Horoscop săptămânal 24 aprilie - 1 mai: Gemenii fac pace cu trecutul și își găsesc echilibrul

Horoscopul săptămânal pentru perioada 24 aprilie - 1 mai îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Gemenii își găsesc liniștea interioară Sursă foto: Pixabay.com
Gemenii își găsesc liniștea interioară Sursă foto: Pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru 24 aprilie - 1 mai îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 24 aprilie-1 mai 2022

Pentru voi mai urmează câteva zile din aprilie pe care le veți traversa cu o energie mai slăbită, cu obstacole în afaceri, cu neînțelegeri și conflicte, cooperare nefructuoasă, iar asta înseamnă stagnare.

Relațiile cu ceilalți pot fi schimbătoare, instabile, înșelătoare, căci neînțelegerile nu sunt excluse. Deja veți începe să vă îndoiți asupra unor decizii deja luate. Și pentru că proiectele legate de parteneri sau colaboratori se pot dovedi dubioase, supuse modificărilor, revizuirii, căci acolo nu vor sta lucrurile chiar așa cum ați crezut, eu zic să cercetați mai cu seriozitate contractele și propunerile și să căutați ca lucrurile să fie sub controlul vostru, nu al altora.

Profesional, sunt schimbări acolo, dar nu spun că rele neapărat, doar că-i posibil să fiți nevoiți să lucrați pe mai puțini bani, deși responsabilitățile pot fi mai multe.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 24 aprilie-1 mai 2022

Cel mai important pentru voi este că veți privi situațiile trecute cu alți ochi. Practic, vi se schimbă viziunea, teoria și se va petrece o schimbare măreață de conștiință, pe care nu ar fi exclus să o transmiteți și altora. O să rămâneți surprinși de cum o să vedeți în urmă stagnarea energiei și problemele din perioada anterioară. Nu deveniți temători, ci rămâneți deschiși acestei noi oportunități, căci ea va abunda apoi în idei creative, vă va aduceîn poziție de lideri, va pune bazele perioadei viitoare.

Grijă doar în prima parte din săptămână! Până pe 24 aprilie veți fi foarte hotărâți, atrași de idei noi și avansate, de posibilitatea de a vă demonstra talentele pe un nou domeniu profesional. Mulți dintre voi veți căuta modalități de exprimare de sine, veți crește nivelul educațional și profesionalismul prin noi experiențe de învățare. Pentru mulți însă, acesta va însemna un deznodământ și chiar un moment de cotitură, cu renunțare, cu despărțire de ceva sau de cineva.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 24 aprilie-1 mai 2022

Ca și săptămâna trecută și până pe 24 aprilie, încă mai sunt probleme nerezolvate, tensiuni cu ceilalți, confruntare și concurență, iar ele pot submina puterea morală și fizică. Prin urmare, va fi greu să mențineți reținerea și controlul asupra emoțiilor, să nu vă implicați în intrigi, să nu răspundeți la critici și suspiciuni din partea prietenilor sau a inamicilor secreți.

Unii se vor simți, rău, depresivi sau bolnavi, așa că ar putea prefera activitățile individuale și retrase, în afara evenimentelor sociale. Pot apărea și dificultăți legate de greșelile trecute, de acțiunile necorespunzătoare, de ingratitudinea sau invidia umană.

După 26 încolo, este important să vă bazați pe experiențe din trecut, pe sprijinul persoanelor dragi și partenerilor de încredere, pentru a nu acționa decisiv sub influența impulsurilor. Oricum, importantă este concentrarea asupra principalului lucru, iar cu capacitatea de a vă separa de lumea exterioară de dragul obiectivului principal, asta va ajuta să faceți față situației și chiar să fiți la final un câștigător.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 24 aprilie-1 mai 2022

Vine o perioadă care va aduce multe planuri de schimbări în carieră și de poziție. Unii vor putea face strategii de afaceri, căci se vor deschide noi discuții la nivel superior pentru perspective în activitățile profesionale și cele sociale. Aveți așadar ocazia să demonstrați și să valorificați talentele, neratând oportunitățile în noi domenii de activitate de viitor. Dar încă nu-i momentul potrivit pentru a începe orice fel deactivitate, ci doar pentru contacte la diferite niveluri, pentru vorbire în public, pentru construirea autorității și obținerea faimei după ce iese Marte din Pești.

