Horoscop săptămânal 9-15 decembrie: Balanțele sunt într-un moment bun pentru a începe o relație

image
Horoscop săptămânal 9-15 decembrie: Balanțele sunt într-un moment bun pentru a începe o relațieFoto: pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 9-15 decembrie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 9-15 decembrie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Balanță pot începe noi relații.

Prima parte a săptămânii vă oferă posibilitatea de a vă reabilita în ochii celorlalți. Dacă totul a fost în regulă, atunci continuați conform unui plan stabilit în prealabil și veți reuși. Dacă vorbim despre cei singuri, atunci la începutul perioadei există șansa unei cunoștințe importante. Nu ascultați ce spun alții.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Concentrați-vă pe propriile experiențe și asigurați-vă că profitați de experiența trecută. Acesta este un moment excelent pentru a schimba ceva în voi și a deveni mai buni.

Familiștii vor avea și ei o astfel de oportunitate, dar aceasta va fi asociată fie cu reaprinderea flăcării în cuplu, fie cu alte perspective la scară largă.

Finalul perioadei vă prinde axați pe zona profesională, când va trebui să vă demonstrați experiența.

Horoscop săptămânal Taur: 9-15 decembrie 2019

Există posibilitatea de a sări literalmente peste mai mulți pași simultan. Aceasta se referă în primul rând la cei care lucrează în organizații, asociații, grupuri mari. Dacă ați avut o pantă ascendentă în ultima vreme, acum este momentul să faceți un pas decisiv. Grijă că a fi ireconciliabil nu e bine, căci nu se rezolvă problemele dintr-o poziție de forță. Fiți mai inteligenți decât adversarii, gândiți-vă la toate în avans, încercați să găsiți metode alternative!

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Dacă aveți propria afacere, analizați propunerile din multe unghiuri și în niciun caz nu vă lăsați păcăliți de promisiuni goale. Există posibilitatea de a cădea sub influența unei persoane care nu vă dorește binele. Pentru a împiedica să se întâmple acest lucru, rămâneți pe teritoriul care vă este familiar și asigurați-vă că sunteți interesat de opiniile cercului vostru interior.

În cuplu, dedicați-vă mai mult timp pentru celălalt!

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 -15 decembrie 2019

Cu Soarele în semnul opus vouă, chiar nu trebuie să vă grăbiți și să vă impuneți dorința, chiar nu trebuie să dați dovadă de mândrie exagerată și orgoliu stupid, mai ales dacă subiectele vor fi legate de sectorul carierei. Dacă aveți propria afacere, nu neglijați fleacurile, detaliile și, în niciun caz nu vă asumați riscuri. Dar dacă lucrați într-o organizație, sunteți salariat, atunci perioada este ideală pentru schimbarea locurilor de muncă, nu înainte însă de a finaliza proiectele relevante în care deja sunteți implicați.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Din punct de vedere al relațiilor personale, cei care nu se află într-o relație să se aștepte la noi cunoștințe interesante. Însă ce trebuie să faceți mai departe cu aceste relații, deja este opțiune proprie.

Pentru familiile deja formate, perioada pare pașnică, dar nu la fel de calmă pe cât credem la prima vedere.

Aceia care au animale de companie se vor ocupa de ele, căci nu e exclus să apară ceva probleme care să vă solicite atenția.

Horoscop săptămânal Rac: 9-15 decembrie 2019

Veți avea nevoie de timp pentru a vă obișnui cu noile situații și  circumstanțe. Unii se pot încadra armonios în această perioadă, dar depinde mult de calitățile personale. Vă recomand să vă concentrați pe sfera relațiilor personale, iar dacă sunteți singuri, asigurați-vă că vă reconsiderați atitudinea față de ceea ce se întâmplă. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Aveți nevoie de un aspect nou, look nou, vestimentație nouă. Cu siguranță vor apărea oameni noi în viața voastră, dar nu trebuie să faceți un scop în sine din asta. Este mai bine să petreceți mai mult timp cu prietenii.

Cei aflați în parteneriate oficiale nu ar trebui să fie geloși și să rezolve drastic și irevocabil problemele ce apar în ultimele zile ale săptămânii. Mai curând, ei să devină inițiatorii schimbărilor din interiorul căminului, să abordeze inteligent eventualele tensiuni și  rezultatul îi va uimi.

Pentru aceia care manageriază afaceri, sugerez să dedice timp muncii, cu recomandarea să se axeze pe proiecte creative, a căror bază este deja construită.

