Horoscop săptămânal 9 - 15 mai: Berbeci, atenţie cum gestionaţi banii

7 mai 2022

Horoscopul săptămânal pentru perioada 9-15 mai îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

bani euro jpg
Iată ce spun astrele pentru săptămâna 9-15 mai

Horoscopul săptămânal pentru 9-15 mai îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 9-15 mai 2022

Se pune accentul pe perspectivele financiare, pe statutul financiar și material. Ego-ul excesiv poate provoca încercarea de a găsi variante pentru mărirea veniturile prin extinderea resurselor, în timp ce alții pot încerca să acumuleze active pentru economii sau alte mijloace de securitate. Dobândirea datoriilor mari în timp ce achiziționați obiecte materiale poate satisface ego-ul sau expuneri de generozitate financiară ar putea da un sentiment de mândrie.

Rezultatele activităților din cadrul zonei financiare  ar putea varia de la prosperitate proporțională la o ruinare economică. Așa că, atenție cum gestionați banii! Cu toate acestea, securitatea și creșterea nu reprezintă doar o activitate financiară, ci se concentrează asupra dezvoltării valorilor materiale și a atitudinilor obligatorii care promovează creșterea interioară, precum și securitatea materială și psihologică.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 9-15 MAI 2022

Aspectele astrale vor accentua nevoile intelectuale și de comunicare. Auto-satisfacția este posibil să se realizeze prin învățare și predare, nu întotdeauna în domeniile predării în sensul profesional, ci prin exprimarea externă a ideilor și a cunoștințelor în conversație sau în formă scrisă.

Căutarea intelectuală poate lua diverse forme, iar efortul va fi răsplătit cu o conștientizare sporită a mediului personal. Multe conversații, multe drumuri, multe telefoane vă așteaptă acum, însă atrag atenția la veștile pe care le primiți de la oameni. Aceștia pot fi exagerat de optimiști și mai mult să promită decât să facă. Cât privește călătoriile în străinătate, nu le recomand deoarece pot fi transformatoare pentru voi și nu întotdeauna plăcute ca experiențe.

Nativilor tineri, care sunt în febra alegerilor de domenii universitare de studiu, le recomand mare responsabilitate în alegerea facultăților, pentru ca practic anii de studiu le vor testa limitele, asumările și disciplina.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 9-15 MAI 2022

Accentul perioadei se pune pe stimularea de a stabili tipul de viață dusă acasă. Căutați soluții pentru a vă simți acolo în siguranță, a vă găsi acolo confortul. Să îmbunătățiți toate astea înseamnă de fapt îmbunătățirea trăsăturilor tangibile ale locuinței sau  îmbunătățirea relațiilor de familie (sau ambelor). Aspectele de acum pot fi un impuls pentru a vă deplasa într-o altă locație ori a aduce modificări ale casei de domiciliu. 

Părinții, dinamica familiei și stilul de viață sunt probleme importante în acest moment. Schimbarea și ajustarea este adesea necesară pentru a satisface nevoile emoționale ale oricărui individ, iar voi nu faceți excepție. Probleme sensibile ori secrete privitoare la trecut pot ieși la suprafață, dar, pe măsură ce emoțiile puternice v-ar putea cuprinde, amintiți-vă că totul e trecător, că n-are sens să vă înfuriați, ci mai curând să vă curățați energetic spațiul și să găsiți acolo echilibrul pentru zile tumultoase. De asemenea, nu planificați prea multe de făcut, pentru că nu veți avea puterea să le duceți pe toate la capăt.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 9-15 MAI 2022

Apar pe firmament discuții legate de respectul dintre parteneri, colaboratori sau asociați. E vorba despre a verifica atât ce pleacă de la voi ca informații, cât și percepția pe care o au cei cu care aveți ori bani la comun, ori locuiți împreună.

Sunteți supus unui soi de interogatoriu la care însă faceți față cu brio și reușiți să respingeți argumentat orice aluzie de posibilă rea credință din partea voastră. E nevoie să ascultați activ, să fiți înțelegător, dar în paralel să vă luați măsuri de precauție și să faceți propriile verificări. Veți avea surprize și elocvența nu ține loc de obiecte materiale sau chiar bani care sunt sau ar trebui să fie în patrimoniul comun.

