Horoscop săptămânal 3-9 mai 2021: Peştii nu au chef de socializare

Ultima actualizare:

    Horoscop săptămânal 3-9 mai: Peştii nu au chef de socializarefoto: Pixabay
Horoscop săptămânal 3-9 mai: Peştii nu au chef de socializarefoto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 3-9 mai 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 3-9 mai 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Peşti nu au chef de socializare.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Puteți culege roadele unui plan de economii, a valorificării unui talent și poate fi o victorie sau poate fi un eșec. Este posibil să pierdeți un loc de muncă, dar să găsiți noi modalități de a face bani, este posibil să aveți probleme cu banii imprumutați, să munciți din greu pentru bani, să faceți cheltuieli neprevazute care să vă destabilizeze din punct de vedere financiar. Este cu siguranță o perioadă în care lucrurile materiale au o mare importanță pentru voi, în care puteți conștientiza anumite lecții in privința banilor, a posesiunilor, a valorilor personale. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteți obține o mărire de salariu, puteți incerca să vă gasiți un loc de muncă mai bine plătit, apar noi oportunități de câștig personal sau va fi pusă în discuție chiar stima personală.

Din toate aceste considerente, starea de spirit se va schimba destul de rapid. Dacă nu doriți să suferiți de tristețea și apăsarea unor evenimente ce e posibil să vină, atunci controlați-vă emoțiile. Nu trebuie să disperați pentru că universul promite noi intâlniri cu oameni care vă vor ajuta in carieră.

Horoscop săptămânal Taur: 3-9 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

4 astre activează prima voastră casă și vă aduc forțe proaspete, oferindu-vă o explozie uriașă de curaj. Preluați așadar inițiativa și rulați mingea care e în curtea voastră. Exprimați-vă dorințele profesionale și susțineți ceea ce vreți pe mai departe. Un proiect gândit sau la care lucrați ar putea ajunge acum la un punct de cotitură important. Sau ceva se finalizează în următoarele luni, pentru a face loc unui alt ciclu. Care e cheia perioadei? Să nu mai așteptați permisiunea cuiva sau un "semn"de confirmare, ci să inaintați cu propriile puteri!

Și totuși acest moment astral vă face destul de vulnerabili, apar schimbări frecvente de dispoziție, evenimentele din jur vă pot afecta atitudinea mai mult decât de obicei deoarece există tendința de a personaliza exagerat tot ce se petrece în jurul vostru, mai ales în relația cu șefii.

Este interesant și ce se întâmplă sentimental, pentru că unele relații pot trece la o etapă superioară, la căsătorie oficială, în timp ce altele se pot finaliza.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3-9 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Nu veți fi doar un observatori a ceea ce se întâmplă în jurul vostru, ci veți participa din umbră la toate activitățile. Sunteți dornici de succes, hotărâți și nu ratați șansa de a vă demonstra abilitățile și talentele. Vă sfătuiesc să fiți atenți să nu faceți greșeli și să nu vă faceți dușmani. Dacă aveți planuri de  rezervă,atunci este necesar să le puneți în aplicare în siguranță și să  le păstrați în secret față de colegi și de superiorii voștri.

Voi sunteți sociabili, curioși și energici prin natura voastră. Și acum manifestați același lucru. O să vă vedeți cu multă lume, adesea cu oameni cu care aveți afaceri, veți comunica mult de asemenea în rețelele sociale. Orice începuturi și planuri vă vor duce spre rezultat victorios dacă le gândiți bine și aveți răbdare. Este posibil să se cunoască asta  atât în plan romantic, cât și în plan de afaceri. Dacă voi înșivă sunteți optimiști, atunci și ceilalți oameni vă vor răspunde pozitiv solicitărilor voastre.

Horoscop săptămânal Rac: 3-9 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Sunteți practici și realiști, deci, din exterior, pare că nimic nu vă va perturba indiferent ce vine de acolo. Chiar dacă în viață există dificultăți și obstacole, voi nu vă pierdeți calmul și rămâneți dedicați principiilor voastre de viață. De data asta nu vă recomand să fiți prea gravi, mai ales în sfera personală. Arătați-vă emoțiile și sentimentele, astfel încât oamenii să poată vedea în fața lor nu un robot, ci o persoană sinceră și sentimentală. Manifestați-vă latura voastră echilibrată, deoarece, dacă vă arătați reținut, veți părea aroganți.

