Intrăm în Anul Tigrului de Apă. Horoscop chinezesc pentru fiecare zodie

În 2022 intrăm în anul Tigrului de Apă, iar horoscopul chinezesc prevestește multe schimbări pentru care trebuie să ne pregătim psihic! Iată ce aduce anul Tigrului de Apă pentru fiecare zodie!

Horoscop chinezesc pentru fiecare zodie, în Anul Tigrului de Apă Foto: herworld.com
Horoscop chinezesc pentru fiecare zodie, în Anul Tigrului de Apă Foto: herworld.com

Tigrul este cunoscut pentru agilitate, putere și rapiditate, așadar 2022 va fi un an complet diferit față de 2021, care a fost anul Bivolului de Metal.

Ce aduce anul Tigrului de Apă pentru fiecare zodie, în 2022

Apa, deși ușoară și calmă, poate să devină și o adevărată forță a naturii, și reușește de asemenea să stingă și cel mai mistuitor foc. Așa cum apa este schimbătoare, în anul Tigrului de Apă trebuie să ne pregătim psihic pentru multe schimbări, informează ChinaHighlights.com.

Șobolan (1984, 1996, 2008, 2020)

Nimeni nu îi poate acuza pe șobolan că sunt leneși, aceștia făcându-și din timp planuri pentru ceea ce își doresc. În anul Tigrului, planurile voastre atent făcute trebuie ajustate rapid, așa că pregătiți-vă pentru o schimbare. La muncă, veți avea succes dacă există mai multe soluții pentru probleme și dacă veți avea câțiva ași în mânecă.

Deși s-au putea să simțiți că norocul nu este de partea voastră în 2022, fiți conștienți că fiecare situație de criză poate reprezenta o oportunitate. În anul Tigrului de Apă, Șobolanii trebuie să își păstreze calmul și nu reacționeze exagerat. De asemenea, concentrați-vă asupra dezvoltării personale și a sănătății. Șobolanii sunt inteligenți și se vor adapta rapid schimbărilor care vin odată cu Anul Tigrului de Apă.

Bivolul (1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Pentru Bivol, horoscopul chinezesc arată o poveste de dragoste înfloritoare și succes în carieră, în 2022. Steaua Abundenței promite recompense financiare pentru voi, cu condiția să munciți din greu.

Cu toate acestea, vor exista și cheltuieli neașteptate la care trebuie să fiți atenți, să nu întreceți măsura.

Pe plan familial, lucrurile se îmbunătățesc anul acesta, însă nu trebuie să vă ignorați propria sănătate. Anul 2021, Anul Bivolului, a trecut, iar acum e momentul să vă și relaxați puțin.

Tigrul (1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Anul vostru ar putea să vină numai cu reușite dacă încercați să ieșiți din zona de confort și să acceptați cât mai multe din oportunitățile care apar pe parcurs.

Succesul financiar stă în noi strategii, în 2022. În planul relațional, veți avea și mai multe de câștigat dacă vă extindeți cercul social. Atenție mare la noii „prieteni”, pentru că unii se pot dovedi a fi nesinceri.

Iepurele (1975, 1987, 1999, 2011)

Iepurii au avut niște ani plini de provocări, în care au muncit mult, iar eforturile lor nu au fost mereu apreciate. În 2022 însă, horoscopul arată mai mult noroc pentru acești nativi. În acest an, veți câștiga respectul celor din jur și veți fi răsplătiți cu un venit deloc demn de ignorat.

Iepurii sunt sensibili și iubesc și luxul, însă trebuie să fie atenți ca în 2022 să nu se lase „duși cu zăhărelul” de emoții trecătoare sau de cadourile extravagante primite.

Dragon (1976, 1988, 2000, 2012)

În privința bogăției și a succesului, Fengshui-ul îi avertizează pe Dragoni că trebuie să fie atenți la legea lui Murphy în 2022 care spune că „orice lucru ar putea merge greșit, fix așa se va întâmpla”

Acest lucru nu înseamnă însă că din start totul este destinat eșecului. S-ar putea, însă, ca Dragonii să se confruntate cu cheltuieli neașteptate chiar și în momente în din punct de vedere financiar nu stau atât de bine.

