Horoscop zilnic 5 august: Peştii trebuie să fie practici

simeon stalpnicul png
Horoscop zilnic 5 august

Citește horoscop zilnic 5 august, realizat de Lorina, astrologul Click!.

Horoscop zilnic 5 august: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Îndeplinirea sarcinilor vă face să vă simțiți bine și astfel sunteți dispus să acordați timp socializării cu prietenii. Cei în cuplu au probleme. Fiți răbdători căci degeaba forțați nota acum.

Sănătate - Fiți atenți la semnalele corpului, chiar dacă sunteți bine fizic și vitalitatea e ridicată.

Bani - Știți ce vreți să tăiați de pe lista de obiective. Nu impuneți însă ritmul sau standardul personal și celorlalți.

Horoscop zilnic 5 august: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Jonglați între sarcinile cotidiene și relaționarea cu prietenii. Aveți abilitatea de a face acest lucru destul de bine. Va trebui sa alegeți între familie și prieteni.

Sănătate - Sunteți influențabil față de emoțiile partenerului și dispoziția voastră poate oscila destul de des. Auto-protejați-vă.

Bani - Străduiți-vă să creați și să mențineți o atmosferă plăcută, fie prin curățenie exterioară acasă, fie prin armonie relațională.

Horoscop zilnic 5 august: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Evitați situațiile neplăcute dacă o să conștientizați când, ce și cât e cazul să vorbiți. În familie apar probleme comportamentale cu copilul. Faceți totul pentru a-l distrage de experiențele neplăcute.

Sănătate - Puteți trage concluzii referitor la ce aveți de schimbat sau ajustat în rutina zilnică. Ascultați și de ceilalți.

Bani - Vi se cere ajutorul finaciar. Dacă aveți disponibil, întindeți mâna și oferiți sprijin.

Horoscop zilnic 5 august: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Sunteți într-o dispoziție generoasă și vă bucurați de popularitate. Puteți impresiona persoanele de care sunteți interesat. Așa că, nu disperați dacă veți pierde comunicarea pe distanță lungă cu o anumită persoană. Aceasta va dispărea brusc din destinul vostru, schimbându-și numărul de telefon și ștergând contul  online. Și ce dacă, lumea nu s-a terminat aici.

Sănătate - Vă puteți permite unele indulgențe și să vă faceți unele mici pofte.

Bani - Evitați să mergeți la cumpărături indiferent de pretext sau luați cu voi doar suma strict  necesară.

Horoscop zilnic 5 august: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Nu sunteți foarte mulțumit de unde ați ajuns și doriți să vă petreceți timpul la serviciu, deși e duminică. Rezultatele se vor vedea ulterior, e drept, însă nu aveți voie să puneți interesele personale deasupra celor ale familiei.

Sănătate - Vă înțelegeți și vă cunoașteți mai bine prin discuțiile pe care le aveți cu ceilalți. Fiți deschis la sugestii.

Bani - Vă încadrați la dependenții de muncă. Faceți efort suplimentar, puneți presiune pe voi înșivă și vă luați de muncă și acasă.

Horoscop zilnic 5 august: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Emoțional sunteți hipersensibil și aveți nevoie de multă înțelegere și suport din partea celor dragi. Alegeți-vă cu grijă compania. Pe de altă parte, prietenul apropiat va lua cuvintele voastre, rostite fără intenție rea, ca pe o lovitură puternică pentru vanitatea lui. Grijă așadar la ce scrieți și ce spuneți!

Sănătate - Uitați-vă peste informațiile și conceptele noi, sfătuiți-vă în grupul de cunoștințe și abia apoi implementați schimbări.

Bani - Aveți parte de suportul șefilor care vă susțin necondiționat în tensiunile ce se pot dezvolta iar azi faceți strategii despre asta. Seara, cumpărați un cadou parinților și faceți-le o vizită!

