Horoscop zilnic 29 iulie 2021: Vărsătorii se bucură de compania plăcută a prietenilor

image
Horoscop zilnic 29 iulie 2021: Vărsătorii se bucură de compania prietenilorSursă foto: Shutterstock

Citește horoscopul zilnic 2 iulie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de joi, 29 iulie.

Horoscop zilnic 29 iulie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Subliniați unde au rămas resentimente. Dacă nu puteți încă ierta partenerul, e mai bine să vorbiți.Sănătate - Faceți ritualuri care să vă binedispună și care pot intra la categoria de răsfăț personal.Bani - Aveți grijă să vă faceți cunoscute eforturile. Faceți marketing pentru propria muncă.

Horoscop zilnic 29 iulie 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Sunteți mesager pentru prieteni. Ori livrați mesaje în numele lor, ori le divulgați pasiunile mai ascunse.Sănătate - Ocupați-vă de casă, de curățenie exterioară întâi și apoi de detoxifierea  interioară.Bani - Scoateți ce e mai bun din ideile celor din jur. Abilitățile de comunicare vă aduc beneficii de imagine.

Horoscop zilnic 29 iulie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Nu verbalizați chiar tot ce vă trece prin cap. Vă expuneți unor judecăți sociale care vă iau pe nepregătite.Sănătate - Găsiți metode să vă exprimați emoțiile. Acumularea de gânduri negative vă provoacă crize ale sistemului digestiv.Bani - Puteți să plătiți avansul pentru o excursie într-o altă țară sau să cereți oferte și să începeți să economisiți.

Horoscop zilnic 29 iulie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Numărați până la zece și apoi vorbiți. Cuvintele pot avea dublu sens și se ia conotația cea mai puțin favorabilă pentru voi.Sănătate - Sistemul osteo-articular vă încetinește activitatea curentă. Faceți exerciții de stretching.Bani - Pentru a face bani trebuie să investiți întâi. Începeți prin a merge cu partenerul la cumpărături pentru a vă schimba imaginea.

Horoscop zilnic 29 iulie 2021: Leu (23.07 - 22.08)

Iubire - Organizați o seară de lectură și chemați vecini, prieteni. Aveți ochi pentru detalii și toată lumea se va simți bine.Sănătate - Sunteți ocupat, agitat și vă plictisiți repede. Vorbiți și descărcați emoțiile.Bani - Evitați noile proiecte. Păstrați sarcinile curente, reflectați cum puteți să îmbunătățiți munca și reîncărcați-vă bateriile.

Horoscop zilnic 29 iulie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Planificați timpul. Nu amestecați afacerile cu plăcerea pentru că vă irosiți vremea fără rezultate pe nici un  plan.Sănătate - Sunteți la limită cu energia. Apelați la metode mai originale și alternative de a vă spori rezistența. Stați mai departe de stimulente.Bani - Așteptați și răspunsurile celor din jur la cheltuielile majore. Mergeți împreună în magazine.

Horoscop zilnic 29 iulie 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - E important să ieşiţi, să fiţi văzut şi să vă prezentaţi personal ideile şi activitatea.Sănătate - Urmăriţi trendurile. Testaţi sporturi noi,tehnologii de întreţinere corporală de ultimă generaţie.Bani - Activitatea e redusă la nivel de intrări de lichidităţi. Vorbiţi cu cât mai multe persoane potenţial interesate de ideile voastre.

Horoscop zilnic 29 iulie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Anturajul va compensa lipsa de entuziasm. Apreciați eforturile și bucurați-vă de clipele alături de cei dragi.Sănătate - Vă simțiți frustrat. Eliberați resentimentele prin mișcare și dietă cu alimente ușoare.Bani - Fiți pregătit să apelați la variante de rezervă și la contul de economii.

Horoscop zilnic 29 iulie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Sunteți eficient, generos. Cei din jur se bucură de sprijinul vostru, chiar și cel pur emoțional.Sănătate - Aveți energie și entuziasm suficiente. Ocupați-vă de sarcinile mai solicitante fizic.Bani - Treceți ușor peste obstacolele aparente. Nimic nu vă oprește să duceți la bun sfârșit proiectele pentru a încasa recompensa.

Horoscop zilnic 29 iulie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01) 

Iubire - Sunteți pasional în aplicarea planurilor, dar cam intens cu punerea în practică a detaliilor. Adaptați-vă după ritmul celorlalți.Sănătate - Aveți capacitate de regenerare iar mintea vă e sursa de transformare. Gândiți pozitiv.Bani - Rămâneți dispuși la negociere. Chiar dacă nu obțineți suma vizată, un nivel mai redus de finanțare e mai bun decât nimic.

Horoscop zilnic 29 iulie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Nu sunteți aventuros și vă înconjurați de cei care vă oferă sentimentul de securitate dorit.Sănătate - Profitați de compania plăcută a prietenilor vechi și vă redescoperiți prin ochii lor. Dispoziția și tonusul se refac rapid.Bani - Este un moment de bilanț al obiectivelor financiare. Vedeți pe ce ați cheltuit mai mult în ultima perioadă!

Horoscop zilnic 29 iulie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Comportamentul matur aduce rezultate. Discutați serios și asumați-vă responsabilități clare față de relații.Sănătate - Acceptați soluțiile practice,nu cele promise ca miraculoase. Fiți sceptic și pragmatic cu procedurile pentru corp.Bani - Acționați prudent. Mai curând puneți banii în contul de economii și rămâneți la planificare bugetară.

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Marinela Ardelean foto arhiva personala  jpeg
Soldați ucraineni în apropiere de Liman FOTO Profimedia
image
image
image
image
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg
plinta decorativa parchet (2) jpg