Horoscop zilnic 25 martie: Vărsătorii să nu-și divulge intențiile

simeon stalpnicul png

Citește horoscop zilnic 25 martie, realizat de astrologul Click!, Lorina.

Horoscop zilnic 24 martie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - E un moment bun de socializare, dar nu uitați să vă ocupați și de voi și să vă acordați timpul și atenția de care aveți nevoie. Să nu mai spun că problemele de serviciu apasă, iar tensiunile vi se revarsă pe partener.

Bani - Apar cheltuieli neprevăzute și e utilă o reorganizare a bugetului.

Sănătate - Vă simțiți bine fizic, dar puteți fi confuzi mental. Faceți o listă de 

Horoscop zilnic 25 martie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Aveți momente de revelație, de eliberare de bagaj mental și emoțional dacă vă petreceți mai mullt timp cu voi înșivă. Teoriile pe care perechea încearcă să vi le impună, vă obosesc.

Bani - Vă simțiți neînțeleși și e util să distingeți clar și exact ceea ce aveți nevoie și pe ce e cu adevărat folositor să cheltuiți banii.

Sănătate - Puteți începe procese de detox,de curățare,atât fizică,cât și emoțională.Contrar,riscați ca o problemă de sănătate să aibă repercursiuni.De asemenea,nu este recomandat să vă angajați la efort fizic greu.Asta vă va epuiza corpul,ceea ce este inacceptabil în ajunul unei noi săptămâni de lucru.

Horoscop zilnic 25 martie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Vă apropiați de persoane care gândesc la fel cu voi și abordați pe cei din jur mai mult de la nivel intelectual. Poate că în relație, mai mult veți primi decât veți fi dispuși să oferiți. Cei singuri pot întâlni pe internet o persoană interesantă.

Bani - Dacă e posibil luați-vă o zi de relaxare, analizați-vă bugetul și posibilitățile de a îmbunătăți domeniu financiar. Căutați idei și în articolele de specialitate.

Sănătate - Regândiți sau reorganizați unele idei sau proceduri mai vechi și faceți destule planuri  de trasformări ale rutinei zilnice. Însă deocamdată sunt doar planuri.

Horoscop zilnic 25 martie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Oferiți o implicare mai profundă în relațiile din care faceți parte dar cereți măcar la fel de mult. Vă puteți aștepta de la pereche la reacții mai tensionate.

Bani - Sectorul financiar este pus sub lupă. Analizați matur, responsabil și pragmatic bugetul disponibil.

Sănătate - Sunt bune activități de echilibrare și armonizare pentru a afla exact visele și speranțele personale. Cât despre starea voastră azi, aș putea spune că vorbele caustice ale unora vă strică tot cheful.  Evitați mai bine pe toți aceia care vin spre voi cu o agresivitate deghizată ca fiind prietenoasă!

Horoscop zilnic 25 martie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire -  Partenerul vostru va face totul pentru a vă face să vă amintiți de această duminică. Veți aprecia surpriza pregătită de jumătatea voastră și nu veți fi zgârciți la cuvintele de laudă și recunoștință.

Bani - Vă puteți ocupa de aprofundare în domeniul profesional. Fiți pregătiți să faceți unele eforturi suplimentare. Cât despre surpriza despre care spuneam mai devreme, ea e costisitoare și veți remarca faptul că economiile partenerului s-au evaporat pe ea.

Sănătate - Azi vă ocupați  de niște probleme ceva mai vechi de sănătate, pe care le-ați cam neglijat în ultima vreme.

Horoscop zilnic 25 martie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire -  E greu să vă concentrați la activitățile casnice în timp ce mintea voastră zboară către cele de relaxare și distracție în cuplu.

Bani - Cei aflați în asociere de afaceri, ar trebui să vă cercetați partenerii sau colaboratorii întrucât azi orice vă trezește suspiciuni, vă pune în gardă. Individual, dacăaveți nevoie de bani, îi veți cere unei rude care, întâi vă va reproșa că sunteți cheltuitori, dar apoi vă va acorda suma cerută.

