Horoscopul pentru perioada 8 - 14 martie

Ultima actualizare:

BERBEC

Dorinţa de a deţine mai multă putere de decizie rămâne actuală, la fel ca şi conflictele cu cei pe care doar dv. continuaţi să îi consideraţi „subalterni". Întreg intervalul, nu apar nici şanse deosebite de promovare, nici de deschidere a unor noi activităţi. Multe vise destrămate pentru week-end.

TAUR

Aveţi foarte multe speranţe financiare, care însă vor fi nimicite, dacă nu ţineţi cont de indicaţiile unei femei cu experienţă din anturaj. Întregul interval, nu apare nicio şansă, nicio propunere, în schimb acţionează de miercuri tendinţa de a apela la afaceri ilicite, cu parteneri prea nesiguri.

GEMENI

Vă ascundeţi întregul interval cu mare grijă planurile şi nu comunicaţi nimănui că sunteţi decisă să faceţi apel la orice mijloace pentru a provoca o schimbare sentimentală perfectă doar pentru dv. Sunt avantajate cu siguranţă nativele care au afaceri proprii ori care lucrează în comerţul exterior.

RAC

Mai puţin sensibile la critici, dar la fel de visătoare, renunţaţi miercuri la toate schimbările, doar pentru că partenerii vă susţin financiar, după ce dv. v-aţi cheltuit toate fondurile cu prea multă generozitate. Lipsa dorinţei de afirmare este criticată de prieteni, dar mai ales de familia dv.

LEU

Dezamăgite, foarte tensionate şi stresate, preferaţi ca măcar cariera profesională să reprezinte un punct de stabilitate şi nici nu concepeţi ca acum să mai faceţi vreo schimbare, oricât de benefică ar părea la prima vedere. Miercuri şi vineri, lipsa de maleabilitate a colegilor vă irită excesiv.

FECIOARĂ

Dacă nu aţi făcut-o până acum, veţi renunţa în acest interval la partenerii actuali de afaceri, cu riscul de a suporta chiar şi contractele anulate. Şomerele nu au nicio şansă să se angajeze, nici măcar provizoriu, iar nativele care au afaceri stabile vor prefera să se odihnească întreg intervalul.

Citeşte predicţiile pentru celelalte zodii pe clickpentrufemei.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net