Orice întâlniri și colaborări pot avea perspective bune până la sfârșitul anului. Căutați deci să vă reconstruiți relațiile cu ceilalți, să acceptați cooperarea amicilor, căci sprijinul reciproc vă va consolida poziția într-o echipă! Totul e să nu abordați o poziția greșită, prea dură și prea compromițătoare. Dacă o faceți, e ca și cum v-ați tăia craca de sub picioare. Iar de aici,afaceri, viața personală, relații cu colegii, totul riscă să se tensioneze maxim.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 24 aprilie-1 mai 2022

Vine o perioadă extrem de importantă și chiar favorabilă pentru voi dacă vă învățați lecțiile prin relații. Veți putea să ocoliți obstacole și să neutralizați conflictele, veți fi activi, mobili, dar să fiți aventuroși, asta să vă iasă din cap. Capacitatea de a vedea principalul lucru și de a-i organiza în mod corespunzător pe cei din jur nu va găsi înțelegere și apreciere din partea superiorilor și colegilor voștri.

Cum spuneam însă, se pot constata diferențe fundamentale de opinii și dorințe în cercul interior. Poate la cum se vor precipita lucrurile, chiar va trebui să vă schimbați locul de reședință, să vă mutați ori să plecați mai mult timp în delegații.

Deloc viață simplă nici pentru aceia care călătoresc. Ei se pot confrunta cu probleme cauzate de lipsa de înțelegere a tradițiilor și fundamentelor morale ale altor persoane.

Însă perioada de după 27, lucrurile se modifică benefic, vine și un mic succes, în special în activitățile educaționale sau științifice, pentru discursurile publice, pentru promovarea ideilor, pentru căutări spirituale și extinderea conștiinței de sine.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 24 aprilie-1 mai 2022

Veți traversa o perioadă complexă, în care nu pot spune că veți fi la mare înălțime , dar nici nu vă veți scufunda. Totul va alterna, multe vor fi neclare și chiar ciudate. Veți avea când succes și spor, când blocaje și înfrângeri. Ca să rezolvați dificultățile pe care le veți traversa, e nevoie de multă prudență financiară, dar și de stăruință și perseverență în muncă. Sau mai bine ascultați ideile altora și ghidați-vă după ele!

Inclusiv relațiile pot fi afectate, mai ales cele cu partenerii, iar voi o să fiți nevoiți să vă reconsiderați atitudinea față de aceștia sau să revizuiți înțelegerile mai vechi. Cereți ajutorul și sfatul persoanelor de încredere și care au mai multă experiență, celor dragi din familie, asta pentru a obține o evaluare obiectivă a ceea ce vi se întâmplă. Nu de alta, dar voi nu veți fi capabili, veți persista în iluzii, veți fi prea scufundați în impresiile și emoțiile voastre, motiv pentru care riscați greșeli mari.

Atenție și la bani, dar și la sănătate! Eventualele situații dificile pot afecta și starea de spirit și cariera.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 24 aprilie-1 mai 2022

Pentru voi axa financiară este activată și preocupările voastre într-acolo sunt îndreptate, câștig versus cheltuială, cu obligativitatea de a nu repeta erorile din trecut. Efectuați câteva inițiative bazate pe experiență, găsiți strategiile potrivite pentru a începe ceva sau soluțiile potrivite pentru a face bugete, limitând unele cheltuieli pentru a fi compatibile cu portofoliul vostru.

Dacă faceți împrumuturi, înainte de a semna un acord financiar, citiți cu atenție toate clauzele, în special pe cele mici. Apoi, încercați să evaluați dacă există modalități mai avantajoase, nu de alta dar, finanțele vor continua să fie mai solide și mai înfloritoare abia din vară.

Nici viața intimă nu ar trebui să o neglijați, căci aveți acolo de pus la punct niște lucruri. Dacă s-a născut recent o poveste, supuneți la câteva probe persoana respectivă, pentru a vă dumiri dacă este sau nu potrivită.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 24 aprilie-1 mai 2022

Este o săptămână în care continuă salturile și coborâșurile. Saturn va fi în careu cu Mercur, afectând pe nativii din ultimul decan de zodie, așa încât acestora ar putea să le compromită puțin forma psihofizică. Dificultatea de a echilibra ritmul somn-veghe, tulburări digestive ușoare, stres și nervozitate vor fi câteva stări pe care Saturn le va livra. Aveți grijă de voi, respectați nevoile corpului, găsiți timp de relaxare și odihnă șă achitați-vă de sarcinile din familie!

