Horoscop săptămânal 29 martie - 4 aprilie 2021: Capricornii sunt neatenţi şi grăbiţi

Ultima actualizare:

    Horoscop săptămânal 29 martie - 4 aprilie 2021: Capricornii sunt neatenţi şi grăbiţifoto: Pixabay
Horoscop săptămânal 29 martie - 4 aprilie 2021: Capricornii sunt neatenţi şi grăbiţifoto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 29 martie - 4 aprilie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 29 martie - 4 aprilie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Capricorn sunt neatenţi şi grăbiţi.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Continuă variantele întâlnirii cu persoane din trecut, față de care inima a tresărit atunci. Întâlnirea ar putea avea loc pe timpul unei deplasări sau veți stabili de comun acord o vacanță scurtă împreună. Iar dacă lucrurile merg ok între voi, posibil să existe și niște propuneri pentru viitor. Nu excludeți din start ideea, mai ales dacă sunteți persoană deja divorțată. Rămâneți totuși realiști și nu vă aruncați în brațele unor iluzii în urma cărora rezultatele ar putea fi amare!

Nativilor cu copii le recomand o monitorizare mai atentă a lor, pentru a nu-și pierde autoritatea de părinte și educator, atât de necesară în dezvoltarea armonioasă și maturizarea tânărului adult în devenire.

Medical, nu veți fi scutiți de stări de apatie și schimbări de dispoziție, păstrându-se și acum vulnerabilitatea bilei și ficatului. Adoptați un regim de viață sănătos, cu multă mișcare și alimentație corespunzătoare și nu dați curs tensiunilor cu șefii voștri!

Horoscop săptămânal Taur: 29 martie - 4 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Se deschide în fața voastră o perioadă de planuri intelectuale, spirituale sau proiecte personale. Legături vechi se pot întoarce, prietenii pot veni cu sugestii și vă vor ajuta să vă dați seama de anumite probleme pe care singuri nu le descâlciți. Acceptați socializarea, mai multe întâlniri, noi cunoștințe, noi conexiuni. Se pare că, de acum încolo, succesul strălucește în dragoste, în afacerile personale, în proiectele noi sau în procesele profesionale. Vă puteți afla în centrul atenției, vă puteți aștepta la popularitate, recunoaștere și succes personal. Nu ezitați să găsiți timp și pentru  hobby-uri sau chiar aruncați-vă ochii în jur dacă sunteți în căutare de partener. Sarcina sau concepția este, de asemenea, posibilă și în următoarea săptămână.

Starea de sănătate va fi una normală, dar nu sunt excluse unele complicații sau manifestări ale simptomelor unei boli cronice. Nu exagerați capacitățile fizice ale corpului și evitați supraîncărcarea! Se pare că restabilirea după oboseală va fi mai lungă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 martie - 4 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Perioada va permite eliminarea consecințelor furtunii cosmice care și-a lăsat amprenta asupra multor destin. Până la sfârșitul lunii se vor deschide noi perspective și oportunități de cooperare. Numai bine că se va încheia și tensiunea astrală care v-a blocat până acum și asta vă ajută să căutați modalități de acorduri reciproc avantajoase, inclusiv să depună eforturi pentru a crea  relații armonioase și constructive.

Dacă aveți copii, aceștia vă vor mulțumi cu succesele lor. De asemenea, la locul de muncă veți avea rezultate datorită creativității, iar cât privește chestiunile personale, se pare că vine o perioadă de recuperare, în care sunteți asistați și îndrumați de persoane mature, de superiori, de oameni de succes, de prieteni și cunoștințe.

Pentru cei cu afaceri, acestea încep să se redreseze. Veți fixa întâlniri importante și de succes, primiți propuneri interesante, aflați informații care vor contribui la promovarea ideilor creative în chestiuni personale. Tendințele pozitive ale trecutului vor fi continuate cu succes și principalul lucru este să țineți cont de pulsul evenimentelor.

Horoscop săptămânal Rac: 29 martie - 4 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Potențialul vostru energetic nu e la cote ridicate, iar circumspecția specială este recomandată pentru cei care suferă de boli ale sistemului osteoarticular și ale sistemului musculo-scheletic. Cu toateastea și cu puțină îngrijire, probleme speciale cu sănătatea  nu vor apărea. Strict despre această săptămână pot spune că  este favorabilă pentru îngrijirea cosmetică a persoanelor în sine, precum și pentru încercarea unui nou sport sau a unui remediu alternativ. Un rol important și pozitiv în bunăstarea voastră  va juca probabil perechea voastră și sentimentele pe care le are pentru voi.

