La rugăciunea de seară ne retragem în lumea credinței

Ultima actualizare:

    Rugăciunea de seară  ne ajtă să intrăm în Lumea credinței și să-i cerem ajutorul lui Dumnezeu pentru împlinirea dorințelorSursa foto: Doxologia.ro
Rugăciunea de seară ne ajtă să intrăm în Lumea credinței și să-i cerem ajutorul lui Dumnezeu pentru împlinirea dorințelorSursa foto: Doxologia.ro

După o zi obositoare de muncă, seara ne retragem în Lumea credinței. De aceea, rostim o Rugăciune de seară , iar Sfinții părinți ne îndeamnă s-o rostim , seară de seară, înainte de culcare, deoarece ne revigorează sufletește și ne ajută să ne odihnim, să intrăm în legătură cu Dumnezeu. În rugăciunea de seară este firesc să-I cerem ajutorul Lui Dumnezeu ca mâine să avem o zi cu spor și cu sănătate. Există numeroase Rugăciuni de seară care ne ajută să trecem cu ușurință peste necazurile zilei care s-a încheiat și să mergem liniștiți la culcare .

Dintre  numeroasel rugăciuni de seară este bine să rostim  acea rugăciune considerată a fi Cea mai puternică rugăciune  de seară dacă o rostim înainte de culcare!

„Rugăciunea este felul nostru de a intra în legătură cu Dumnezeu, prin care ne arătăm credință, nădejdea și dragostea noastră”, ne învață creștinortodox.ro, „cea mai mare comunitate ortodoxă din lume”. Rugăciunile sunt de mai multe feluri: rugăciuni lăuntrice, rugăciuni exterioare, rugăciuni personale, rugăciuni comune. În această rugăciune  le vom mărturisi Maicii Domnului și Mântuitorului nostru  Isus Hristos  grijile noastre și le cerem ajutorul să reușim să ne împlinim dorințele.

Tot la ceasul rugăciunii de seară este de mare ajutor să rostim

Rugăciunea de seară a Sfântului Macarie cel Mare către Dumnezeu Tatăl:

Dumnezeule cel veșnic și împărate a toată făptura, Cela ce m-ai învrednicit a ajunge până în acest ceas, iartă-mi păcatele ce am făcut în această zi: cu lucrul, cu cuvântul, și cu gândul, și curățeste, Doamne, smeritul meu suflet, de toată întinăciunea trupului și a sufletului. Și-mi dă, Doamne, în această noapte, a trece somnul în pace, ca sculându-mă din așternutul meu bine să plac Preasfințitului Tău nume, în toate zilele vieții mele, și-mi ajută cu harul Tău să calc pe vrăjmașii cei ce se luptă cu mine, pe cei trupești și pe cei fără de trup. Izbăvește-mă Doamne de gândurile cele deșarte, care mă întinează și de poftele cele rele, că a Ta este împărăția, puterea și slava, a Tatălui și a Fiului și a Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net