Horoscop săptămânal Leu: 9-15 decembrie 2019

Acesta este un moment bun pentru schimbări radicale în familie și transformări sistematice în direcția muncii. Vă recomand să acționați cât mai flexibil, să vă adaptați circumstanțelor, iar pe undeva să încercați să rupeți literalmente sistemul. Activitatea fizică și intelectuală este la apogeu și chiar merită să profitați de asta. Însă în niciun caz nu ascultați de aceia care nu înțeleg nimic din voi sau din munca voastră. Ignorați sincer astfel de oameni și nu pierdeți timpul cu ei!

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Pozițiile astrale nu vor permite să vă poticniți, chiar dacă din anumite motive ați ales direcția greșită. Din punctul de vedere al frontului de lucru, finalul de săptămână este cel mai optim pentru transformări semnificative. Nu este nevoie să vă grăbiți pentru a determina prioritățile. În plus, nu vă sfătuiesc să acționați singuri, ci lucrați în echipă!

Aceia care nu se află într-o relație sentimentală, ar trebui să încerce să își schimbe poziția actuală.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9-15 decembrie 2019

Este un moment bun pentru o scurtă descoperire și concluzie finală, așa că, dacă simțiți o astfel de dorință, asigurați-vă că lucrați cu drag, din inimă. Nu ar trebui să existe probleme cu motivația, iar colegii vor ajuta la determinarea obiectivului final. Fiți atenți cu noii cunoscuți, nu promiteți nimănui nimic și nu oferiți în schimbul serviciilor informații importante. Acționați după propriile concluzii. Doar o minte rece, detașată de experiențe emoționale, vă va permite să găsiți o modalitate alternativă de a crește rentabilitatea afacerii.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Cei care lucrează în organizații ar trebui să aibă grijă la mediul din imediata apropiere. Este posibil să fie necesare schimbări serioase și nu trebuie să stea prea mult pe gânduri. Să se acționeze dacă se dorește o poziție nouă, altfel,o va lua altcineva.

De asemenea, acordați atenție relațiilor din familie ori rezolvați-vă problemele legate de domiciliu, mai ales că rezultatele vor fi pe măsură.

Horoscop săptămânal Balanţă: 9-15 decembrie 2019

Frontul de lucru încă vă este deschis și tot mai aveți ceva de lămurit și de pus la punct, chiar dacă finalul anului se apropie. În fața guvernatorului vostru se ridică zidul saturnian și în acea zonă, probabil a locuinței sau a părinților în vârstă, va trebui să găsiți soluții ale problemelor ivite. Va fi greu cu timpul liber, căci și atunci e nevoie să vă gândiți la bani, la carieră. Căutați să nu faceți totul singuri, ci lucrați împreună cu echipa, mai ales dacă e vorba de proiectele pe termen scurt și mediu.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Personal, începând cu ultimele zile ale perioadei, multe se dinamizează. Nativii care nu se află într-o relație serioasă, să se aștepte la noi cunoștințe care vor intra pe calea lor. Au libertatea de a acționa după bunul plac, nimeni nu va ridica limite, iar acesta este un plus. Să nu uite însă că, pe măsură ce apar mai multe oportunități, cu atât responsabilitatea este mai mare. Și da, acesta este un moment bun pentru a începe o nouă relație.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9-15 decembrie 2019

Cu Marte și Mercur în semnul vostru, dar și cu Micul Benefic poziționat favorabil, puteți să faceți planuri frumoase și să depistați oportunități chiar și acolo unde pare totul nesemnificativ. Totul este să nu vă grăbiți cu punerea în practică a ideilor, căci încă mai aveți multe de învățat și de aflat.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

În afacerile personale, ar fi bine să așteptați un timp mai bun, cu permutări cardinale care să aducă oportunitatea de a prelua frâiele. Iar dacă lucrați într-o companie, încercați să acordați mai multă atenție la ceea ce se întâmplă în afara competențelor voastre. Acum doar aveți nevoie de toată voința voastră și principalul lucru este să acordați drept de veto acelora în care vă puteți încrede.

Zona sentimentală este activată, așa încât sunteți romantici, sentimentali, dar și vulnerabili din cauza idealismului. Deocamdată, evaluați variantele și doar culegeți informații, fără să vă implicați efectiv!

Pentru aceia care au copii, ar putea apărea divergențe în opinii legate de diferențele dintre generații. Tratați-le cu zâmbetul pe buze, căci totul va reveni la normal.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9-15 decembrie 2019

O fi Soarele în semnul vostru, dar stă sub energiile înșelătoare ale lui Neptun. De aceea, nu-i momentul să trageți concluzii definitive, mai ales în sectorul profesional sau, dacă studiați și aveți examene, nu vă bazați pe fler și pe noroc! Este în schimb o bună perioadă pentru a identifica punctele slabe din strategiile voastre sau de a nu face caz și a nu vă afișa emoțiile și sentimentele.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Vremea este însă perfectă pentru întâlnirile echipei de conducere, precum și pentru încheierea de noi uniuni și semnarea de diverse acorduri. Aceia care au propria afacere, nu ar trebui să se rezume doar la domeniul lor sau la ceea ce au deja. Bine-ar fi dacă ar încerca să își arunce privirile dincolo de zare, spre viitor și spre ce altceva ar mai putea face pentru a diversifica.

