Horoscop zilnic 22 iulie: Leii sunt competitivi

simeon stalpnicul png
Leii sunt competitivi

Citește horoscop zilnic 22 iulie, realizat de Lorina, astrologul Click!

Horoscop zilnic 22 iulie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Deveniți protector față de cei dragi și dați replici mai acide când simțiți că cineva apropiat e agresat.Veți încerca să vă controlați temperamentul ,iar dacă sunteți singuri nu este indicat să riscați noi aventuri.

Sănătate - Sunteți vulnerabil la factori externi, meteo în principal. Luați vitamine și supravegheați ritmul zilnic.

Bani - Bazați-vă pe voi. Reacțiile celorlalți sunt imprevizibile și aveți parte de răspunsuri mai puțin plăcute la solicitări. Cursul financiar va fi în limitele obișnuite, doar că poate exista aici un rol al tatălui.

Horoscop zilnic 22 iulie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Sunteți mai atent la gesturile și cuvintele folosite de alții. Evitați să puneți la suflet toate replicile. Ar putea apărea divergențe cu partenerul, ceea ce va duce la dezacord și confruntare. Trebuie să clarificați totul, să vorbiți calm, astfel încât lucrurile să nu se înrăutățească.

Sănătate - Zona gâtului este sensibilă. Aveți grijă la alimente reci și creșteți imunitatea prin metode naturiste. De asemenea, vă veți simți foarte nervos și anxios, asta din cauza a atât de multă tensiune.

Bani - Sprijiniți-i pe cei dragi financiar, dar nu mergeți cu ei la cumpărături. Sunteți impulsiv și nu foarte obiectiv.

Horoscop zilnic 22 iulie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Schimbați abordarea față de anumite persoane care v-au deranjat ca atitudine. Comunicați deschis. Nimic nu stă în calea zilei totuși, una care poate fi romantică și fericită, în care veți continua cu viața obișnuită. Dacă sunteți singur, ați putea întâlni pe cineva special, care vă va înmuia inima.

Sănătate - Vă victimizați și nu e momentul. Vă faceți mai mult rău pentru că vă simțiți neglijat.

Bani - Investiți în accesorii pentru cămin sau amenajarea biroului. Luați lucruri care să înfrumusețeze mediul.

Iubire - Petreceți timp cu membrii mai vârstnici din familie. Acordați-le întreaga atenție și răbdare cuvenite.

Sănătate - Sistemul digestiv vă ridică provocări. Consumați alimente de regim și nu faceți excese.

Bani - Sunteți mai retras, păstrați distanța și vă achitați rapid de sarcini. Cheltuieli legate de domiciliu și familie sunt în creștere, dar reușiți să și obțineți venituri dintr-o afacere. Dacă doriți să vă investiți banii, veți avea o intuiție foarte bună și ar fi un moment bun.

Horoscop zilnic 22 iulie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Vreți să ieșiți, să participați la activități unde să vă crească adrenalina și să luptați în competiții.

Sănătate - Faceți lucruri care să vă amuze. Distrați-vă și dispoziția voastră se va alinia la energia de grup. Sănătatea va fi bună, dacă veți continua procesul de transformare, modul de gândire, fizic, spiritual, de imagine, stil de îmbrăcăminte și personalitate.

Bani - E nevoie să cheltuiți bani pentru copii sau pentru persoanele mai tinere din familie. Dacă sunteți în așteptarea soluționării unui proces, acesta va fi rezolvat brusc într-un mod surprinzător.

Horoscop zilnic 22 iulie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Sunteți în dispoziție romantică, sensibil și vă bucurați de clipe petrecute alături de cei dragi. Vă veți simți iubit și înțeles de parteneră, care va fi un mare sfat și sprijin. Asta va face să fiți mai uniți dacă este posibil. Dacă sunteți singur, veți continua probabil să intrați în vorbă cu  sexul opus și să vă distrați.

Sănătate - Aveți curaj și încercați activități noi, sporturi mai de forță sau ceva care să vă stimuleze fizic. Feriți-vă însă de accidentele auto și conduceți cu o mie de ochi!