Tonul discuțiilor trebuie să rămână diplomat, chiar dacă va fi colorat pe alocuri și nu uitați obiectivul de a menține totuși asocierea pe linia de plutire. La urma urmelor, dacă partenerul a cheltuit o sumă mică în scop personal, nu e cea mai mare dramă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 9-15 MAI 2022

Doriți să faceți lucrurile să se întâmple, vreți să puneți în mișcare ceea ce până acum erau doar idei, dar începeți să realizați că părerile celor din jur nu corespund cu entuziasmul inițial. Mai amânați puțin concretizarea, nu semnați nicio hârtie și mai căutați să vedeți ce alternative aveți.

Participați la discuții din care aflați mai multe informații, dar atenție căci ele-s cumva prinse din zbor și trebuie să le puneți cap la cap când sunteți sigur. Întocmiți un plan bun și ceilalți se pot alinia opiniilor pe care le aveți.

Starea de spirit vă rămâne una axată pe lucrurile pozitive. Nu vă pierdeți optimismul sau încrederea în proiectul pe care v-ați propus să îl demarați. Puteți fi luat prin surprindere de atitudinea câtorva persoane  - de la unii aveți parte de surprize neplăcute, dar în contrabalansare de la persoanele de la care nu vă așteptați, veți avea parte de mai multă înțelegere și susținere decât i-ați fi crezut în stare.

Aveți un control bun asupra stărilor emoționale, iar asta devine un adevărat avantaj. Avertismentul vine de la planul familial față de care vă manifestați cu o oarecare lipsă de interes, cei de acasă rămân cu senzația că aveți lucruri mai importante decât ei pe care să vă cheltuiți timpul și banii. Chiar dacă nu îi faceți o prioritate, acordați-le un minim de atenție!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 9-15 MAI 2022

Păstrați o doză de realism referitor la ce puteți face. Există tendința să promiteți prea puțin unor persoane și prea mult altora și să dezechilibrați unele relații. Fiți încrezători, dar nu vă bazați pe înțelegerea celor din exterior. Nu inițiați noi planuri și aveți răbdare pentru o armonizare, perioadă de creștere și dezvoltare. Cheile propriului succes le dețineți, deci nu vă bazați foarte mult pe ceilalți.

E important să dați celorlalți siguranța că se pot baza pe ce spuneți, fiți corect și precis cu cât timp aveți disponibil pentru altul.

Continuați să creșteți atenția asupra cheltuielilor, căutați instituții autorizate sau cu reputație bună care să vă prezinte cea mai avantajoasă ofertă în cazul în care vreți sau aveți nevoie neapărat de un împrumut. La fel, verificați să aveți plătite la zi tot ce înseamnă taxe și impozite sau datorii mai vechi de care ați uitat sau le-ați neglijat. Vă puteți trezi cu penalităţi mult sporite.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 9-15 MAI 2022

În parteneriatele oficiale, viața afectivă în cuplu este importantă. Arătați-vă sentimentele, nu fiți timizi să demonstrați sentimentalismul și romantismul, chiar dacă ați trăit timp de mai mulți ani sub același acoperiș. Veți crea astfel un mediu emoțional confortabil pentru iubitul vostru soț și, fără îndoială, el vă va răsplăti. Bucurați-vă de momentele minunate și viața de familie se va stabiliza! Planificați-vă împreună călătorii, relaxare în natura sau mici excursii la țară.

Cei necăsătoriți sau cei care au totuși o relație își vor îndrepta preferințele în mod practic spre aceia care au bani și succes în viață. În acest mod, ori vă schimbați partenerul, ori mergeți un timp pe o zonă sensibilă de tip triunghi amoros. Atenție la bârfe și eventuale probleme în această situație!

Acelora care au copii, le sugerez să petreacă timp mai mult cu ei și să le afle doleanțele și nevoile. Dacă aceștia sunt adolescenți, vă sugerez să le verificați anturajul.

Medical, există o tendință spre îngrașare sau slăbire excesivă, așa că bine-ar fi să țineți dietă și să lăsați excesele alimentare mult în urmă!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 9-15 MAI 2022

Aveți tendința de a vă supraglomera programul contrar a ce simțiți și aveți nevoie de timp pentru  interiorul vostru. Provocările apar prin cei din jur, prieteni, mentori sau chiar partener, care vă tot forțează să vă modificați planurile, să vă reorganizați timpul și deciziile.

Aveți parte de momente de revelație, de inspirație reală și e bine să purtați un carnețel pentru a putea nota unele frânturi de conversații, să rețineți mai ușor detalii sau pur și simplu să descărcați din emoții și frustrări care acum se pot acumula.

