Horoscop septembrie 2024. Prima lună de toamnă vine cu schimbări colosale pentru 3 nativi, pe plan amoros și financiar

Lorina, astrologul Click!, a realizat horoscopul lunii septembrie. Iată ce schimbări aduce prima lună de toamnă pentru 3 nativi, pe plan financiar și amoros.

Horoscop septembrie 2024
Horoscop septembrie 2024

Berbec

Veți fi mai preocupați de proprietatea privată decât de problemele lumii înconjurătoare. Conducătorul zodiei voastre, adică Marte,va  trece în zodia Rac. Va activa astfel familia, domiciliul și legăturile cu strămoșii ori cu locurile natale. Veți căuta acolo zona de confort și de protecție a spațiului personal.

Finanțele vor necesita securitate, siguranță și o mână de fier pentru o gestionare pricepută. Va deveni benefic să investiți în voi și în teritoriul personal, acolo unde să fiți proprietari de drept: fie că e vorba de întreprindere privată, de casă, ori familie.

Posibil ca probleme vechi să iasă la suprafață și să vă oblige să vă ocupați de ce n-ați făcut în trecut. Asta înseamnă sarcini și responsabilități în plus față de cele pe care le aveți deja.

Ultima săptămână de septembrie, o puteți însă considera una reușită. Va crește vlaga și potențialul, veți da dovadă de ingeniozitate și de o bună înțelegere a problemelor financiare. Toate acestea, vă vor permite să acționați eficient și să găsiți parteneri care să vă susțină inițiativele.

Sănătatea, va fi influențată mare parte a lunii de poziția Soarelui. Chiar dacă nimic nu deranjează, vă sfătuiesc să acordați atenție corpului. Faceți câteva exerciții simple dimineața și petreceți mai mult timp în aer curat!

Taur

Se pare că la voi, compatibilitatea cu alte persoane va juca un rol cheie în această lună septembrie. Deoarece aspecritățile și tensiunile în relații vor apărea mai clar, devine important cum vă potriviți cu ceilalți cu care vă aflați în contact. Va trebui să identificați cu exactitate partenerii și aliații potriviți, indiferent despre ce tipuri de legături e vorba. Va conta de asemenea și starea voastră. Riscați să întâmpinați numeroase probleme din cauza emoționalității, iritabilității și intoleranței incontrolabile.

Nu veți fi scutiți de probleme în afacerile profesionale. Ele vor fi similare cu dificultățile pe care le-ați experimentat în august. Cel mai probabil, acest lucru va fi legat de probleme financiare. E zona care pot apărea ciocniri și situații conflictuale cu prietenii sau cu persoane care ocupă funcții înalte. Totodată, în sfera socio-politică vor avea loc anumite transformări. Este posibil ca noi legi, regulamente și reguli să fie introduse, iar ele vor afecta într-un fel sau altul cariera și activitățile sociale.

La sfârșitul lunii, volumul de muncă va crește și va trebui nu numai să rezolvați probleme în curs, ci și să vă și angajați în planificarea pe termen lung a procesului de lucru.

Gemeni

Septembrie se caracterizează printr-un nivel scăzut de energie vitală și o mare influență a factorilor astrali care, la rândul lor, pot afecta negativ performanța, motivația și starea voastră psiho-emoțională. Primiți însă ajutor de la univers, dacă vă comportați corespunzător.

Diplomația poate fi cheia succesului. Chiar și cele mai intense negocieri pot duce la un rezultat neașteptat de bun. Nativii elocvenți vor fi cei mai pricepuți în a discuta probleme și a rezolva conflictele. Chiar merită să fiți activi în fluxul de comunicații, să răspundeți la timp la apeluri și scrisori, să emiteți documentele atunci când trebuie. Atenție, căci printre interlocutori, poate exista un adversar cu care va trebui să găsiți un limbaj comun și un compromis! Subiectul disputei poate fi legat de metode, strategii, bani, proprietăți.

Abia în ultimele zece zile ale lunii, energia pozitivă va crește semnificativ și va liniști apele tulburi. Aceea o pot numi o perioadă mai reușită și mai productivă.

Eclipsa de Lună poate aduce la lumină niște lucruri vechi neclare. Dar asta nu înseamnă că veți bate din palme. Indiferent ce va răscoli energia eclipsei, să țineți minte că atunci când o ușă de închide, alta este deschisă pentru voi!