Cei singuri doresc să își găsească perechea, dar trebuie să fie atenți în fața cui se lasă descoperiți sau chiar să nu alerge după mai mulți iepuri. Atunci când descoperiți o persoană interesantă, nu vă comportați inflexibil și dictatorial, căci ea fuge mâncând pământul.

Horoscop săptămânal Leu: 3-9 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Veți dori să scăpați parcă de toate, să vă retrageți și să vă gândiți la acțiuni ulterioare. Se pare că toți cei din jur vă presează moral și încercați să vă impuneți părerea. Vă recomand să vă axați mai puțin pe trecut, pentru că oricum nu există nicio posibilitate de a schimba ceva sau de a-l reedita. Cât privește prezentul, el nu trebuie să vă fie atât de indiferent după cum credeți. De ce nu se aranjează și la voi viața personală sau cea profesională? Imaginea este clară-comportamentul vostru și chiar cuvintele voastre nu provoacă simpatie sexului opus și nici șefilor. Deci, trebuie să vă schimbați urgent, astfel încât să nu rămâneți singuri. Cât de mult mai rătăciți prin lume și mai adunați doar amici sau fani admiratori de suprafață? Dacă sunteți mulțumiți cu o astfel de schemă, atunci nu mai spuneți că visați o familie și să aveți copii. Stabiliți-vă obiective realiste înainte de a le putea atinge cu ușurință. Acest lucru se aplică sferei de dragoste.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3-9 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Vă entuziasmați de planurile vechi pentru petrecerea timpului liber în excursie, dar uitați de aspectele pragmatice sau de cele organizatorice. Activitățile cu familia sunt majoritare în acele planuri și vi se solicită atenție, drumuri, bani și energie. Vă place și vă asumați provocări, dar de la un punct încolo vă simțiți sufocat sau căutați să vă refugiați în muncă. Nu scăpați de socializare nici acolo, dar se cere și aici atenție pentru a păstra relații diplomatice cu superiorii sau cu cei care sunt în măsură să vă sprijine financiar. Comunicarea e importantă mai ales ca instrument de marketing deoarece acum vă puteți scoate în evidență atuurile și profesionalismul și să prezentați argumente clare asupra modului eficient cu care vă duceți la bun sfârșit responsabilitățile. Nu așteptați să fiți lăudat, e momentul să vă desfășurați individual. Tensiunea se poate acumula dacă vă împărțiți între prea multe medii sociale și persoane și nu mai aveți grijă de organism. Cereți ajutorul familiei, delegați din sarcini către prieteni sau chiar pur și simplu simțiți-vă bine și la activitățile fără prea multă planificare.