Bani - Reacționați rapid la sugestiile superiorilor și folosiți imediat noile tehnologii sau metode. Veți avea ceva liniște economică și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ceea ce cheltuiți, dacă o faceți moderat. Cei dragi se vor întoarce la voi pentru a-i ajuta și a-i împrumuta cu bani.

Horoscop zilnic 22 iulie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Sunteți pregătit să abordați voi persoanele necunoscute de care vreți să vă apropiați. În cuplu, deși rufe murdare din trecut vor ieși la lumină, asta nu este așa important. Mai bine să menținăți romantismul decât să vă luptați pentru lucruri care nu se repară.

Sănătate - Forța, energia și vitalitatea sunt la nivel înalt. Bucurați-vă de starea de confort fizic și psihic.

Bani - Sunteți focusat pe propriul interes și vă faceți treaba detașat, fără a vă implica în situații care nu sunt ale voastre.

Horoscop zilnic 22 iulie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - O simplă remarcă este distorsionată și cauzează un conflict de o amploare nebănuită.  Alegeți cu grijă cuvintele.

Sănătate - Dacă aveați o provocare fizică în minte, acum o puneți în practică. Plecați la munte, escaladați obstacole și acceptați provocări.

Bani - Nu evitați confruntările. Fiți însă direct și cereți argumente solide pentru afirmațiile care se fac. Deși căutați alte surse de venit, alte alternative pentru o muncă mai bine plătită, în acest moment nu găsiți variante.

Horoscop zilnic 22 iulie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Puneți dorințele voastre pe primul plan. Nu e vorba de a fi egoist, ci de a realiza că meritați să fiți apreciat la adevărata valoare.

Sănătate - Nu vă lăsați agasat de cuvinte sau gesturile celor din jur. Riscul este de a apărea dureri de cap puternice. Odihniți-vă și fiți atent la accidente. Veți putea suferi de insomnie, ați putea visa foarte mult și vă puteți trezi obosit. Nu vor fi vise premonitoare, ci doar produse de stres.

Bani - Alegeți sarcini în care să vă depășiți propriile limite. Concurați cu un record personal și evitați discuțiile cu colegii.

Horoscop zilnic 22 iulie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Vă asumați riscuri verbale și nu luați în calcul rezutatul sau reacțiile posibile ale celorlalți. Fiți mai cumpătat. Acasă, există o atmosferă bună, de armonie și bunăstare. Copiii voștri vă aduc vești bune, în special referitoare la studiile lor.

Sănătate - Atenție la zona capului! Alergii ce apar sub formă de iritații la nivelul ochilor pot fi o provocare.

Bani - Greșelile făcute în etapa inițială a unui proiect servesc ca moduri de a descoperi lucruri noi și a căpăta experiență.

Horoscop zilnic 22 iulie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Relațiile ce presupun un angajament serios nu prea vă atrag și căutați persoane cu care lucrurile să decurgă natural, fără obligații.

Sănătate - Zona sinusurilor vă ridică unele probleme. Evitați aerul condiționat.

Bani - Puneți în practică ideile noi și dezvoltați modalități personale de a aborda sarcinile profesionale. Asta să fie cu mici cheltuieli, căci acum se impune economia. Se pare că nu aveți fler la investiții

Horoscop zilnic 22 iulie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Analizați ce zone ați dori să explorați și discutați cu prietenii pentru a planifica o viitoare excursie pentru august. Dacă aveți copii, ei vor da mult de lucru și va trebui să vă concentrați asupra lor: ei vor fi în plină evoluție și va trebui să îi ajutați să se definească.

Sănătate - Evaluați ce rezultate ați avut cu metodele naturiste urmate în ultima vreme și eliminați substanțele nefavorabile.

Bani - Fiți îndrăzneț, curajos, prezentați-vă ideile și proiectele fără teamă. Nu vă lăsați cuprins de îndoială.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
SS Waratah FL601368 jpg
facturi
image
image
image
image
new amsterdam 2 png
apatie
cos flori lila mov floraria online amazon jpeg
horoscop ( FOTO pixabay )
horoscop
woman 4214744 1920 jpg