Rac

Marte va ajunge-n zodia voastră, stârnindu-vă simțul proprietății și al posesiunii. Și nu va fi vorba doar de bani, ci și de oamenii dragi sau chiar de idei și propriile concepte la care vi se pare că cineva atentează.

Vă veți confrunta cu multă agitație, veți depune multă energie în acțiuni, dar rezultatele s-ar putea să nu fie suficient de pozitive. Relațiile cu ceilalți pot fi problematice din cauza neînțelegerii reciproce și a dezbinării. Dacă veți fi activi și întreprinzători, veți depăși orice dificultate și veți reuși să rezolvați cu succes ori măcar cu pierderi minime problemele.

Dacă sunteți în litigii, probleme juridice vechi vor rămâne și acum pe ordinea de zi,iar aici pot apărea situații neplăcute, se pot complica lucrurile.

Posibil ca luna aceasta să călătoriți mai mult decât în ultima perioadă. Acest lucru poate fi legat atât de probleme de muncă, cât și de probleme personale sau de familie.

Din punct de vedere al sănătății, aveți grijă la răceli și viroze! Plămânii și bronhiile vor fi cele mai vulnerabile. Ale voastre sau ale mamei, care poate necesita ajutorul vostru.

Emoțional-afectiv, veți dedica mult timp rudelor, vă veți întâlni cu prietenii, poate la voi acasă, iar după 23 septembrie, chiar veți ieși.

Leu

Și voi, ca de altfel toate zodiile, veți experimenta o oarecare scădere a vitalității și energiei, precum și o instabilitate a stării psiho-emoționale. Asta nu înseamnă că n-ați putea beneficia în mod pozitiv de schimbările care se vor ivi. Pentru asta, va trebui să ieșiți în lume, să vă faceți noi cunoștințe, să faceți noi propuneri sau programări. Adică să vă faceți publicitate în mod eficient și să vă prezentați altora ideile, bunurile și serviciile.

Septembrie este o perioadă de cooperare eficientă, așa că pentru a atrage fluxuri financiare, veți avea nevoie de partener sau de un întreg grup de oameni cu gânduri și preocupări similare. Orice veți întreprinde are nevoie de interacțiune cu oamenii. Doar așa, planurile pe termen lung vor fi promițătoare. E vorba de contracte, acorduri, angajare, demararea unui proiect comun, organizarea unui grup sau alte activități sociale, ce țin de comunitate.

Afectiv, în cuplu se pot ivi tensiuni legate de bani. Legăturile solide le vor traversa fără alte probleme. Dar pentru cei aflați în divorț, totul se va complica și va trebui să faceți concesii.

Pentru o stare bună de sănătate, va trebui să nu vă epuizați la serviciu.

Dacă vreți să slăbiți câteva kilograme, nimic nu vă împiedică. Puteți alege o dietă echilibrată, iar cu perseverență, ea va da roade.

Fecioara

Cu Soarele pe semnul vostru, în septembrie sunteți ceva mai avantajați în raport cu alții. Primele două decade din lună, vă va fi mai ușor să faceți față influențelor negative din exterior.

Până pe 9 septembrie, aveți ocazia de a finaliza lucrările începute anterior, a semna acte și documente deja discutate. Munca pe care o făceați singuri poate fi terminată la timp și cu succes. Cu toate acestea, vă sfătuiesc să nu vă obosiți excesiv, să vă încetiniți activitatea din când în când, pentru a vă odihni. O idee bună ar fi să plecați în vacanță, să aveți grijă de treburile personale, să dedicați timp propriei persoane și celor dragi.

Pe cei care-și vor aniversa ziua, îi sfătuiesc ca în preajma ei, să păstreze calmul, să economisească resursele și energia, să nu-și facă griji pentru fleacuri. Contrar, astfel de stări se pot manifesta regulat de-a lungul unui an de-acum încolo.

În ultima decadă de septembrie, ar trebui să fiți mai reținuți, evitând aroganța și îngâmfarea. Relațiile cu partenerii pot deveni dificile. Ca urmare, chiar și cea mai mică greșeală de ambele părți poate duce la o despărțire. Nu reacționați exagerat la orice comentarii, nu vă ofensați și fiți mai îngăduitori!

