să exprimați ce gândiți și simțiți fără să vă puneți problema că deranjați.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Pești: 28 martie-3 aprilie

Se poate instala o stare de frustrare, de nemulțumire interioară care să vă întârzie desfășurarea proiectelor în derulare. Deveniți iritați de această stare de încetineală, de pașii mici cu care avansați. Lăsați lucrurile să evolueze în propriul ritm, apelați la rezervele de autocontrol.

Este momentul să vă lăsați purtat de val și să vă apucați de un nou hobby, să vă înscrieți la un curs online de scurtă durată asupra unui subiect care vă pasionează în această perioadă. Ideal este să profitați de evenimentele unde puteți socializa. Planificați de-acum călătoriile pentru perioada de vară-toamnă care să vă ofere șansa de deconectare de la sursele de stres cotidian.

Cuvântul cheie este adaptare pentru face perioada mai ușoară și să treceți mai rapid peste micile provocări. Nu vă faceți griji legate de domeniul financiar, veți avea cât aveți nevoie să faceți acele lucruri noi sau să plecați atunci către destinația aleasă. Luați în calcul unele deplasări neașteptate dacă refuzați să planificați voi personal următoarea perioadă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net