Șarpe (1977, 1989, 2001, 2013)

Anul Tigrului este un moment prelnic pentru Șerpi, chiar dacă nu întotdeauna vor simți acest lucru. Anul 2022 poate fi puțin stresant pentru Șarpele care este mai rezervat, dar calmul și diplomația vor fi cheia succesului la locul de muncă.

Șarpele va avea succes atât pe plan personal, cât și pe plan financiar. Tocmai de aceea, ați putea lua în considerare o anumită investiție, pentru a vă asigura bunăstarea financiară pe un termen mai lung.

Cal (1978, 1990, 2002, 2014)

Cei născuți sub semnul Calului din Zodiacul chinezesc se pot aștepta la oportunități noi în carieră, în 2022. De asemenea, pot avea parte și de succes dacă se feresc de oamenii răi de la locul de muncă, cei care sunt lipsiți de scrupule.

Chiar dacă spiritul liber al Calului nu îi lasă pe acești nativi să intre în conflicte la serviciu, unele situații tensionate le-ar putea strica buna dispoziție. În 2022, curiozitățile familiei și  rudele „băgăcioase” le-a putea afecta Cailor relațiile amoroase.

Capră (1967, 1979, 1991, 2003 și 2015)

Cei născuți sub zodia Caprei, au parte de bogăție și succes în anul Tigrului 2022. De asemenea, Caprei îi apar oportunități și în carieră.

Energia Anului Tigrului îi va face pe acești nativi mult mai sociabili. Astfel, acest lucru va atrage cu sine mai mulți prieteni care gândesc la fel, dar și potențiali colaboratori. În acest an, Capra devine extrem de populară și iubită de către cei din jur.

Maimuță (1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Pentru cei născuți în zodia Maimuței, anul Tigrului 2022 nu va fi deloc unul ușor. Însă viitorul nu este atât de sumbru precum pare.

În ciuda dorinței Maimuței de a se simți confortabil, acești nativi ar putea fi tentați să căute surse secundare de venit. Însă trebuie să se gândească de două ori înainte de luarea unor decizii importante. În Anul Tigrului 2022, Maimuțele trebuie să se concentreze mai mult  pe aspectele financiare și să cântărească bine înainte de a face o investiție considerabilă.

Cocoș (1969, 1981, 1993, 2005 și 2017)

Potrivit zodiacului Chinezesc, cei născuți sub semnul Cocoșului sunt cea mai norocoasă zodie în Anul Tigrului 2022. Pe nativii Cocoș îi așteaptă succes și bogăție! Pentru acest lucru însă este nevoie ca ei să înceapă să își planifice acțiunile, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Cocoșii vor avea un an distractiv, plin de opțiuni și oportunități, însă trebuie să își aloce timp personal dacă nu vor să se simtă copleșiți.

Câine (1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Curajosul și loialul Câine va avea nevoie de toate calitățile de care dispune, deoarece anul acesta cheia către bogăție și succes este munca, în cazul lor. Câinii s-ar putea simți în dubiu, singuri și pierduți în 2022, însă aceasta va fi doar o pasă trecătoare..

Cei născuți sub zodia Câinelui ezită uneori să spună ce gândesc, însă în Anul Tigrului de Apă acești nativi trebuie să încerce să spună exact ce gândesc, pentru a îmbunătăți relațiile de familie, dar și cele de prietenie. Problemele trebuie rezolvate din timp, iar acțiunile nu trebuie să fie făcute în mod impulsiv.

Porc (1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Stelele norocoase strălucesc asupra Porcului în Anul Tigrului. Când vine vorba de bogăția și succesul tău în 2022, horoscopul spune că acești nativi vor primi multe vești îmbucurătoare. În horoscopul chinezesc, porcii sunt cunoscuți pentru curajul și entuziasmul lor, iar această energie funcționează bine cu cea a Anului Tigrului 2022.

S-ar putea să aveți o mulțime de idei anul acesta, văzând noi oportunități în toate cele! Porcii iubesc luxul, dar încearcă să evite să-ți etaleze averea în acest an.

Fengshui-ul arată că Porcii vor comunica mai bine cu ceilalți în acest an. Dacă sunteți singuri, s-ar putea ca anul acesta să vă găsiți marea dragoste. Dacă sunteți deja într-o relație, anul acesta aduce discuții despre o posibilă căsătorie sau chiar venirea unui copil în familie, informează herworld.com.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net