Horoscop săptămânal 30 septembrie-6 octombrie 2022: Leii au parte de evenimente neașteptate

Horoscopul săptămânal pentru perioada 30 septembrie - 6 octombrie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Leii au parte de întâmplări neprevăzute
Leii au parte de întâmplări neprevăzute

Horoscopul săptămânal pentru 30 septembrie - 6 octombrie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 30 septembrie - 6 octombrie 2022

Încercați să nu vă supraestimați puterea,pentru că unele din lucrurile de rezolvat vor fi foarte dificile. Verificați cu atenție informațiile primite, aveți grijă și la ce transmiteți. Proverbul "măsoară de șapte ori și abia apoi taie" este acum valabil pentru voi.

Dacă săptămânile trecute au fost bune pentru manifestarea creativă și ați dorit să faceți ceea ce v-ați propus de mult timp, se pare că, dintr-un motiv sau altul, fie de lipsa curajului, fie că alții s-au opus, fie din lipsuri bănești, nu ați îndrăznit să acționați. Nici acum lucrurile nu stau mai bine și de aceea vă recomand relaxare, iubire de frumos, să vizitați mai des expoziții și muzee, teatre și concerte, dar și să dezvoltați gustul copiilor.

Citește și: Horoscop lunar septembrie 2022

Fiți pregătiți și luați în calcul faptul că vor exista mai multe chestiuni restante decât vă așteptați. Un spirit de luptă poate fi util pentru a rezolva problemele complexe ale vieții. Asta este și nu așteptați ca ele să devină inevitabile, presante, ci căutați să vă ocupați de ele în mod voluntar. Dacă vă duceți în vacanță, nu riscați aventuri extreme.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 30 septembrie - 6 octombrie 2022

Această perioadă vă cere să vorbiţi, cu vecini, cu fraţi, rude mai apropiate şi chiar cu străini. Comunicarea trebuie să fie entuziastă,dinamică, să vă energizeze şi să aducă informaţii, nu neapărat pe canalele oficiale. Și din bârfele altora puteți afla lucruri prețioase. Ulterior, le puteți folosi pentru un soi de speculaţii, fie în plan financiar, fie în plan personal.

E important să vă implicaţi familia în evenimentele de socializare exterioară, să mergeţi însoţit la întâlniri şi să aveţi o purtare exemplară, să vă rezumaţi la a complimenta discret şi a face impresie bună şi mai ales, nu puneţi etichete persoanelor nou cunoscute.

Spre sfârşitul perioadei, veţi resimţi dorinţa de varietate,de a ieşi doar de dragul distracţiei, fără presiunea profesiei sau ţinutelor impuse.

Viaţa sentimentală va deveni un punct central, veţi trage de copii sau de cei mai tineri să petreceţi timp împreună şi veţi fi mai relaxat, mai jucăuş, conform horoscopului realizat de către Lorina. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 30 septembrie - 6 octombrie 2022

E timpul să vă puneți cu burta pe carte. Apar schimbări, unele neprevăzute, unele intuite dar surprinzătoare prin momentul ales sau prin impact. Fiți cât mai pragmatic, citiți orice act pe care trebuie să îl semnați, infomați-vă asupra termenilor neclari.

Nu lăsați etape nelămurite, mai ales când e vorba de acte care cuprind asocieri sau sunt implicate și finanțele altor persoane. Planificați bugetul la sânge,compartimentați și separați conturile curente de cele de economii și cele comune cu banii partenerului. Faceți lista de cheltuieli pentru lucrurile de valoare și pentru uz îndelungat și repetați partea cu informarea, alegeți instrumentele financiare optime pentru situația curentă.

Din punct de vedere sentimental, e momentul pentru totul sau nimic, nu vă mulțumiți cu ținute casual, cu rutina obișnuită,vreți altceva, nu neapărat care să iasă în evidență în fața celorlalți cât altceva ca trăire pentru relația de cuplu. Nu dați ultimatum-uri și nu puneți presiune pe partener.

Vezi și: Cele mai bune compatibilități între zodii 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 30 septembrie - 6 octombrie 2022

Încetiniți ritmul din domeniul profesional și acordați atenție sectorului relațional. La fel de valabilă e și reciproca. Dacă v-ați focusat pe partener, acum sosesc momente când au loc desfășurări de forțe pe scena muncii și e nevoie să vă centrați atenția către partea lucrativă. Conștientizați că au loc transformări în fundal, care vă pot lua prin surprindere ca amploare sau impact emoțional.

E necesar să vă recalibrați permanent, să înțelegeți că e benefic să conștientizați pe ce și cum vă cheltuiți energia. Consumul interior e ridicat și riscați să faceți schimbări sau acțiuni care să nu fie cele optime, conform horoscopului realizat de către Lorina. 

