Horoscop zilnic 25 februarie: Noua idilă a săgetătorilor este în primejdie


    Horoscop 25 februarie
Horoscop 25 februarie

Citește horoscop zilnic 25 februarie, realizat de astrologul Click!, Lorina.

Horoscop zilnic 25 februarie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - sunteți foarte sensibili la nevoile familiei și soarta vă surâde să le puteți împlini. Ar trebui să vă bucurați de acest echilibru.

Sănătate - uitați de cerințele lumii de afară, căci astfel veți putea să vă relaxați mai mult și veți reuși a obține o înțelegere mai profundă a sensului vieții.

Bani -  împărtășiți-vă cunoștințele financiare și informațiile deținute în mod liber cu aceia care vă solicită sfatul, mai ales dacă aveți proiecte comune. Când spun asta mă refer inclusiv la bani investiți la comun.

Horoscop zilnic 25 februarie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - nu mai fiți rezervați în a vă anunța și demonstra iubirea pentru cei dragi și uimiți-i! Faceți gesturi tandre, pregătiți-le surprize frumoase, aranjați o vacanță!

Sănătate - măncați salată și acriți-o cu suc de lămâie. Preferați mierea în locul zahărului alb și, în general, evitați alimentele prea rafinate sau elaborate. În concluzie, mențineți un ritm sănătos de viață!

Bani -  nu fiți prea creduli, studiați serios propunerile financiare care vă vor fi prezentate. Dacă doriți să jucați la joc de noroc, nu uitați “să vă verificați norocul”, ca să glumesc așa. Vor merge poate doar schemele logice.

Horoscop zilnic 25 februarie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - dacă perechea nu vă permite să vă exprimați personalitatea, veți ieși cu prietenii ori veți participa la diverse evenimente sociale.Iar asta veți face fără să o invitați să vă însoțească.

Sănătate - luați toate măsurile care se impun, pentru a nu contacta o răceală puternică. Contrar, n-ar fi exclus chiar să rămâneți țintuiți câteva zile în casă.

Bani -  noii amici pe care-i veți cunoaște în această perioadă vă vor deschide o nouă viziune asupra banilor și afacerilor. În urma discuțiilor cu ei vă pot încolți în minte idei bune.

Horoscop zilnic 25 februarie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - persoana dragă e foarte ocupată și nu prea vă mai acordă atenția pe care o așteptați. Nu vă supărați prea tare, căci situația e trecătoare. Se pare că problemele de la serviciu o apasă.

Sănătate -  aveți grijă de sănătatea voastră, deoarece poate exista o manifestare neașteptată a bolilor cronice, mai ales a acelora care necesită tratament chirurgical. Să sperăm că nu se va ajunge aici.

Bani -   fiți mai atenți la bani și la alte valori,deoarece probabilitatea  unor pierderi e crescută. Evitați investițiile, dar aveți grijă și la buzunare dacă mergeți în aglomerație.

Horoscop zilnic 25 februarie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - cei care nu sunteți conectați la lumea afacerilor, dacă aveți datorii la scadență, vă puteți baza pe ajutorul financiar al unui iubit. Să nu credeți însă că el va fi dezinteresat oferit.

Sănătate - când faceți exerciții de educație fizică, nu exagerați cu mișcările bruște, fiți atenți, încercați să nu supuneți articulațiile și mușchii unor eforturi excesive. O ruptură de mușchi sau de ligamente ar fi posibilă.

Bani -  aveți cheltuieli mari, cel mai probabil cu meditațiile copilului. Iar dacă nu sunt meditații, probabil că îl veți înscrie la niște cursuri particulare.

Horoscop zilnic 25 februarie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - farmecul vostru e la înălțime și ar trebui să vă bucurați intens de el. Nu de alta dar, precum știți, totul e efemer. Profitați acum de magnetismul degajat!

Sănătate - vreți să faceți și să desfaceți multe azi, iar asta implică și multe drumuri. Cine suferă din toate astea? Picioarele și coloana voastră. Încălțați-vă comod dacă aveți drum lung de făcut!

