Horoscop zilnic 1 aprilie: Gemenii își pot întâlni perechea la o petrecere


    Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Citește horoscop zilnic 1 aprilie, realizat de astrologul Click!, Lorina.

Horoscop zilnic 1 aprilie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Se pare că azi partenerul are o multitudine de dorințe care vă vor solicita mai mult decât de obicei. Răbdare și încercați să nu-l refuzați! Trebuie să fiți alături de persoana iubită și să vă pese dacă ea are sau nu succesul social pe care și-l dorește.

Sănătate - Nu ar fi rău dacă o să acordați o mai mare atenție viselor. Acestea vă pot oferi informații importante despre ce aveți de făcut în continuare.

Bani - Azi puteți primi cadouri, sau, de ce nu, vă puteți face singur o mică plăcere, cumpărându-vă ceva ce de mult vă doriți.

Horoscop zilnic 1 aprilie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Azi, poate, partenerul nu vă oferă atâta grjă și protecție de câtă aveți dumneavoastră nevoie.

Sănătate - Sunteți bine, dar vă puteți ajuta partenerul dacă acesta se află în convalescență. Cât despre voi, veți funcționa la capacitate normală și nu vă veți confrunta cu probleme majore de sănătate.

Bani - Aveți grijă cum cheltuiți banii, nu sunt avantajate proiectele noi şi nici împrumuturile.

Horoscop zilnic 1 aprilie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Dacă sunteți singur, puteți întâlni o persoană interesantă la o petrecere. Totul este să dați curs invitațiilor venite din partea prietenilor.

Sănătate - Starea dumneavoastră de spirit se poate schimba la aflarea unor vești care nu or să vă convină. Atenție, căci există tendința de a face excese și a vă hrăni haotic. Ar fi bine să acordați atenție mai mare dietei.

Bani - Nu este un moment prielnic pentru a acorda împrumuturi prietenilor, și nici pentru a lua voi bani de la ei. Oamenii de afaceri se pot bucura de venituri suplimentare venite în urma unor tranzacții pe termen scurt.

Horoscop zilnic 1 aprilie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Cei singuri au oportunitatea de a întâlni pe cineva deosebit de care să se simtă imediat foarte atrași. La cei căsătoriți, dacă intervin neînțelegeri asupra îndatoririlor fiecăruia, nu ezitați să întruniți consiliul de familie.

Sănătate - Atenție la posibilele  probleme de sănătate ale partenerului de viață. La voi, orice exces și exagerare poate săpa viclean în adâncuri. Faceți totul fără a sări limitele, căci Jupiter poate avea rol de Profesor care nu iartă.

Bani - Nu sunt avantajați cei care fac investiții în parteneriat. Racii care au fost şi sunt angajați, dacă au fost conștiincioși, pot primi o mică bonificație din partea șefului.

Horoscop zilnic 1 aprilie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - O zi în care puteți planifica o călătorie in străinătate alături de persoana iubită. Partenerul poate avea rol de ghid în viața dumneavoastră. Însă dacă doriți să aveți liniște în casă, faceți tot posibilul pentru ca partenerul vostru să nu fie gelos față de dumneavoastră în public. Cât despre cei singuri, ei își pot face de cap.

Sănătate - Ascultați ce vă spune corpul dumneavoastră. Acesta vă poate da semnale care să vă trimită la medic.

Bani - Mare atenție în cazul în care vă hotărâți să contractați un credit. Există posibilitatea ca pentru unii, rambursarea acestuia să devină o povară în timp. Faceți bine calculele! Alții însă vor putea răsufla ușurați că în sfârșit au finalizat un credit, că au încheiat un partaj sau un proces de moștenire. Oricum, mai degrabă e vreme de finalizări și nu de începuturi.

Horoscop zilnic 1 aprilie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Dragostea nu ocupă un sector important în viața dumneavoastră. Vă îndreptați atenția către alte activități. Însă nu vă pierdeți timpul liber pe chat online fără sens, mai ales că perechea nu va avea chef și bună dispoziție, iar voi îi dați apă la moară ca să-i sară țandăra.

Sănătate - O zi extraordinară pentru a avea grijă de dumneavoastră. O plimbare in aer liber, o întâlnire plăcută cu prietenii vor aduce întotdeauna reale beneficii sănătații.

Bani - Mare atenție la viteza cu care fug banii din conturile voastre. Ar fi indicat să adoptați o strategie pentru  strângerea de niște bani albi pentru zile negre.

Horoscop zilnic 1 aprilie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Comunicarea cu partenerul de viață pare un pic mai dificilă azi. Nu ar fi rău să acordați o mai mare atenție rațiunii și să nu le puneți pe toate la suflet.