Sănătate - Sunteți optimiști, cu o atitudine pozitivă. Nu vă rămâne decât să profitați de ziua de azi.

Horoscop zilnic 25 martie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire -  Vă va agita un interes deosebit stârnit de o persoană atractivă de sex opus. Veți dori această persoană foarte mult, dar nu îndrăzniți să recunoașteți această pasiune. Motivul pentru aceasta este probabil diferența mare de vârstă dintre voi și noul interes.

Bani - Vă faceți treaba cum știți mai bine nu vă aventurați prea tare în idei și planuri riscante. Alegeți calea cunoscută și sigură.

Sănătate - Dacă vă ascultați și conștientizați propriile nevoi, dispoziția și starea de sănătate vor fi la cote înalte mai ales spre seară, dacă petreceți cu cine vă e drag.

Horoscop zilnic 25 martie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - E necesar să fiți  atenți la gesturile și detaliile celor din jur, ba chiar poate să alegeți activități ceva mai puțin sociale. Discuții complexe pot apărea inclusiv în cuplu, iar o rezolvare a lor nu poate acum să împace toate părțile implicate. Să dați dovadă de răbdare atunci când vă explicați poziția. Că ați avut dreptate va fi recunoscut mai târziu.

Bani - E un moment bun pentru discuții. Sunteți elocvenți, conciși, vă comunicați deschis îngrijorările și pretențiile.

Sănătate - Faceți acele schimbări și transformări în planul de sănătate care să vă satisfacă nevoia de autoperfecționare.

Horoscop zilnic 25 martie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - După muncă și răsplată. Cu siguranță nu veți putea scăpa de agitația asociată cu organizarea spațiului personal de viață. Spre seară vă ocupați de activitățile de pregătire pentru o nouă săptămână de muncă, și a voastră, și a perechii voastre.

Bani - Stabilitatea financiară este motto-ul dumneavoastră și sunteți dispuși să sacrificați pentru asta ceva mai mult timp ori să munciți suplimentar.

Sănătate - Moment favorabil să vă planificați un control de rutină la medicul de familie, să vedeți un tablou general al stării de sănătate.

Horoscop zilnic 25 martie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - O zi în care puteți trage concluzii asupra mariajului vostru care scârțâie în ultima vreme. Nu vă grăbiți totuși să declarați public asta. Mai există o șansă de salvare printr-un dialog deschis cu partenerul.

Bani - Nu sunteți foarte concentrați pe rutina profesională. Folosiți-vă creativitatea costructiv și nu vă neglijați responsabilitățile.

Sănătate - Vă simțiți acceptabil fizic, aveți tonus și vitalitate, doar moralul e puțin afectat.

Horoscop zilnic 25 martie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Deși comunicarea este foarte bună, mai mult ar trebui să primiți ca informație. Nu vă sfătuiesc  să spuneți un cuvânt despre noile voastre planuri, nici chiar pentru cea mai apropiată persoană, cum ar fi partenerul drag.

Bani - Acordați atenție proiectelor pe termen scurt, activităților pe care să le terminați repede și eficient.

Sănătate - Ziua de azi vă poate trezi amintiri și e bine să fiți atenți la bagajul emoțional și la cum vă controlați.

Horoscop zilnic 25 martie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Sunteți comunicativ, faceți scurte deplasări alături de cei dragi doar pentru a vă reîncărca emoțional.

Bani - vă propuneți ca obiectiv cheltuirea unei sume consistente pentru a vă schimba look-ul. Dacă o faceți, apelați la ultra-profesioniști dacă doriți rezultate frumoase. Dar, vă sfătuiesc să gândiți bine la o potrivire a noii ținute cu jobul vostru.

Sănătate - E bine să vă păstrați rutina, să nu faceți multe modificări. Rămâneți practici și urmați-vă obiceiurile zilnice.

George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub paula iorga 1 png
cub kamara png
image
image
image
image
image
image
eurovision jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
neti sandu jpeg
SAGA jpg
horoscop 19 decembrie jpg
Consum de sare FOTO Shutterstock