Spre sfârșitul perioadei, aveți grijă la surmenajul fizic și abțineți-vă de la comunicarea și dialogurile neplăcute, evitați oamenii cu probleme grele care vă fac apatici sau discută despre boli!

Situația financiară devine destul de stabilă, cu o tendință clară de îmbunătățire. În plus,față de câștigurile obișnuite, datoriile vechi vi se pot restitui și se vor obține profituri din tranzacții pe termen scurt.

Horoscop săptămânal Leu: 29 martie - 4 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

De data asta veți ști exact ce să faceți și cum să faceți lucrurile. În plus, ce trebuie făcut pentru voi acum și prietenii vor ști, în așa fel încât vă puteți baza bine pe umerii lor puternici. Săptămâna poate fi destul de reușită, vă veți simți înconjurat de oameni asemănători, care vor adăuga încredere și hotărâre în ceea ce doriți să întreprindeți. În fiecare zi veți simți un val de putere, entuziasm, tărie și curaj, pregătire pentru aventuri sau proiecte îndrăznețe.

Poate că în primele cinci zile va fi nevoie de o acțiune mai rapidă, dar deliberată din partea acelora care s-au născut în august, asta deoarece va exista cineva care va contesta puterea și îndemnul interior de a face ceva.

Aveți grijă la grabă și neatenție pe 31 și 1 aprilie!

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 martie - 4 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Pentru voi, situația va fi ușor mai descărcată față de săptămânile trecute. Va fi o oportunitate de a vă acorda timp de așteptare, de meditare, pentru a reflecta dar și să vă odihniți puțin. Ca urmare a acestei energii și a creativității pusă la treabă, vor apărea idei noi și soluții nestandardizate pentru problemele stringente.

Medical, aveți vulnerabilitate digestivă care poate impune un regim mai strict. Recomand crudități dacă nu există restricții.

Financiar, nu o duceți perfect, căci fluxurile de numerar către buzunarele voastre e instabil, nu cel așteptat. Dacă se poate, faceți un stoc financiar. Oricum, nu vă recomand acum împrumuturi și nu planificați evenimente importante, deoarece punerea lor în aplicare va fi amânată.

Fiți pregătiți pentru confruntarea cu probleme rămase nerezolvate sau pentru întâlniri cu o persoană neplăcută. Cea mai bună soluție este să lămuriți toate întrebările, pentru a nu mai reveni niciodată la o astfel de situație.

Horoscop săptămânal Balanță: 29 martie - 4 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Nivelul ambițiilor este acum extrem de ridicat. Și asta nu este rău, pentru că așa se pot realiza multe. Cu toate acestea, din când în când priviți în jur și o să observați că încercările de a vă dovedi independența, importanța și semnificația prin toate mijloacele, nu sunt întotdeauna cea mai fiabilă cale de a reuși. Amintiți-vă acest lucru, iar dacă o veți face, realizările voastre vor crește. În general, săptămâna este destul de incertă în ceea ce privește afacerile și finanțele. În promovarea proiectelor puteți conta pe ajutorul altor persoane. Cerințele și apelul la ajutor se vor dovedi a fi eficiente. Astfel, se vor găsi soluții neașteptate pentru multe dintre problemele care vă privesc.

Patronii și aceia care ocupă funcții de șefi se vor confrunta cu rezistență din partea autorităților superioare. În consecință, vor trebui să-și schimbe tactica și să atragă ajutorul unui prieten influent. De asemenea, găsirea unui limbaj comun cu colegii și clienții nu va fi o sarcină ușoară. Păstrați un sentiment de umor pregătit. O glumă bună vă va ajuta.

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 martie - 4 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Cu Uranus  în zona parteneriatelor, puteți să vă exprimați cel mai vizibil în mod surprinzător și să vă susțineți ideile în fața acelora care chiar vă vor asculta cu sufletul la gură dacă  au aceleași scopuri ca și voi. Mai mult decât atât, poziția lui Pluto vă transformă, din elevi  vă ajută poate să deveniți profesori, mentori și mediatori in posibilele conflicte care nu vă aparțin ci-s ale prietenilor.

Oportunitațile vin de la drum, așa că nu ezitați să gândiți o schimbare de domiciliu.

De asemenea, cei care doresc să iși extindă cunoștințele pentru a înainta in grad profesional, să nu ezite a se inscrie la cursuri, pentru că educația și sistemul informațional sunt susținute. Tot așa e bun momentul de a vă pune la punct juridic toate documentele și contractele pe care le aveți.