Vă reamintiți că e necesar să vă reluați o parte din obiceiurile considerate sănătoase și pe care le-ați cam neglijat în ultima vreme. Organismul vă trage semnale de alarmă de la suprasolicitare tocmai prin preaplinul emoțional și prin faptul că nu vă puteți opri din a vă asuma sarcini, evitând să vă acordați timp să vă confruntați cu ce se întâmplă și cu ce trăiți interior.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 9-15 MAI 2022

Timpul petrecut în izolare și singurătate din când în când n-ar fi idee proastă. V-ar ajuta să meditați mai bine la ce aveți de făcut în continuare pentru că, în ultima vreme, parcă ați înotat împotriva curentului, plini de teamă și cu un văl pe ochi. Se activează o casă socială, de colectivitate și prieteni, de susținători, iar interesele de grup și implicarea organizațională devin mai importante în viața voastră.

În mod obișnuit, prin relațiile și experiențele acestui sector, se dezvoltă puncte de vedere caritabile, așa că e posibil să vă implicați. Sentimentul valorii proprii este avansat atunci când actele umanitare dezinteresate devin o practică obișnuită sau acceptate ca un decret natural al universului, lucru care n-ar fi exclus să se petreacă cu voi în următoarea perioadă.

Sentimental, cei aflați într-o relație neoficială dar de durată pot pune capăt ei, pentru că au resimțit-o din plin ca fiind o povară apăsătoare.

Cei care au copii, să fie atenți la relația cu aceștia, căci devin manipulatori de primă mână.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 9-15 MAI 2022

Acordați atenție dietei și stilului de viață! Respectați regulile nutriției și nu faceți economii la alimente, alegeți-le pe cele cât mai proaspete sau cu termen de valabilitate cât mai scurt. Reduceți pe cât posibil consumul de alimente prăjite sau afumate întrucât sistemul digestiv este vulnerabil. Cu puțină deschidere, aveți drumul liber pentru a face progrese considerabile în a vă trata simptomele acasă.

Profesional, acum nu toate lucrurile au rezultatele la care ați sperat, dar finalul devine o șansă să transformați o nereușită într-o altfel de oportunitate. Nu vă lăsați demoralizați și căutați să găsiți idei noi care să vă permită să recuperați măcar sumele investite inițial. Interesați-vă de asociați noi pentru noile proiecte.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 9-15 MAI 2022

Faceți ce vă place. Aveți curajul să exprimați ce simțiți că e o pasiune interioară, chiar dacă asta presupune trudă, efort fizic sporit sau să reduceți și mai mult din timpul liber și așa destul de puțin. Familia e posibil să nu se dovedească chiar înțelegătoare, dar e ceva mai presus de voi.

Aveți nevoie de ceva propriu, care să vă ofere clipe în care să vă rupeți de mediul de la muncă sau de problemele cotidiene. E important să nu uitați ca scopul este vă relaxați, nu să faceți performanță. Dacă intrați în competiție cu alți practicanți ai aceluiași hobby sau odată ce depășiți un anume interval de timp acordat special pentru asta, deja nu mai e doar un hobby. Nu faceți un al doilea job din această pasiune și țineți minte că perfecțiunea nu există în realitate, ci doar în laboratoarele cu mediu controlat.

Financiar, mulțimiți-vă cu ce aveți deocamdată! Rămâneți pe linia de plutire, fără a forța nota.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 9-15 MAI 2022

Să aveți bagajele pregătite. Sunt multe drumuri de făcut, atât de plăcere, cât și de muncă. Puteți propune partenerului să vă însoțească în unele deplasări pentru a crea mai mult senzația de acasă și în locuri mai  îndepărtate. Simțiți nevoia de a profita de aceste deplasări, de a învăța și a de aprecia altfel unele peisaje sau mentalități diferite față de cele cu care ați rezonat până în prezent. Aveți puterea de a vă simți confortabil indiferent unde ajungeți, de a crea momente de intimitate cu cel drag.

Financiar vorbind, puteți recupera sume care vi se cuvin, dar a fost amânată virarea lor în cont. E valabilă însă și varianta invers – dacă aveți datorii de plătit, scadența lor vă obligă să faceți cumva rost de bani. Trecutul vă prinde din urmă,indiferent de poziția pe care vă aflați și vă pune la treabă, să comunicați, să negociați, să faceți drumuri la bănci, la instituții unde e necesar ori să dați explicații ori să puneți întrebări suplimentare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
woman 591576 1920 jpg
sare cartofi prajiti jpeg
yoga 2176668 1280 jpg
retete cartofi png
cuplu