Bani -  sunteți disciplinați și organizați, economi și fără să cheltuiți inutil. Nimeni nu poate să afirme că n-ați fi un extraordinar manager. V-ați gândit vreo clipă la asta?

Horoscop zilnic 25 februarie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire -  mai multe aventuri promițătoare se dezvoltă la orizont. Dar dacă găsiți o perlă rară, nu ezitați să vă dedicați exclusiv acestei persoane. E valabil pentru cei singuri, bineînțeles.

Sănătate - sunteți stabili, prudenți și rezonabili. Acest lucru vă va permite să vă îndepliniți cu ușurință obligațiile, conștientizându-vă clar limitele. Alternați efortul cu pauzele de odihnă!

Bani -  Luați taurul de coarne și rezolvați problemele materiale care încep să ia proporții îngrijorătoare! Până nu veți afla noi metode de rotunjire a veniturilor, noi joburi mai bine plătite, nu veți avea liniște.

Horoscop zilnic 25 februarie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - cei singuri au șanse bune de întâlniri plăcute cu persoane de sex opus. Iar dacă plecați în călătorii, posibil ca o relație romantică să depășească frontiera. Așteptați-vă însă ca ea să se dezvolte mai curând online.

Sănătate - cam nervoși, cam încordați, vă este greu să vă relaxați. Aromaterapia ori acupunctura v-ar putea ajuta. Un somn bun și o oră de meditație pot face minuni.

Bani -  determinarea ar putea aduce situația materială în prim-planul preocupărilor voastre. Luați creionul în mână, scrieți-vă datoriile și apoi ordonați după priorități.

Horoscop zilnic 25 februarie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - deși cei singuri ar putea avea întâlniri semnificative, eventuala nouă idilă ar putea fi pusă cam devreme în primejdie. Așa că, nu o gândiți pe termen lung.

Sănătate - vă veți simți mai bine decât zilele trecute și, ca o consecință imediată, oboseala nervoasă va scădea. Când ea va dispărea de tot, mina și mimica feței se schimbă vizibil.

Bani -  riscați începerea achizițiilor cu mult peste mijloacele voastre sau schimbarea investițiilor pe baza unei analize de piață prea optimiste.

Horoscop zilnic 25 februarie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - puteți asista la o criză de independență a perechii voastre sau voi veți simți nevoia de a zbura pe cont propriu. Nu luați acum hotârâri decisive, pentru a nu le regreta mai târziu!

Sănătate - dacă nu vă simțiți în formă, dacă n-aveți pic de vlagă, odihniți-vă ori dacă mai aveți de făcut treabă, faceți întâi un duș. Revigorează.

Bani -  se discută despre bani și dialogul riscă să degenereze. Ca o măsură de precauție, mai curând evitați astfel de subiecte!

Horoscop zilnic 25 februarie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - pentru cei singuri, energiile venusiene pot provoca surprize frumoase prin intermediul unor întâlniri interesante, care vă vor face plăcere.

Sănătate - Soarele vă va da un dinamism bun, dar Mercur va trezi în voi nervozitatea, iar dacă veți fi tensionați, vă veți perpeli toată noaptea.

Bani -  drumul spre câștig vă este liber, cu condiția să scăpați de unele vechi obligații. Nu-i luați așadar în seamă pe cei care încearcă să vă stopeze!

Horoscop zilnic 25 februarie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - vă purtați capricios cu partenerul. Uneori îl sufocați cu grija, alteori parcă nici nu există lângă voi. Iar el se simte cam derutat.

Sănătate - tulburările aparatului digestiv au la bază iritarea și nervozitatea. Trăiți mai relaxat!

Bani -  e nevoie de răbdare și perseverență ca să ajungeți la un nivel material înalt. Totul se va consolida încet.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
infidelitate 0 jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Anamaria Prodan
concediul de odihnă
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
Risa Hirako jpg
zodii care imprumuta bani jpg