Mesaje de Sfântul Ilie: cele mai frumoase urări


    Trebuie să trimiţi mesaje de Sfântul Ilie celor care îşi sărbătoresc onomasticaFoto: sfintisiicoane.wordpress.com
Trebuie să trimiţi mesaje de Sfântul Ilie celor care îşi sărbătoresc onomasticaFoto: sfintisiicoane.wordpress.com

Pentru cei care îşi sărbătoresc onomastica luni (20 iulie), prietenii vor trimite zeci de mesaje de Sfântul Ilie pentru a le ura sănătate şi noroc în viaţă. Fie că vrei să trimiţi sms-uri sau e-mail-uri, urările de “la mulţi ani” îi vor bucura pe creştinii care au numele prorocului Ilie.

Dacă vrei să trimiţi mesaje de Sfântul Ilie, prietenilor tăi care poartă numele profetului, poţi alege dintr-o varietate de urări originale care să îi facă fericiţi de onomastica lor. În traducerea românească, acest nume înseamnă “ al cărui Dumnezeu el este”. Mesaje de Sfântul Ilie: profetul este cinstit de toţi creştinii. El este cel mai mare făcător de minuni şi aducătorul ploii. Este singurul proroc însoţit de cruce roşie în calendarul ortodox, fapt ce dovedeşte preţuirea bisericii faţă de Ilie Tesviteanul.

Printre cele mai populare mesaje de Sfântul Ilie sunt urările clasice precum: „La mulţi ani cu ocazia Sfântului Ilie şi să îţi fie viaţa plină de minuni, „felicitări cu ocazia acestei zile. Îţi doresc să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani”, şi “îţi urez să ai o onomastică la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină cu flori”.

Cele mai iubite mesaje de Sfântul Ilie sunt: “Se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să ai un cer senin toată viaţa” şi “de ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume”.

Mesaje de Sfântul Ilie: urări religioase

Se cuvine ca de această sărbătoare să trimiţi prietenilor tăi mesaje de Sfântul Ilie, sub forma unor urări religioase. Cele mai populare sunt: “Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă şi viaţă lungă pământească”, “cu ocazia zilei Sfinţişorului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate şi un veac de sănătate” sau “fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă bucurie şi fericire”.

Mesaje de Sfântul Ilie: urări pentru colegi

Dacă ai colegi care îşi sărbătoresc ziua numelui în această zi, le poţi trimite mesaje de Sfântul Ilie care să le bucure ziua. Cele mai frumoase urări sunt: „Cu ocazia sărbătoririi numelui vă doresc multă sănătate, multe realizări şi tot viaţă lungă alături de cei dragi”, “la mulţi ani şi mult noroc în această zi special” şi “îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele şi Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de multe zâmbete în viaţă”.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
jenna ortega (1) jpg