Transformările sunt bune de făcut după consultări fie cu experți pe domeniul muncii, fie cu partenerul pentru cele legate de cămin. Perioada e de regândire, reanalizare a principiilor și a priorităților, a modului cum echilibrați viața de acasă cu cea socială.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 30 septembrie - 6 octombrie 2022

Și pentru voi perioada vine cu evenimente. Multe dintre ele se vor dovedi atât de neașteptate încât inima va palpita în piept. Poate fi referitor la dragoste, la o poziție socială și eventual la salariu. Veți avea multe idei și vă puteți dezvolta spiritual. Numai că înainte, este necesar să planificați toate chestiunile importante, separându-le de cele minore. Puteți așadar să investiți în bunuri sau în construirea și aranjarea unui nou birou.

Nu trebuie să vă pierdeți încrederea ci, din contră, să deveniți mai hotărâți în carieră. Dacă vă veți îndoi de puterile voastre sau veți întoarce capul să priviți înapoi, vă așteaptă o cruntă dezamăgire. Uneori trebuie să mergeți cu fluxul înainte și să nu omiteți oceanul de speranțe scufundându-vă în iluziile trecutului.

Țineți departe de ochii curioșilor proiectele la care lucrați, mai ales că sunteți înconjurați de oameni ipocriți,înșelători și invidioși. Chiar dacă aceștia își dau în petec, voi să fiți calmi și să vă bucurați de realizări, pentru că le meritați!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 30 septembrie - 6 octombrie 2022

E timpul ca universul să vă ofere oportunități de a schimba ceva în sfera activităților legate de carieră, precum și de a vă alătura unor noi proiecte și perspective pe termen lung. Aveți o energie ridicată, cu ajutorul căreia se pot restabili cu succes forțele pierdute, astfel încât să vă îmbunătățiți aspectul și figura.

Perioada va fi deosebit de reușită deoarece curajul și dorința de a vă ridica în societate pot deschide multe uși. Veți încerca noi tipuri de activități, de cooperare sau parteneriate promițătoare și toate vor depinde de alegerea voastră. Oricum, vă sugerez ca în problemele de afaceri și organizaționale să se respecte toate normele legale. Acordând atenție la ce v-am spus, pe viitor veți fi salvați de eventuale proceduri legale.

Financiar, puteți folosi și gestiona cu folos banii altora, ai perechilor voastre sau proveniți din credite, partaje sau moșteniri, potrivit horoscopului. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 30 septembrie - 6 octombrie 2022

Zona de percepții ale lumii, ale evenimentelor pe care le traversați este accentuată, astfel încât o să conștientizați cu siguranță cauzele eșecurilor din ultima vreme, apoi o să vă reconsiderați poziția și o să remediați lucrurile. Asta vă ajută să eliminați multe probleme din viața voastră, inclusiv cele care interferează cu dragostea și prieteniile mai deschise.

Acum, în prima decadă de octombrie,prietenii sau partenerii au nevoie de suportul și îndemnul vostru pentru a acționa. Vă sfătuiesc să interveniți pentru că de acolo vin schimbările și pentru voi.

Deși Jupiter încă activează sectorul dușmanilor, de data asta aveți șansa de a vi-i transforma în prieteni, aliați sau oricum veți găsi până la urmă un acord comun.

Călătoriile în străinătate pot aduce evenimente neașteptate și neplăcute sau chiar legate de documente. Nu vor face altceva decât vă vor stresa și vă vor strica bunadispoziție.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 30 septembrie - 6 octombrie 2022

Nu veți avea doar una, ci chiar mai multe șanse de a obține un succes major deodată. Pentru că energia astrală va fi la un nivel ridicat,trebuie să acționați cât mai activ posibil. Rețineți că perioada de până la 4 ale lunii octombrie este foarte favorabilă pentru muncă, afaceri, carieră și evenimente sociale!

Aveți noroc, așa că,depunând un efort minim veți reuși să obțineți succes, veți avea flerul de a merge în direcția corectă pentru voi. În același timp,și alții vor fi interesați de succesul vostru și vor dori să coopereze de bună voie cu voi.