Horoscop săptămânal Balanță: 3-9 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Toată lumea se așteaptă să vă țineți de promisiunile anterioare, iar voi aveți deja prea multe responsabilități curente încredințate de familie, de copii sau de prieteni. Vi se cere seriozitate, atenție la detalii mai mult ca de obicei dar partea bună e că puteți specula unele momente sau ocazii și să faceți profit gestionând finanțele comune. Nu vă lăsați presat de tonul superior al nimănui, încercați să vă încadrați în termenele limită, dar dacă nu sunt oficial stabilite cum sunt cele pentru depunerea unor acte sau plata taxelor, nu vă lăsați intimidat și faceți lucrurile în propriul ritm. Vi se vor încredința de către partener sarcini legate de bani, de a merge la acele instituții ale statului unde e nevoie să achitați impozite sau dări și e bine să vă planificați itinerariile dinainte pentru a nu alerga dintr-o parte în alta a orașului doar pentru că nu vă place să faceți strategii. Aveți și perioade în care vă încărcați bateriile atunci când ieșiți în oraș sau la o plimbare cu prietenii și e bine să profitați.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3-9 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Familia vă solicită din ce în ce mai mult și ca prezență fizică și ca suport financiar. Vă consumați energie făcând drumuri pentru membrii familiei, pentru a interacționa cu unii dintre ei și pentru a rezolva unele probleme legate de acte sau documente ale altora. Vă prinde bine alergătura întrucât începeți să faceți diferența dintre relațiile bazate doar pe complezență, pe atașamente nesănătoase, pe cei care vă solicită fără scrupule sau cele care au ca fundament afecțiune adevărată și ulterior să găsiți metode constructive de a păstra familia unită sau chiar de a profita la rândul vostru de serviciile cu care vă rămân datori. Schimbați regulile doar pentru că aveți senzația că vă epuizați și nu sunteți apreciat, iar asta vă sâcâie mai mult decât timpul pierdut. E bine să nu stârniți revoluții chiar acum, să solicitați discret mulțumiri dar pe viitor să țineți minte și să stabiliți unele limite.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3-9 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Planul relațional și raportul cu cei din mediul înconjurător devine prioritar. În plus, vă treziți cu gândul că e nevoie să readuceți pasiunea la viață sau un cuvânt al partenerului vă pune pe jar și de aici porniți o întreagă poveste de a vă programa pentru o schimbare de look, de a merge prin magazine să vă înnoiți garderoba și să apelați la ultimele proceduri de înfrumusețare fără să mai luați în calcul banii pe care urmează să îi cheltuiți. Printre momentele de răsfăț e bine să aruncați o privire și la agenda voastră care se aglomerează și să începeți să bifați din responsabilități. Confirmați participarea la evenimente unde știți că se vor aduna persoane care să fie pe aceeași lungime de undă cu voi și evitați socializarea superficială. În tot ce vă planificați, optați pentru calitate contra cantitate și căutați potențialul pe termen lung atât al obiectelor achiziționate, cât și al relațiilor cu cei cu care interacționați.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3-9 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Optați pentru securitate financiară. Nu vă lăsați sedus de planuri care sună bine în teorie dar în practică se dovedesc a fi doar motiv de cheltuială pentru voi. Concentrați-vă pe planurile făcute, amintiți-vă de erorile investiționale pe care le-ați comis și de învățămintele de acolo, pentru a nu lăsa istoria să se repete tot cu conotație negativă. Treceți prin momente de impulsivitate când datorită schimbărilor bruște de dispoziție puteți să cheltuiți într-o secundă toată suma de pe card și momente când, deși e nevoie să faceți cumpărăturile zilnice, deveniți zgârcit sau cicălitor, iar nici unul din produsele de bază nu vi se mai pare necesar. Opriți-vă, faceți o listă de acasă, fiți cumpătat, conștientizați că e ceva trecător și păstrați calmul și conversațiile cu partenerul la un nivel diplomat. Devine necesar să dați răspunsuri ofertelor profesionale primite.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3-9 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Perioada vine cu necesitatea unor schimbări de domiciliu, de afaceri imobiliare sau modificări ale casei. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica bani, relații de familie, un contract de închiriere locuință sau un proiect de mult gândit.

Doriți să faceți în așa fel încât acasă voi să vă restabiliți echilibrul. Iar dacă nu se întâmplă așa, deveniți frustrați și tracasați. Relațiile cu mama sau cu o altă femeie din familie vor fi puse și ele în prim plan. Probleme ori experiențe din trecut ies acum la suprafață sau e posibil să aflați ceva ce nu ați știut, legat de familie.

Unii trebuie să se lase conduși de șefii de la serviciu, nemaiavând timp de cei ai casei. Alții pot accepta, de voie, de nevoie, responsabilități și sarcini mai grele, dar lipsa și îndepărtarea de cei dragi ar putea provoca în timp dezechilibre.

Dacă vă bate gândul să plecați în străinătate, pe lângă faptul că vă sfătuiesc să fiți atenți la acte, vă sugerez și să vă informați din timp de toate.

Horoscop săptămânal Pești: 3-9 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Sunteți tentat să vă petreceți timp mai izolat, dispoziția e meditativă și nu prea aveți chef de ieșiri. Totuși  veți fi puși în situații de așa natură încât nu veți avea cum să scăpați de a socializa și atunci e bine să aveți o structură și o strategie în minte. E important să faceți act de prezență pentru că participă persoane care vor deveni importante pentru parcursul vostru profesional și cu care faceți primii pași în a vă cunoaște mai bine. Timpul devine mai prețios tocmai prin asocierea cu respectivele personalități, dar simultan programul devine deodată și mai încărcat. Nu neglijați organismul, e o idee bună să vreți să faceți impresie dar nu cu costul suprasolicitării și epuizării personale. Lăsați timp în calendar pentru voi, oficializați membrilor familiei nevoia de a sta mai retras și de a vă reîncărca bateriile după cum considerați.

Deși lucrurile nu merg în direcția dorită, veștile nu sunt cele așteptate, e important să nu disperați căci e nevoie de recuperare pentru a pune apoi lucrurile în ordine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
stufat de miel cu verdeata 800x600 13961 jpeg
zodii pixabay jpg
1 zodii noroc la bani jpg jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (2) jpg
costume de ceremonie (1) jpg
sorin bontea instagram jpg
Top 3 aspecte cheie in prepararea meselor (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net