Horoscop săptămânal 29 noiembrie-5 decembrie 2021. Reușite în amor pentru Capricorni, dar probleme cu sănătatea

image
foto: Unsplash

Horoscopul săptămânal pentru perioada 29 noiembrie-5 decembrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 29 noiembrie-5 decembrie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Capricorn traversează o perioadă ideală în relația de cuplu.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

E o perioadă în care nu ar trebui să riscați la drumuri să circulați cu viteză, nu intrați în dezbateri cu persoane agresive, nu este de dorit să vă angajați în investiții mari, vânzări sau achiziții, mai ales dacă ele necesită decizii rapide. Acesta este momentul în care trebuie să vă gândiți mai atent înainte de a lua decizii importante.

După 27 noiembrie încolo, compasiunea și capacitatea de reacție îi vor ajuta pe mulți să câștige respect chiar și din partea oponenților lor.

O schimbare majoră în jurul finanțelor se poate produce, fie o cheltuială mare, fie o oportunitate de a câștiga mai mult. O sursă de venit ar putea înceta, dar este la fel de probabil să obțineți o mărire de salariu, un nou client profitabil sau să vi se ofere un nou loc de muncă. Cu planetele, inclusiv Mercur, care se plimbă prin sectorul dumneavoastră de expansiune, probabil vi se va cere să semnați câteva contracte importante.

Horoscop săptămânal Taur: 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Situația va fi mai armonizată decât săptămâna trecută, ceea ce va ajuta la înțelegerea lucrurilor în mod diferit. Perspectiva neașteptată, claritatea sentimentelor și gândurilor vor ajuta să evaluați corect, să luați deciziile bune și să acționați mai flexibil. Vă veți extinde legăturile sociale, puteți lua parte la proiecte publice sau caritabile și vă puteți consolida reputația.

Unii pot întâlni o persoană importantă care vă va ajuta să descoperiți o lume nouă, o altă filozofie de viață. Pentru ei, această perioadă poate fi foarte interesantă și semnificativă. Cert e că toate privirile sunt ațintite asupra voastră acum și în anii următori!  Un obiectiv personal major ar putea fi la îndemână. În timp ce această perioadă ar putea semnala un punct de cotitură sau un sfârșit, probabil că veți avea mai multă putere decât alții să transformați lucrurile în favoarea voastră, așa că și dacă cineva sau ceva iese din viața voastră, sunteți de fapt redirecționați către orizonturi mai bune. Este adevărat că la sfârșitul lunii energia vieții va slăbi, așa că va deveni important să aveți grijă de sănătate, să monitorizați dieta și munca și să vă odihniți.

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Relațiile cu rudele mai în vârstă sau cu șefii, profesorii, pot merge prost. Orice ați întreprinde va necesita investiții suplimentare de forțe și fonduri. În același timp, prietenii și rudele vor fi ocupați cu propriile probleme, așa că va trebui să faceți față singuri problemelor. Mențineți numărul de contacte la minimum și nu încercați să acționați simultan în direcții diferite! În acest moment, principalul lucru este să nu riscați de dragul unui succes îndoielnic. Este mai bine să amânați cele mai importante afaceri și planuri până la sfârșitul lunii noiembrie.

A doua jumătate a perioadei  trebuie să fiți vizibili și să acționați energic pentru a descoperi noi oportunități în profesie sau viața privată până la sfârșitul anului. Oricum, viața personală se va dezvolta foarte rapid, așa că nu vă veți plictisi. Veți simți nevoia să stați jos, să vă odihniți și să vă reîncărcați bateriile. Visele vor fi intense și ați putea descoperi că situații din trecut,de natură karmică, se prezintă pentru a fi rezolvate odată pentru totdeauna.

Horoscop săptămânal Rac: 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Comunicarea în afaceri devine defectuoasă, așa că nu e vremea pentru organizarea de întâlniri importante, de negocieri. Situația se poate dovedi imprevizibilă, se poate schimba pe parcurs, deci va fi foarte dificil să vă gândiți la toate opțiunile pentru dezvoltarea evenimentelor în mod pozitiv. Nu sunt excluse înșelăciunile, manipularea conștiinței, nerespectarea promisiunilor din partea partenerilor sau colegilor.

Este indicat să amânați achizițiile mari până când tensiunile scad și veți da dovadă de practicitate și raționalism.

