Horoscop zilnic 8 decembrie 2019: Leii le dau o mână de ajutor colegilor

image
Horoscop zilnic 8 decembrie 2019: Prietenii cer sfaturi de dragoste ori plâng pe umerii Leilor.Foto: pixabay.com

Citește horoscopul zilnic din 8 decembrie 2019, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de duminică, 8 decembrie 2019!

Horoscop zilnic 8 decembrie 2019: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Pentru cei singuri, atenție la relațiile secrete sau bazate pe o taină. Nu vă lăsați păcăliți de miraje. Cei în cuplu, petreceți timpul în afara orașului, fără a înceta să apreciați faptul că aici nu sunteți presați de problemele nerezolvate și că puteți respira mai ușor. Aceleași gânduri vor avea membrii apropiați ai familiei și se poate lua decizia ca, în viitorul apropiat, să plecați în excursie prin țară.

Sănătate - Sunteți prea atent la simptomele subtile ale corpului. Rămâneți obiectiv.

Bani - Dacă puteți, e indicat să vă luați întreaga zi de odihnă. În caz contrar, alegeți doar sarcinile prioritare și concentrați-vă.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2019: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Resimțiți nevoia să stați mai retras, doar cu gândurile voastre, să vedeți ce sentimente sau chiar relații aveți de modificat. La amiază, un telefon vă scoate din această stare deoarece vi se propune o reluare a unei relații. Vă grăbiți imediat în brațele respectivei persoane, uitați cu totul de prietenii actuali și de îngândurarea de dimineață.

Sănătate - Vă puneți pe voi pe primul plan, în special vă ocupați de aspectul fizic și îmbunătățirea acestuia.

Bani - E un moment bun să reanalizați istoricul cheltuielilor, să vedeți ce puteți îmbunătăți și unde aveți de ajustat.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2019: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Înconjurați-vă de oamenii care vă pot oferi sprijinul emoțional și concret de care aveți nevoie pentru a vă pune în practică visurile. Sunteți plin de idei proaspete despre cum ar trebui să fie spațiul vostru personal de viață și cum ar trebui ca ceilalți să vi-l respecte. Cereți sfatul celeilalte jumătăți. Poate că multe din idei nu se vor potrivi preferințelor ei.

Sănătate - Nu aveți vitalitate, iar sarcinile zilnice par să vină mai repede și mai multe către voi. Prioritizați-le!

Bani - Nu sunteți foarte pragmatic, aveți în față linia de finiș. Nu uitați de fiecare pas pe care trebuie să îl faceți.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2019: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Nu căutați semne acolo unde ele nu există și nu interpretați orice gest sau cuvânt de o manieră negativă. Unii din cei singuri se confruntă cu dificultăți în încercarea de a cuceri pe cineva. Nu uitați că mai există și alți rivali, iar dacă nu sunteți pregătiți să concurați cu ei, mai bine abandonați ideea și căutați pe altcineva spre care să vă îndreptați privirea. O relație se poate finaliza.

Sănătate - Petreceți timp pentru voi, dar nu în singurătate! Mergeți la un masaj, la un club.

Bani - Vă puneți bani separat pentru proiecte de amenjare a spațiului, fie cel profesional, fie cel de acasă.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2019: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Planul relațional e supraenergizat, cu multe discuții cu familia, eventual probleme la domiciliu, relații cu părinții. Prietenii vă cer sfaturi de dragoste ori plâng pe umerii voștri.

Sănătate - Vă puteți baza pe rezistența fizică la presiunile momentului, dar cu toții avem o limită. Nu o depășiți.

Bani - Vă supraaglomerați programul cu sarcinile pe care vi le asumați pentru a da o mână de ajutor colegilor.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2019: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - E posibil să vă supraaglomerați cu informații, nu toate importante sau din discuții semificative. Dacă sunteți în căutarea unei noi iubiri, atunci e o perioadă importantă. Una dintre noile cunoștințe de azi poate avea implicații pentru viitor. Veți schimba adrese de contact și poate fi un nou început.