Balanța

În septembrie, stările emoționale și capriciile vor determina mersul relațiilor importante din viața voastră. Veți dori complimente și aplauze, să vi se acorde aprobări, să primiți laude, să vă crească popularitatea și importanța în societate sau în ochii cuiva. Dar nu întotdeauna e suficient numai să-ți dorești lucrurile. Iar atunci când ele nu se împlinesc, există riscul să picați în stări de anxietate, iar mintea să vă fie cuprinsă de gânduri negre, de învinuiri și complexe. Nu-i chiar așa, ci totul va izvorî dintr-o exagerată tendință de a vă apleca doar asupra părții goale a paharului. Veți percepe evenimentele în tonuri negre și veți acorda o importanță exagerată greșelilor și eșecurilor minore. Spre exemplu, orice critică sau plângere venită din partea partenerilor, va avea ca rezultat reacțiile voastre negative.

Financiar, nu vă veți îmbogăți, asta-i clar. Dar luna poate veni cu surprize plăcute, privilegii și recompense pentru nativii angajați într-o muncă minuțioasă și de rutină, pentru aceia care lucrează cu cifre, scriere, acte și  documente, instrucțiuni.

O perioadă critică în ceea ce privește sănătatea ar fi zilele din preajma eclipsei de Lună. Dacă e posibil, luați-vă concediu măcar atunci! Dar și în restul perioadei, vă recomand să aveți grijă de voi.

Scorpion

Există tendința ca pe parcursul lunii să scăpați frâiele din mâini. Poate din cauza lenii, a pasivității, a proastelor obiceiuri la care vă dedați. Astfel de atitudini, vă vor arunca înapoi din dezvoltare și evoluție. Va deveni important să urmați calea auto-dezvoltării, nicidecum a degradarii. Aceia care depun eforturi să-și îmbunătățească ei înșiși calitățile, cunoștințele și abilitățile, pot face la mijlocul lunii o mare descoperire. Iar aceasta, va fi rampă de lansare puternică pentru realizările viitoare.

Financiar, banii vin și pleacă. Fluxurile în numerar nu sunt imune la perturbații de țin de calculele greșite și investițiile riscante pentru un câștig rapid.  Excepție vor face afaceriștii experimentați, analiștii și participanții la bursă. Aceștia vor ști să înmulțească averea, făcând profit din instabilitatea și criza vremurilor, din problemele și pe spinarea altora. Oricum, vă sfătuiesc să țineți secrete planurile financiare!

În familie, mai ales dacă aveți copii, nu trebuie să neglijați problemele în curs de apariție. Va trebui să rezolvați tot felul de situații, iar unele presupun cheltuieli semnificative.

Din punct de vedere al sănătății, plimbările active și activitatea fizică moderată vă vor ajuta să mențineți vigoarea și buna dispoziție. Și atenție la finalul lunii, când crește tendința de exacerbare a bolilor cronice și ereditare!

Săgetător

Deși veți fi tentați să vă aventurați în acțiuni pentru că sperați la noroc, vă sfătuiesc ca, cel puțin în prima decadă de septembrie, să vă luați concediu! Din punct de vedere profesional, să vă așteptați la tensiuni în relații, la controverse și ciocniri cu persoanele invidioase și dușmănoase! În astfel de situații, nu veți putea rezolva singuri problemele, ci va trebui să apelați la oameni de încredere și care să aibă poziții mai înalte decât ale voastre.

Pe nativii activi, probabil îi așteaptă un obiectiv important. Până la îndeplinirea lui etapă cu etapă, ei vor avea un drum complex și sinuos de parcurs.

Financiarul este legat de profesionalism, iar aici de asemenea a alege o cale aventuroasă va conduce la pierderi. Pe fondul unor așteptări mari și nerealiste, atunci când se impune economie, probabil că veți lua decizii greșite. Ar fi mai bine să amânați cheltuielile mari.

Nici în anumite cupluri relația nu va decurge perfect. Controversele de-acolo pot avea ca temă tot banii și împărțirea lor. Veți reuși totuși în astfel de situații să calmați lucrurile la mijloc de lună.

Medical, neglijența stărilor, haosul din program ori supraevaluarea puterilor, vă va costa. Sănătatea se poate deteriora brusc și va trebui să vă schimbați toate planurile.