Finalul săptămânii va fi mult mai liniștit, așa că atunci vă veți putea concentra asupra principalului lucru, încercând să nu vă supraîncărcați cu noi afaceri și obligații. Pot apărea schimbări pozitive în relația cu iubitul, dar va exista tendința de idealizare a relațiilor.

Vârtejul de eclipse poate că a decis ca cineva apropiat să-ți părăsească viața. Dacă cineva a plecat, fiți pregătiți pentru o nouă persoană care să intre și să vă revoluționeze viața. Conectați-vă cu prietenii și cunoștințele, căci ele vă vor ridica.

Horoscop săptămânal Leu: 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Vin schimbări rapide, acțiuni spontane și riscante. Cu toate acestea, partenerii devin mai serioși, ceea ce vă va salva de acțiuni nerezonabile.

Afectiv, întâlniri neașteptate, noi cunoștințe,pot lăsa o amprentă adâncă în sufletul vostru. Atunci, vă puteți inspira din noi idei creative, puteți participa la proiecte sociale, la lucrări de caritate, puteți organiza evenimente de masă și de divertisment, iar toate pot da un impuls pentru a schimba tipul de activitate.

Săptămâna vă va pune în lumină ambițiile și gloria, dar va veni și cu schimbări. Poate vă dați seama că traiectoria actuală nu vă satisface, astfel încât trebuie să schimbi total cariera. O promovare majoră, o piatră de hotar profesională, un nou loc de muncă sau un premiu ar putea să indice dacă drumul actual vă este destinat. Dacă traversați o pierdere, este important să ascultați universul și să realizați că trebuie să mergeți într-o altă direcție.

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Orice activitate colectivă poate fi însoțită de o ciocnire de interese și nu va aduce rezultatul dorit. Există o mare probabilitate de apariție a unei situații periculoase pe drumuri, în manipularea echipamentelor, prin urmare, neglijența, graba pot duce la răniri, accidente și avarii.

În continuare, Venus traversează un sector casnic, garantând că veți găsi o mulțime de moduri de distracție acasă. Relațiile cu membrii familiei ar trebui să fie și ele armonioase sau dacă vă căutați decor, mobilier pentru a vă amenaja spațiul de locuit, nu ratați această oportunitate. Veți găsi articole rafinate! Și nu de alta dar,următoarele mari teme vor fi pasiunea, dragostea și expresia!

Fecioarele singure trebuie să circule, să iasă, să socializeze și să se pună în evidență. Cei deja în cuplu, se pot bucura de mai multă plăcere și distracție împreună. Weekendul  va fi mai pozitiv, iar relațiile cu ceilalți mai constructive și mai fructuoase. În acest timp, ar fi bine să construiți relații pe termen lung și să întăriți legăturile care să vă ajute să vă simțiți mai încrezători și mai independenți.

Horoscop săptămânal Balanță: 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Litigii și scandaluri sunt posibile din cauza unei moșteniri sau a împărțirii bunurilor după divorț. În plus, probabilitatea de furt și fraudă este mare. Nu este de dorit să luați decizii importante, să intrați în noi relații contractuale, căci cel mai probabil, multe vor fi schimbate și revizuite ulterior. Temerile, complexele,fricile pot să înfrâneze inițiativa creativă.

Treptat, atmosfera va deveni mai calmă și mai favorabilă comunicării, dezvoltării afacerilor și a relațiilor apropiate, călătoriilor și întâlnirilor. Vor exista oportunități de a rezolva unele situații controversate care au apărut în prima jumătate a lunii noiembrie. Acordați-vă un moment pentru a evalua unde vă aflați și începeți să planificați și mai multe pe termen lung. Coridorul karmic atrage atenția asupra datoriilor și împrumuturilor și s-ar putea vedea o schimbare în jurul acestora. Este posibil să observați, de asemenea, sosirea unei sume mari de bani sub forma unui acord de divorț, capital de risc, bursă, control de redevențe sau renegociere a unui pachet de beneficii.

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

După 27, situația se va stabiliza. Atunci, acest timp devine favorabil pentru rezolvarea problemelor financiare, pentru creșterea veniturilor, pentru achiziții și vânzări profitabile, precum și pentru construirea de parteneriate și relații de dragoste într-un mod nou, conștientizare a talentelor, negociere și comunicare la un nivel înalt.