Sănătate - Dacă  suferiți de o afecțiune, nu vă tratați după ureche, și nici nu căutați soluții pe internet. Mergeți la medicul de familie! E foarte important să acordați atenție la alcool și, în general, la alte lichide pe care le beți! Ele pot declanșa, de la crize acute digestive, la violență sau rănire în cazul stării de ebrietate.

Bani - Nu lăsați febra sărbătorilor să vă prindă! Gestionați-vă cu mare atenție cheltuielile! Mai vin zile cu nevoi. În plus, deși câștigați binișor, cheltuielile partenerului pot depăși bugetul familiei.

Horoscop zilnic 1 aprilie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Priviți-vă partenerul așa cum este el, nu așa cum ați dori să fie, nu-i mai atribuiți calități pe care nu le are și nici nu sperați în schimbare! Dacă renunțați acum la o persoană cu care ați visat să începeți o poveste de dragoste, probabil că nu o veți mai vedea niciodată. Nu e timpul trecut să acționați.

Sănătate -  Orice fel de exces vă afectează sănătatea. Încercați să găsiți echilibrul.

Bani - Vi se pot suplimenta veniturile în urma eforturilor depuse în ultima vreme. Dar dacă un prieten vă cere bani cu împrumut, amânați-l sau chiar refuzați-l!

Horoscop zilnic 1 aprilie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Iubiri fulger, dragoste la prima vedere, atracție, magnetism, e clar o zi ideală pentru cei singuri. Pentru cei în parteneriat, partenerul de cuplu are propria viziune asupra viitorului familiei și trebuie să îi acceptați opinia.

Sănătate - În caz că sunteți bolnav, starea dumneavoastră de sănătate se va ameliora. Anotimpul și  vremea de afară își pun amprenta asupra pielii feței. Vă sfătuiesc să o ajutați să se regenereze.

Bani - Dacă vă achitați la timp taxele şi impozitele, evitați plata dobânzilor și a penalităților. Pentru asta, dacă aveți restanțe la plata facturilor, luați în calcul și varianta de a cere bani cu împrumut.

Horoscop zilnic 1 aprilie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire -  Acordați  mai mult timp relaxării împreună cu persoana iubită. Dacă aveți copii, angajați-vă împreună cu partenerul și în activități care să includă participarea acestora. Dacă sunteți singur, vă puteți întâlni marea dragoste.

Sănătate - Nu sunt avantajate persoanele în vârstă, efectul bolii progresează. Celor tineri le recomand o gândire pozitivă. Nu prea vă lasă inima să rezistați în fața bunătăților, așa că, ducă-se cu dieta asta! Se impune totuși moderația, chiar și pentru aceia care încă nu au probleme cu greutatea.

Bani - Nu mizați pe noroc, ci pe munca făcută pas cu pas.

Horoscop zilnic 1 aprilie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire -  Comunicarea poate fi mai dificilă cu persoana iubită, pot fi redeschise subiecte mai vechi. Dacă sunteți singuri, veți căuta să fiți atrăgători și magnetizanți. Ce vă faceți însă dacă vă pică cu tronc o mai veche iubire? Vă gândiți să reluați legătura? În acest timp, cei aflați în cuplu ridică zid între ei.

Sănătate - Nu lăsați grijile să vă afecteze buna dispoziție! Evitați tensiunile cu unul din părinți, asta dacă nu doriți să vă apuce durerile de cap!

Bani - Țineți secretă metoda prin care faceți bani, să nu v-o fure alții! Ocazional și voluntar veți căuta proiecte bine plătite. Păziți-vă de entuziasmul exagerat, căci sunteți pentru moment puțin prea euforici și nerealiști.

Horoscop zilnic 1 aprilie: Peşti (20.02 - 20.03) 

Iubire -  Vâ puteți face planuri financiare împreună cu partenerul dumneavoastră. Cei singuri vor fi puternic atrași de persoane cu diferență de vârstă sau de statut considerabilă, ori găsind în ele înțelepciune și protecție, ori redarea tinereții. Fiți conștienți totuși că o schimbare de vârstă sau maturitate prea mare nu conduce întotdeauna la armonie în cuplu.

Sănătate -  Cheltuielile excesive vă pot crea o stare de nervozitate. Excesul de alimente expune la tulburări digestive și la probleme legate de colesterolul ridicat. Apărarea naturală a corpului dumneavoastră va funcționa însă eficient.

Bani -  Gândiți-vă la niște investiții! Nu ar trebui să amânați luarea unor decizii importante până mai târziu. E mare lucru să simți când și cum să acționezi pentru a prinde momentul oportun.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
cub theo rose png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
pizza shutter jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
121 JPG
Capture JPG
KF L 15 jpg