Capricorn

După o vară destul de dificilă și nemulțumitoare, inclusiv din punct de vedere profesional, această perioadă de toamnă arată mult mai interesantă și tentantă. Luna este favorabilă căutării frumuseții și armoniei în viață și în relații, e bună pentru exprimarea talentelor creative, pentru  prietenie, romantism și dragoste acelora care caută.

Financiar, veți fi destul de confuzi și indeciși pentru a lua hotărâri constructive. Prin urmare, atunci când gestionați finanțele și afacerile, nu este recomandat să folosiți scheme de decontare financiară atipice, strategii magistrale sau metode noi. Dacă veți respecta asta, n-ar trebui să se ivească probleme. Claritatea și simplitatea vor fi importante în timpul negocierilor și la semnarea documentelor. Să studiați bine și să clarificați în prealabil nuanțele pe care nu le-ați înțeles!

Afectiv, dacă sunteți în căutare de partener, puteți întâlni pe cineva interesant la întâlniri de afaceri, conferințe sau când vizitați instituții oficiale.

În cuplul deja cu vechime, pentru unii va fi dificil să se pună de acord, să atingă armonie și să participe la o atmosferă relaxată. Multe pot izvorî din lipsa de timp pentru a acorda atenția necesară familiei.

Vărsător

Cel puțin prima jumătate a acestei luni de toamnă, va trebui să vă confruntați cu situații care să vă pună la încercare starea emoțională. Ele vor veni prin intermediul unor relații care nu vor agrea nici cuvintele, nici faptele voastre. Odată cu ripostele și criticile lor, se duce-n jos stima voastră de sine.

Guvernatorul zodiei voastre, Uranus, se va afla în mers retrograd și vă va întoarce și ține blocați în trecut. Vă veți trezi scufundați în regretele unor vise neîmplinite sau ale unor erori pe care le-ați făcut cândva, iar dacă nu veți medita detașat la ele, nu veți putea extrage lecțiile pe care le-ați avut de învățat. Așadar, puteți folosi acest timp pentru o analiză și o rezumare atentă, pentru ajustări și îmbunătățiri de planuri vechi. A urma aceste sfaturi, înseamnă de fapt a vă pregăti pentru o perioadă mai productivă. Ea va începe în octombrie.

Din punct de vedere financiar și profesional, nu prea veți avea succes dacă o să forțați înaintarea. Lucrați așadar relaxat la ce știți deja să faceți, iar pentru proiectele noi reveniți la dialoguri cu persoane care au dovedit în timp că merită încrederea voastră.

Unii veți avea ocazia ori veți fi obligați să plătiți din datorii, să închideți un împrumut, să rezolvați tot felul de probleme cu banca. Oricum, luați în considerare ideea că ar fi bine să optimizați cheltuielile, atât în ​​viața profesională, cât și în viața personală!

Pești

Posibil ca septembrie să devină lună importantă pentru viitorul vostru, pentru că cel mai probabil veți face o alegere esențială. Puteți  alege o profesie, o schimbare a locului de muncă sau a reședinței, a metodelor  de auto-dezvoltare, a partenerului de afaceri sau a partenerului de viață. Oricare dintre ele poate deveni centrul preocupărilor acestei perioade. Și pentru oricare dintre ele, își pot da alții cu părerea. În astfel de situații, vă sfătuiesc să fie alegerile voastre, fără alte influențe!

Afectiv, eclipsa de Lună va juca un rol cheie. În zilele din preajma ei fiți extrem de atenți, diplomați și evitați conflictele! Dacă o persoană iubită provoacă o ceartă, încercați să reacționați cât mai reținut și cu tact posibil! Inclusiv puteți apela și la simțul umorului, căci el detensionează atmosfera.

Profesional, se va schimba atitudinea față de ceilalți, dar și responsabilitățile de la locul de muncă. Acest lucru vă va ajuta să finalizați sarcinile mai rapid. Nu vă fie teamă să deveniți fermi dacă va trebui să vă apărați opiniile și principiile! Dar luați în calcul și ideea că evenimentele se pot desfășura imprevizibil!

Pentru a vă menține la cote înalte starea de bine și sănătatea, nu uitați de odihnă și aer curat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
piure de cartofi freepik jpg
horoscop jpg
petre roman mineriada jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
FotoJet (4) jpg
magiun bun jpeg
woman 1854443 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net