Perioada va fi probabil cea mai intensă, pe măsură ce se apropie o nouă eclipsă care vă evidențiază parteneriatele, relațiile și angajamentele. De fapt vor fi patru eclipse în această arenă în următorii 2 ani, asigurându-vă că, dacă sunteți cu partenerul potrivit, vă veți muta foarte curând împreună, vă veți lua angajamente pe termen lung, vă veți logodi sau chiar vă veți căsători. Dacă nu sunteți cu partenerul potrivit, vă veți despărți foarte curând, veți divorța și vă veți separa drumurile, în cele din urmă fiind redirecționați către parteneri mai buni.

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Situația va începe încet dar sigur să-și revină. Activitatea personală va reînvia. Principalul lucru este să vă îndreptați forțele în direcția corectă, astfel încât să nu fie irosite în van și să alergați în cerc. Locul de muncă, va fi și el o provocare. Responsabilitățile vor crește semnificativ, deși acest lucru nu va presupune o îmbunătățire a situației financiare. Răgazul va veni tot spre sfârșitul perioadei. Abia atunci veți avea ocazia să atingeți un nou nivel, să începeți o afacere, să descoperiți mai multă creativitatea în rezolvarea lucrurilor.

Oricum, este un moment minunat pentru a medita, a vă odihni și a vă reîncărca bateriile, în loc să vă epuizați. Altfel, perioada vă poate aduce în contact cu personalul medical. Financiar, este posibil să vedeți mai multă abundență în cale, mai multe cadouri și posesiuni frumoase care se manifestă în fața ochilor sau chiar posibilități la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Potențialul energetic, deși va începe să scadă, totuși pozițiile astrale se vor îmbunătăți, astfel încât veți putea să dezlegați situații dificile și să compensați pierderi din trecut. Veți putea să găsiți o cale de ieșire și să vă adaptați mai ușor și mai rapid la condițiile în schimbare. Toate acestea vor ajuta să vă gestionați singuri, să vă organizați, să puneți ordine în treburile și relațiile cu ceilalți.

Adevărul este că, în toate domeniile vor exista perspective pozitive de schimbare productivă. Trebuie doar să folosiți acest timp pentru a restabili conexiunile, contactele de lucru.

Dacă sunteți în parteneriat fericit, folosiți acest moment pentru a face ceva deosebit împreună, reaprindeți scânteia și deschideți-vă inima mai profund decât oricând! De asemenea, este cazul să aveți grijă la sănătate, precum și să vă gândiți la posibilitatea de odihnă și de călătorie în vacanță.

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Situația se va mai echilibra, vă veți putea cere  în siguranță drepturile, restabili reputația, prezenta o cerere justificată. Orice contact și discuții de planuri cu autoritățile pot aduce mai aproape implementarea planurilor și speranțelor, situația financiară se va îmbunătăți semnificativ, veți putea găsi un loc de muncă nou mai profitabil sau obține o creștere salarială mai bună față de cea precedentă. De asemenea, este posibil să primiți noi comenzi de afaceri profitabile. Perioada vă aduce la un punct culminant destinat unei probleme de familie sau legată de imobile. Unii s-ar putea muta,renova sau interveni pentru a ajuta pe una din rude. Acest lucru va oferi un indiciu important asupra a ceea ce urmează în următorii doi ani.

Horoscop săptămânal Pești: 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Situația va începe să se schimbe în bine și, deși mulți dintre voi veți simți o slăbire a energiei, veți putea totuși să vă liniștiți și să privăți în jur pentru a alege cea mai bună cale către  stabilitate. Poate un consilier înțelept vă va ajuta să ieșiți din criză, să restabiliți situația financiară, să vă simțiți mai încrezători. Veți fi apoi  concentrați pe schimbare, astfel încât să puteți încerca lucruri și proiecte noi. Iar impulsurile de reînnoire vor stimula dinamica acțiunilor, astfel încât veți simți nevoia unei schimbări radicale.

Poate că vă veți auzi cu mulți prieteni și veți participa la multe evenimente deosebite. Poate că întâlnirile online sau găsirea unui partener prin rețeaua  de socializare sunt de bun augur pentru Peștii singuri. Sufletele pereche, flăcările gemene și conexiunile karmice ar putea pândi la fiecare colț! Coridorul dintre eclipse ar putea să vă îndemne la ultimele retușuri sau la o inițiativă de scriere, vorbire, publicitate sau branding, ori chiar un contract pe care îl puteți semna. Dacă ați fost plecați, călătoria se finalizează, iar dacă nu,puteți merge acum în vizită la frați sau veri.

image png
image png
card ajutor jpg
trans bhutan cnn
printul paul 1 jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 png
antibiotice naturale jpg
18 vedete la untold 2021 5 jpg jpeg
image png
image png
image png