Financiar, ori puteți merge la cealaltă extremă, rupând un acord, finalizând un credit sau o afacere comună poate deveni oficială acum. Se vor reflecta de asemenea investițiile, resursele comune și bogăția pe termen lung și bine-ar fi să vă examinați planurile cu ajutorul unui consultant financiar. O chestiune imobiliară poate obține acord sau puteți găsi modalități de a vă crește suma din cont prin fluxuri de venituri pasive.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 30 septembrie - 6 octombrie 2022

Veți fi în centrul atenției și vă veți bucura de succes în rândul prietenilor. Curiozitatea naturală și dorința de a ține pasul cu evenimentele recente vor trezi interesul pentru lucruri cărora nu le-ați acordat atenție înainte. Puteți susține cu ușurință conversații pe orice subiect, creând o atmosferă de armonie în jurul vostru. Comunicarea și întâlnirile vă vor aduce bucurie și veți relua cu ușurință prietenii vechi. Nu vă veți nega plăcerea de a flirta cu cineva, dar cunoștințele de altădată vă vor interesa mai mult în ceea ce privește câștigul și profitul decât partea sentimentală. Cât de la partener, într-o relație romantică sau de căsătorie, puteți să așteptați ocazia de a aplica ce ați învățat, de a vă inspira.

Medical, ar trebui să încercați să evitați supraîncărcarea fizică și emoțională. Stresul vă poate provoca neplăceri, dar și un mental rigid, o încăpățânare de a rămâne în nemulțumire chiar dacă nu aveți motive întemeiate. Tot ieșirile temperamentale pot isca certuri cu colegii de serviciu.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 30 septembrie - 6 octombrie 2022

Vor exista schimbări tangibile în viața socială, iar situațiile apărute vor începe să împiedice cursul obișnuit al muncii voastre, să vă modifice rutina. Cele mai importante cazuri și proiecte interesante încercați să le finalizați până pe 3. Veți întâlni persoane interesante și sociabil-plăcute, cu care o să lucrați într-un grup sau într-o comunitate, chiar să organizați acțiuni umanitare.

Tot o relație prietenoasă cu partenerii de afaceri și, în general, contactul obișnuit cu prietenii, vă va permite să faceți față dificultăților care apar. Puteți fi asociat cu alții pe termen lung și puteți reuni perspectivele comune asupra vieții. Veți găsi sprijin în rândul susținătorilor influenți, cărora le puteți căuta ajutorul sau cere măcar sfaturi.

În viața privată, un sentiment de gelozie va predomina, iar stăpânirea de sine va fi o sarcină extrem de dificilă. Dacă prețuiți relațiile și vreți să le păstrați, încercați să aduceți orice tensiune spre zona de reconciliere.

Petreceți mai mult timp cu copiii voștri și pregătiți-vă să investiți în ei constructiv. Altfel, oricum veți cheltui, dar pe prostiile la care se vor deda aceștia cu grupul de prieteni.

La serviciu lucrurile nu stau pe roze, iar șefii voștri își bat capul cum să mai economisească. N-ar fi exclus să vă priveze și pe voi, angajații, de anumite beneficii de până acum, conform horoscopului Lorinei. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 30 septembrie - 6 octombrie 2022  

Vă așteaptă o perioadă destul de confuză și, oricât veți încerca să vă bazați pe fler în acțiunile voastre, el de data asta vă înșeală. Aceeași neîncredere o aveți și vizavi de parteneri, iar dacă sunteți în relație neoficială dar vă doriți altă etapă a ei, sunteți indeciși și vă e teamă să vă aventurați. Analizați și gândiți logic cum stau lucrurile, căci mai curând așa veți lua măsurile bune pentru voi. Și totuși Neptun are o parte bună, căci vă ajută să deveniți mai empatici, mai dornici să îi ajutați pe ceilalți, mai sentimentali, mai romantici, mai toleranți inclusiv cu voi.

Pe măsură ce cuvintele voastre devin mai certărețe, aveți tendința să creați dispute în jur. Chiar și așa, ele vor fi trecătoare și nu vor aduce rupturi definitive. Doar dacă nu e vorba de relațiile de familie. Acolo treburile sunt complexe.

Vă recomand să terminați proiecte deja începute, căci, dacă forțați o nouă pornire, ea mai curând va staționa decât va înainta.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 30 septembrie - 6 octombrie  2022

Sociabilitatea, mobilitatea vor contribui la o comunicare versatilă, la călătorii, întâlniri și activități de succes în multe domenii.Inclusiv în viața personală se pot produce transformări destul de semnificative și pozitive. Veți beneficia de liber-arbitru și puteți face lucrurile pe care vi le doriți. Veți primi recompense, veți finaliza proiecte cândva începute, veți face transformări în casă și veți sorta informațiile care vă parvin din imediata voastră apropiere.

Recomand revizuirea unor parteneriate, dar și a comportamentului vostru ambiguu care lasă îndoieli. Nu folosește nimănui o atitudine înțepată și rebelă, căci riscați să rupeți legături de care să vă pară rău ulterior.

Cu Soarele și Venus în Balanță, voi veți ști să gestionați bine lichiditățile altora, în așa fel încât să vă obțineți partea leului.

Sursă foto: Pixabay.com

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
cafea boabe premium edream jpg
beneficii sparanghel jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net