Horoscop zilnic 5 august: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Viața romantică devine prioritară. Delectați-vă cu momentele de intimitate. Dacă sunteți singuri, intuiția vă va spune de care dintre admiratoarele dumneavoastră ar trebui să vă apropiați și pe care să le țineți la distanță.

Sănătate - Optați pentru relaxare, manifestați recunoștință pentru ce aveți. Nu sunt motive de îngrijorare.

Bani - Evitați să munciți la întreaga capacitate și atitudinea vă poate cauza probleme. Mențineți o constantă în ritmul de lucru. De asemenea veți putea achiziționa un lucru de înaltă calitate la un preț foarte avantajos.

Horoscop zilnic 5 august: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Diferențele culturale, condiționările educaționale vă pot face să aveți prejudecăți față de noile cunoștințe. Acordați o șansă ori solicitați să vi se dea o șansă daca sunteți cumva acuzați de falsitate. Persoana cu care v-ați fi dorit o relație crede că aveți interese ascunse,eventual materiale.

Sănătate - Aveți energie. Faceți sport, implicați-vă în competiții și fiți activ.

Bani - Atenție la exagerări în cheltuieli–nu fiți superficial și luați doar strictul necesar acum.

Horoscop zilnic 5 august: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Optați pentru activități cu prietenii dar fără prea multe vorbe–mergeți la teatru sau cinema.

Sănătate - Mâncați moderat, faceți sport moderat, evitați excesele și presiunea suplimentară. Încercați să nu vă gândiți la ce se va întâmpla într-o altă zi. Trebuie să câștigați putere pentru ca viitorul să treacă perfect. Citiți, vizitați pe cel mai bun prieten sau organizați o vizionare la domiciliu a filmului preferat.

Bani - Înscrieți-vă într-un club sau grup social cu profilul vostru profesional și profitați de noile cunoștințe.

Horoscop zilnic 5 august: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Există tendința de a vă autoproteja excesiv, iar ceilalți să nu vă înțeleagă comportamentul. Explicați prin ce treceți.

Sănătate - Frustrarea vă irită. Chiar dacă vă simțiți bine fizic, emoțional vă resimțiți. Posibil să primiți vizită importantă și pentru asta, veți curăța casa, veți efectua rearanjamente și alte astfel de activități menite să vă pregătească locuința pentru vizită.

Bani - Nu reacționați la bârfe fără să verificați adevărul din spate. Vă poate lua timp prețios să gestionați conflictul.

Horoscop zilnic 5 august: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Nevoia de securitate emoțională vă poate face să manifestați simpatie față de comportamente sau persoane  inadecvate. Fiți vigilenți.

Sănătate - Orice exces are consecințe acum–fie acumulați repede, fie aveți disconfort fizic. Respectați regulile. Și mai bine ar fi dacă veți petrece departe de agitația orașului. Mergeți la țară, la aer curat! Singura condiție este să nu exagerați cu munca de grădinărit. Nu uitați că, dacă vă suprasolicitați, veți începe o nouă săptămână de lucru fără prea mult entuziasm. 

Bani - Reapar secrete din trecut. Ce ați avut de împărțit cu colegii e bine să fie trecut cu vederea, cu discreție și fără a se ajunge la șefi.

Horoscop zilnic 5 august: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Vă puteți asuma inițiative și chiar unele mici riscuri. Sunteți optimist, jovial și vesel și aveți impresia că, printr-o atitudine rece până acum, ați câștigat supremația în relație. Eu zic să acordați atenție la ceea ce simțiți față de partener. Detașarea poate fi periculoasă și reciprocă.

Sănătate - Ce ați analizat anterior e timpul să dezvoltați practic acum. Evaluați impactul schimbării rutinei de sănătate.

Bani - Ce percepețí ca slăbiciune este un blocaj datorat unei hipersensibilități de moment. Încercați să fiți practic și obiectiv.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
cub anamaria prodan animat gif
Alexandrova
Alexandru Arșinel și soția lui, Marilena / Foto via Click
image
image
image
image
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg
plinta decorativa parchet (2) jpg