Imaginea la serviciu se îmbunătățește, câștigați respectul celor din jur și aveți în sfârșit șansa de a vă demonstra aptitudinile și experiența.

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 martie - 4 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Dificultățile și obstacolele nu pot fi depășite în totalitate, dar în cazul unor probleme, lucrul va fi asemănător muncii aceluia care cară pietre; este inutil să forțați nota, mai bine pentru ce nu iese din prima mai așteptați. Pe drumul spre obiectivele voastre, se poate ivi confruntarea cu o varietate de obstacole, dar asta și din cauza modului vostru de a privi lucrurile.

Antreprenorii și managerii să se aștepte la o surpriză din partea unor colaboratori sau a asociaților. Puteți, de asemenea, să rezolvați probleme juridice.

La serviciu, răbdare și numai răbdare se impune!  Cu siguranță veți face față tuturor dificultăților și veți atinge dorințele. Foarte curând totul va deveni clar.

Situația de acasă va depinde de dorințele, de starea de spirit și de comportamentul dumneavoastră. Deși trebuie să ieșiți cu oamenii, să socializați, mult mai mare plăcere o să fie să rămâneți acasă. Acolo aveți tot confortul, ba chiar lucrați mai bine așa. Încă nu vă faceți planuri pe termen lung, ci mai curând rezolvați treburile prezente. În plus, mai ascultați și sfatul înțelept al unei persoane mai în vârstă, care are o experiență de viață adecvată și este pregătită să vă sprijine.

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 martie - 4 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Prezenta configurație astrală este favorabilă modalităților de gestionare a banilor, unde vă veți dovedi talentați. Speculațiile nu neapărat că vor avea succes, dar șansa poate surâde din a face altfel lucrurile. Perioada e bună pentru  negocieri și efectuare de diverse tranzacții imobiliare. Ați putea obține chiar și o primă  neașteptată la serviciu sau o posibilă avansare în funcție. Puteți să vă ocupați de obținerea de profituri foarte bune și să vă dezvoltați resursele dobândite. În management și economie vă puteți dovedi calitățile și asta vă va permite să vă optimizați bugetul. Pe scurt, veți avea toate atuurile în mână pentru a vă mări economiile. Și cei care au avut probleme financiare recent, le vor rezolva.

Grijă la iritare în relația cu copiii! Ea poate atinge cote maxime, fie în plan fizic, fie în plan mental sau verbal. Pentru că nu umblați cu jumătăți de măsură, o să încercați să vă impuneți în fața celorlalți prin îndrăznealã, forță și prin impulsivitate. Deveniți neatenți și grăbiți, riscați să conduceți cu viteză, iar uneori nu gândiți acțiunile, gafând prostește.

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 martie - 4 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Energiile amestecate ale lui Mercur și Neptun acum nu prea oferă suport ideilor voastre de a specula ceva. Cât vă credeți de creativ, vă puteți înșela. Iar dacă prin absurd, reușiți câteva tranzacții inteligente, asta e doar dacă cereți sfatul prietenilor.

O investiție modestă poate aduce câștiguri ori una făcută acum câteva luni in asociere ar putea să vă aducă profituri. Și încă ceva-banii sunt o condiție  necesară, dar nu suficientă pentru fericire. Nu mizați pe fler și pe intuiție atunci când luați o hotărâre importantă!

Forța lui Marte e riscantă și pentru voi și pentru o nouă cunoștință care v-a atras atenția, dar asta nu înseamnă că se manifestă agresiv. Ci ar fi vorba de cum priviți și ce vreți de la o posibilă relație. Grijă în ce fel de relații intrați, pentru că există tendința de a fi cam naivi și încrezători! Trădările nu or să vă ocolească, fie că vin din partea partenerului, fie a unor dușmănii ascunse.

Horoscop săptămânal Pești: 29 martie - 4 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Dacă în trecut ați fost prea risipitori de energie în toate direcțiile ,acum organismul va necesita  recuperarea echilibrului. O recomandare importantă, atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe, este activitatea fizică și evitarea oricăror excese gastronomice. De asemenea, acum nu trebuie să schimbați produsele cosmetice pe care le cunoașteți, cu altele noi, descoperite zilele astea.

Spre sfârșitul săptămânii există o mare probabilitate de a vă întoarce la vechile obiceiuri proaste. Feriți-vă de eșec! Posibil ca el să bată la ușa voastră, indiferent de contraindicațiile și de starea fizică reală sau inspirat dintr-o nouă dietă, de o modă nouă. Aspectele astrale nu recomandă în acest moment să se abuzeze de procedurile de masaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net