Sănătate - E indicată o pauză de introspecție, să vă îngăduiți momente de relaxare sau pur și simplu un somn bun.

Bani - Stabiliți clar care e poziția ocupată în cadrul mediului profesional pentru a vă spori sentimentul de siguranță dorit.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2019: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - E important să vă distrați, să vă bucurați de romantism, să vă ocupați de treburile interne, mai ales dacă veți avea musafiri în următoarea perioadă. Bine ar fi să vă chemați și vecinii în vizită, pentru că veți avea nevoie de ei pe viitor.

Sănătate - Luați în considerare sfaturile celor apropiați și împărtășiți-le experiențele personale.

Bani - Puteți fi cheltuitor, impulsiv sau în exces. Mai bine nu luați prea mulți bani la cumpărături!

Horoscop zilnic 8 decembrie 2019: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Orice probleme apar, le rezolvați dacă abordați direct și sincer persoanele și subiectele în discuție.

Sănătate - Vă simțiți încrezător, dar asta nu înseamnă că dimineața nu veți simți o ușoară stare de rău. Din fericire, după-amiaza, toate simptomele vor trece. Cea mai bună opțiune de petrecere a timpului liber este o relaxare, odihna este ceea ce aveți nevoie.

Bani - Puteți intra în fondul de economii doar din impuls și dorința de a vă înconjura de lucruri frumoase, dar nu neapărat și practice.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2019: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Știți instinctiv lângă cine să vă așezați, cum să vă puneți în lumina cea mai favorabilă pentru a obține maximul de beneficii și simpatie de la cei din jur.

Sănătate - Aveți rezistență fizică și capacitate de concentrare. Stabiliți niște priorități pe lista de zi.

Bani - E posibil să lăsați în sarcina celorlalți din echipă majoritatea responsabilităților. Sunteți tentat mai mult să socializați azi decât să munciți. Recompensele vin din eforturile trecute.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2019: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Relații importante sunt puse sub microscop. Așa vă înțelegeți mai bine pe voi și dorințele voastre, dar și nevoile celorlalți. Oricum, ocupați-vă întâi de voi!

Sănătate - Dați-vă voie să vă bucurați de o mâncare bună, ascultați muzică de  calitate, asigurați-vă confortul sufletesc.

Bani - E importantă părerea șefilor și a colegilor. Puneți-vă în minte și încercați să socializați ceva mai mult, pentru a le da ocazia să vă cunoască mai bine.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2019: Vărsător (21.01 -19.02) 

Iubire - Nu intrați în competiție cu prietenii. Faceți compromisuri.

Sănătate - Dimineață sunteți optimist, încărcat de energie, vă interesați de trăirile altora. Planurile se dau însă peste cap și nu din vina voastră. Eu zic să vă vizitați niște rude, chit că această zi va trece fără prea multă entuziasm, dar va fi confortabil din punct de vedere emoțional.

Bani - E indicată curățenia generală în responsabilitățile pe care vi le asumați față de banii altora și în tiparele urmate până acum. Pentru job finalizați un proiect.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2019: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - Căutați libertate și să încercați lucruri noi, să vă comportați altfel. E important să vi se dea voie de către anturaj să vă exprimați liber. Relația cu copiii este dificilă, pentru că ei nu vor să se supună hotărârilor voastre de petrecere a timpului liber.

Sănătate - Faceți ceva bun pentru cei din jur, acordați suport când vă este solicitat și o să vă bucurați de mulțumire sufletească.

Bani - Primiți recompense financiare pentru efortul depus, dar cresc și așteptările de la voi pentru viitor.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
Șefa de promoție de la Silvicultură, Alexandra Staicu, muncește în Germania FOTO forestmania.ro
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg
plinta decorativa parchet (2) jpg