Cu toții puteți traversa evenimente care pun probleme de finalizare, iar rezolvarea acestora necesită metodă, răbdare și concentrare, probabil mai mult decât în trecutul apropiat. Mercur e pe teritoriul celorlalți cu acre relaționați,planeta mentalului va avea ritmul ciudat al zilelor trecute, iar modul vostru de comunicare ar putea fi mai puțin eficient. Mintea ar putea merge spre idei foarte ambițioase, îndrăznețe și imprevizibile, dar va fi important să le evaluați fezabilitatea și să

ascultați vocea interioară. Există situații care vor avea rezultate diferite decât acelea pe care le așteptați. Fiți flexibili!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 24 aprilie-1 mai 2022

Relația dintre voi și părinți sau familie este privilegiată. Adevărat că veți fi într-o stare stresată, panicată dar gata să vă confruntați cu orice experiență, nouă sau veche, cu curiozitate și deschidere. Dar acasă vă veți putea reîncărca bateriile.

Traversați efecte de tranzite care permit să priviți lucrurile într-o perspectivă mai largă, să gândiți proiecte noi pe termen lung, să găsiți noi aliați, să vă faceți prieteni noi, dar și să curățați ce nu mai e necesar. Deschideri noi, baze, încredere și securitate vor fi elementele voastre caracteristice. Profitați de asta pentru a aduce în viață schimbările necesare care au fost presante pentru o lungă perioadă de timp.

Ceea ce construiți acum reprezintă embrionul a ceea ce veți fi mai târziu. Cinci astre în Pești vă îndeamnă să vă clarificați toate problemele interioare, pentru a vă elibera calea noului început ce înmugurește acum. Efectele acestui interval de tranzit duc la o reorganizare simplă a mediului de acasă, la o revizuire totală a relațiilor personale și contactelor care influențează viața.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 24 aprilie-1 mai 2022

Puteți simți o creștere și o pasiune pentru schimbările din voi înșivă. Se dă astfel o luptă de reconciliere a vechilor credințe cu adevărurile nou conștientizate. Provocările ce vin încurajează să lucrați la o schimbare majoră de acte, documente, relații cu mediul apropiat. Va trebui să dați dovadă de activitate intensă și acțiune la drumuri, lucrând dacă e cazul și în mod independent. Veți cere mult de la alții, veți fi adevărați perfecționiști și, chiar dacă nu convine tuturor, voi o să beneficiați.

Puteți învăța o activitate nouă, deoarece este un moment potrivit să vă luați angajamente pe termen lung și să stabiliți obiective pentru viitor.

Veți comunica ușor, frumos, imaginația e bogată. O să vă fiți dornici să vă împărtășiți ideile, opiniile și cunoștințele cu alții, în speranța că vă vor putea aprecia acest stil de comunicare poetic.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 24 aprilie-1 mai 2022

Vine o perioadă în care se pot dezvălui probleme nerezolvate cu partenerii și cu voi înșivă, cu indeciziile ori fricile de altădată, ba chiar cu adoptarea de poziții imature. Acum, colaboratorii și asociații chiar pot deveni dușmani, iar voi nu o să puteți evita asta, fiind nevoiți să îi înfruntați ori să le suportați criticile. Pentru mulți dintre voi, sprijinul și sfaturile prietenilor și rudelor vor fi extrem de importante, deoarece imaginea obiectivă a ceea ce se întâmplă vă poate fi ascunsă privirii și judecății.

Dupa 25 aprilie, situația va incepe să se imbunătățească, ceea ce o să vă facă mai încrezători, mai optimiști, mai ales atunci cand luați decizii importante. Veți fi mai productivi, veți avea succes și recompense pentru munca depusă, înțelegeri în relații sau beneficii din călătorii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 24 aprilie-1 mai 2022

Vine pentru voi continuă o perioadă interesantă și dinamică, axată pe dorințele voastre de a face lucrurile după bunul plac. Vă puteți plimba, vă puteți alege oamenii cu care să comunicați, veți putea demonstra abilități de buni organizatori și inspiratori pentru alții, iar acest lucru va ajuta la consolidarea autorității și influenței pe care deja o aveți. Mulți dețineți resurse nebănuite, idei inepuizabile, veți fi activi și veți putea rezolva destul de repede probleme vechi. Inspirația va fi în creștere, accentuându-vă creativitatea.

Bunăstarea materială însă nu va crește și ea, deoarece cheltuielile sunt destule. Dar nici nu veți duce lipsă de bani. Ceea ce puteți porni acum, are potențial de succes abia pe la sfârșitul anului. Așa că, asumați-vă mai îndrăzneț proiectele noi și luați în considerare propunerile interesante pentru mai târziu, învățați ceva nou!

Nu disperați dacă se ivesc dezamăgiri și speranțe nejustificate puse în prieteni ori oameni care cândva au promis ajutor!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net