Leii câştigă bani mulţi toamna asta!

Ultima actualizare:

    Marele horoscop al toamnei
Marele horoscop al toamnei

Eşti în zodia Leiu, Fecioară sau Balanţă? Toamna asta vei avea noroc la bani.

Atenţie însă la greşelile financiare pe care le faceţi! Specialistul Click!, astrolog Tina Rizea, îţi spune azi cum te vei descurca cu banii în următoarele trei luni.

Berbec- 21.03 - 19.04

Aveţi ca şi până acum multe idei financiare originale, dar de această dată veţi găsi partenerii potriviţi care să vă ajute să le puneţi în practică. Banii vor fi mai mulţi decât datoriile acumulate.

Taur- 20.04 - 20.05

Odată cu venirea toamnei şi cu intrarea Lunii Negre în Casa banilor, banii vor veni cu întârziere ori chiar vor dispărea fără nici o explicaţie. Doar în luna octombrie, norocul va fi prezent şi constant.

Gemeni- 21.05 - 21.06

Veţi câştiga cu siguranţă cei mai mulţi bani doar din munca proprie, mai ales în a doua parte a toamnei. Cei care aveţi de recuperat moşteniri veţi întâmpina serioase impedimente, de toate felurile.

Rac- 22.06 - 22.07

Prea puţin realişti, veţi încerca să obţineţi noi împrumuturi bancare, cu toate că cei mai mulţi aveţi deja datorii importante. Banii vor veni greu, cu muncă multă de la patroni foarte neînţelegători.

Leu- 23.07 - 22.08

Cu toate că în a doua parte a toamnei veţi reuşi să câştigaţi banii mai uşor şi să vă bucuraţi de noi şanse financiare, veţi fi prea puţin chibzuiţi şi veţi împrăştia fără milă tot ceea ce primiţi.

Fecioară- 23.08 - 22.09

Lunile octombrie şi noiembrie vor fi mai „blânde" cu dv. din punct de vedere financiar. Este adevărat totuşi că vă ajută mult şi lecţiile primite în vara trecută şi deveniţi din ce în ce mai economi.

Balanţă- 23.09 - 23.10

Pe tot parcursul toamnei veţi munci mult cu gândul la câştiguri mai mari, dar doar în luna noiembrie vă veţi bucura de şanse financiare deosebite. Este indicat să faceţi un cont „alb" pentru zile negre.

Scorpion - 24.10 - 22.11

În zadar aveţi idei financiare deosebite şi le dovediţi tuturor că sunteţi foarte inteligent. Doar la sfârşitul lunii noiembrie puteţi să afirmaţi că şansele dv. financiare au început să dea şi roade.

Săgetător- 23.11 - 21.12

După ce întreaga toamnă vă impuneţi să faceţi numeroase economii (ba chiar îi obligaţi şi pe partenerii dv. să facă la fel), în a doua parte a lunii noiembrie deveniţi excesiv de cheltuitor şi altruist.

Capricorn - 22.12 - 20.01

Chiar dacă nu mai aveţi datoriile de altă dată şi sunteţi mai puţin stresat, nici nu puteţi afirma că veţi câştiga foarte mulţi bani. Beneficiile vin dintr-o singură sursă şi nu sunt deloc suficiente.

Vărsător- 21.01 - 19.02

Sunteţi mânaţi în „luptă" de nevoia de a mai pune un ban deoparte ori de a recupera ori plăti datoriile. Situaţia dv. financiară este ambiguă, iar fondurile de care dispuneţi sunt administrate defectuos.

Peşti - 20.02 - 20.03

Ca şi în perioada precedentă, dispuneţi de o multitudine de şanse financiare şi de cele mai multe ori ce câştigaţi dintr-o parte pierdeţi în altă parte. Aveţi nevoie de parteneri mult mai norocoşi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
horoscop webp
flori de soc jpg jpeg
zodii meteoriti png
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net