Din punct de vedere al finanțelor, nu ar trebui să faceți cheltuieli mari, ci să evaluați  perspectivele investițiilor pe termen lung.

În privința modului în care vă prezentați în fața altora, este foarte important să fiți sinceri, autentici și să nu încercați să jucați rolul altcuiva.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9-15 decembrie 2019

Săptămâna va seta un nou ritm de muncă și trebuie să vă obișnuiți cu el. Nu încercați să schimbați circumstanțele așa cum aveți nevoie, căci nu va funcționa chiar după cum vreți voi. În schimb, puteți stoarce maximul din situațiile care apar, dacă vă mișcați la timp.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Așezarea astrelor sugerează acelora cu afaceri să se concentreze pe opiniile celor apropiați. E nevoie să se aleagă metode și căi pe care oamenii din jur să le aprobe, e nevoie să se acționeze pe baza propriului instinct și propriilor simțuri ca să nu fiți limitați la jumătate de măsurile altora. Acesta este un moment bun pentru implementarea modernizării locale, ca și pentru proiectele la scară largă.

Pentru acei Capricorni care lucrează în companie, care sunt salariați,î nceputul perioadei va oferi o alternativă. Să nu se grăbească să o ia de bună, oricât de promițătoare pare. Gândiți-vă cu atenție, deși proverbul “mai bine să faci și să regreți, decât să nu faci și să regreți mai mult” este pe deplin valabil. Nimeni nu va oferi alte garanții decât dumneavoastră, cu excepția zonei sentimentale, unde totul va depinde numai de deciziile voastre. În general, nu vor exista dificultăți în relațiile apropiate.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9-15 decembrie 2019

Pentru unii dintre cei singuri care se vor concentra pe zona iubirii să nu se grăbească să tragă concluzii despre alții. Să ia în calcul varianta că sufletul altora este încă întunecat, așa că uneori nu are sens să încerce să forțeze nota. Dar să se asigure că și înțeleg problemele celuilalt. În caz contrar, nu vor putea reacționa atunci când va sosi momentul potrivit. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Pentru alții, se poate ivi o nouă cunoștință interesantă, iar pentru asta nu este deloc necesar să iasă din casă mai des. Se pot întâlni oameni și pe rețelele de socializare online. Nativii pot avea încredere în străinii de pe net, cu condiția să își păstreze realismul.

Dacă vorbesc despre Vărsătorii familiști, ei pot muta un eveniment la scară mai largă. Spre exemplu, pot face o achiziție neașteptată, dar circumstanțele îi avertizează totuși împotriva cheltuielilor nejustificate. Dacă apar tensiuni în cuplu, în niciun caz să nu adopte o poziție puternică, ci să rezolve diplomatic problemele. Mai mult, chiar nu sunt așteptate conflicte cu adevărat grave.

Horoscop săptămânal Peşti: 9-15 decembrie 2019

La nivel figurat, permutările sunt posibile în toate domeniile vieții, dar nu vor fi prea rapide sau prea dramatice în așa fel încât nativii vor avea timp să se pregătescă pentru ele. Mai mult, ei înșiși vor fi inițiatorii lor, într-o măsură mai mică sau mai mare. Sfaturile pe care le dau sunt minime și totuși sunt. E nevoie să meargă până la capăt cu discuțiile legate de profesie, în așa fel încât să spună tot ce cred și cum văd ei lucrurile. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

În ceea ce privește relațiile personale, este posibil să fie nevoie de mai mult decât de o dorință sinceră. În ciuda succesului social pe care îl pot obține, beneficiile nu se vor revarsa asupra lor decât dacă vor fi activi. Așadar, dacă doriți salariu mai mare, acționați, dacă aveți în cap un plan de afaceri, faceți ceva cu el și, mai ales, nu vă lăsați influențați de alții care nu cred în reușitele voastre!

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Amber Heard FOTO EPA-EFE
priveghi adevarul png
statuia lui Hercule descoperita in grecia FOTO Ministerul Culturii Grecia jpg
image
image
image
image
ingrijorare
popularitate
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
new amsterdam 2 png
apatie
cos flori lila mov floraria online amazon jpeg