Numerologie: Firma la care lucraţi este prosperă?

Acest număr specific, cunoscut sub numele de Număr de expresie, are un rol bine definit: el estimează dacă firma respectivă se bucură de succes sau dacă în activitatea acesteia survin dificultăţi care pândesc instabilitatea financiară.

Iată cum calculăm Numărul de expresie al firmei care ne interesează, pentru a afla ce şanse şi ce riscuri o aşteaptă.  Să presupunem că firma la care lucraţi se numeşte „Beneficiile Zilei" .

Pasul 1: Şi în acest caz, folosim tabelul de corespondenţă dintre litere şi numere:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q RS T U V W X Y Z1 2 3 4 5 6 7 8 9

Pasul 2 : Transformăm literele care alcătuiesc numele firmei în numere, ca în exemplul de mai jos. În continuare, adunăm aceste numere pe care le-am obţinut şi le reducem la un singur număr: acesta este Numărul de expresie al firmei care ne interesează.

B E N E F I C I I L E

2+ 5+5+5+6+9+3+9+9+3+5 = 61= 7

Z I L E I

8+9+3+5+9 = 34=77+7 = 14= 5

Pasul 3. Observăm că firma din exemplul nostru are Numărul de expresie 5 .

Pasul 4. Să observăm, în continuare, ce semnificaţie are fiecare Număr de expresie pentru companii sau firme.

Numărul 1: Compania sau firma cu acest Număr de expresie dă dovadă de dinamism, de energie şi de curaj. Reînnoirile favorabile o ajută să evolueze în mod pozitiv.

Numărul 2 : Societatea se afirmăprin calităţi de fineţe, inteligenţă şi pricepere în negocieri. Totuşi, societatea nu înregistrează un progres continuu şi există pericolul să-şi întrerupă brusc activitatea din cauza unei situaţii neprevăzute.

Numărul 3: Are activitate susţinută, voinţă şi se bucură de succes financiar în toate compartimentele.

Numărul 4: În companie, se depun eforturi susţinute, dar rezultatele sunt modeste pe termen lung. Din păcate, apar restricţii forţate. Ar fi bine ca patronul să schimbe numele firmei.

Numărul 5: Sunt întreprinderi ambiţioase şi îndrăzneţe, totuşi nu sunt ocolite de unele riscuri. În ciuda unor schimbări bruşte, ele pot cunoaşte o reuşită durabilă.

Numărul 6: Firma se dezvoltă armonios, în ritm constant. În firmă există talente preocupate să inoveze şi să creeze lucruri durabile.

Numărul 7: Firma acţionează foarte eficient şi poate să-şi atingă obiectivele. Se luptă cu obstacolele şi obţine succese peste aşteptări.

Numărul 8: În acest caz, se remarcă dualitatea : firma se poate bucura de o mare reuşită rapidă, dar se poate confrunta şi cu mari riscuri, fie că este vorba de faliment sau de pierderi. Există dificultăţi în menţinerea echilibrului financiar.

Numărul 9: Întreprinderile cu acest Număr de expresie au aspiraţii şi scopuri elevate. În general, aceste firme sunt protejate de şansă, dacă patronii au vederi altruiste şi sunt preocupaţi de progresul social.

Numele directorului companiei, transformat în numere, are o importanţă decisivă în succesul acesteia, pentru că-i influenţează destinul.

america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
oana roman si marius elisei
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
image
image
image
image
image
image
Horoscop 27 octombrie Foto pexels.com
sex jpg
horoscop jpg
incaltaminte pantofar jpeg
buchet lalele jpeg
eurovision jpeg