Săgetătorii, şanse maxime să se cupleze vara asta

image
Citeşte mâine cum stai cu sexul şi cu aventurile vara asta

Ce şanse ai să te cuplezi vara asta? Specialistul Click!, astrolog Tina Rizea, a descifrat ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte. Se pare că toţi nativii vor avea momentele lor de fericire şi pasiune în această vară, doar că unii vor avea şanse să prelungească aceste clipe.

Berbec- 21.03 - 19.04

Nu vă veţi putea lipsi de plăcerile oferite de iubire, aşa că nu veţi refuza niciodată o „ofertă" amoroasă. Pentru dv., viaţa nu înseamnă numai muncă. Vă aşteaptă două luni de plăcere la începutul verii!

Taur- 20.04 - 20.05

Nativii necăsătoriţi (dar nu numai ei) au în luna iunie toate şansele să-şi găsească perechea potrivită din toate punctele de vedere. Cei căsătoriţi uită de toate obligaţiile matrimoniale.

Gemeni- 21.05 - 21.06

Puţini vor fi aceia care vor rezista în această vară asalturilor. Celibatarii au ocazia să găsească persoana cea mai potrivită, dar e posibil ca cei fără experienţă să accepte vâltoarea unor aventuri pasionale.

Rac- 22.06 - 22.07

Împăcarea în iubire se va produce în vară, însă lipsită de încredere, nu va fi prea stabilă. Nici o relaţie afectivă nu are prea multe şanse de supravieţuire, în parte din pricina pretenţiilor dv. exagerate.

Leu- 23.07 - 22.08

Situaţia este bună în măsura în care partenerul dv. de cuplu nu mai intră în conflict cu familia, ca de obicei. Cea mai favorabilă lună în ce priveşte relaţiile şi stabilitatea familială e iulie.

Fecioară- 23.08 - 22.09

Iulie va fi încărcată de senzualitate, iar nativii vor trece prin furtuni de erotism şi sentimentalism. Cei neangajaţi afectiv vor avea tendinţa să-şi aleagă cei mai nepotriviţi parteneri de la locul de muncă.

Balanţă- 23.09 - 23.10

Născut pentru iubire, uitaţi de amor, mai ales că sunteţi tentat să vă alegeţi cei mai bizari parteneri. Munca vă acaparează întreg programul, timp liber nu mai aveţi. Există şi nativi care au o relaţie care îi debusolează.

Scorpion - 24.10 - 22.11

Excesele erotice cu care debutează luna iunie nu vor mai fi egalate decât de trăirile amoroase august, când veţi magnetiza persoanele din anturaj, imprimându-le o senzualitate ieşită din comun.

Săgetător- 23.11 - 21.12

Luna iunie iese în evidenţă prin dorinţele erotice satisfăcute şi fericirea sentimentală. Sunteţi curtaţi şi iubiţi, adoraţi şi fericiţi! Persoana iubită vă va sta aproape, în unele cazuri păzindu-vă ca pe o comoară.

Capricorn- 22.12 - 20.01

Pragmatici şi prea puţin sentimentali în iunie, veţi suporta o schimbare fundamentală în perioada următoare. În august, veţi face chiar greşeala să confundaţi relaţiile de amiciţie cu cele de iubire.

Vărsător- 21.01 - 19.02

Nu vă mai consideraţi liber şi independent şi aveţi momente când suferiţi în tăcere. În iulie, vă revine pofta de viaţă şi de a iubi. Din august va începe o perioadă încărcată de excese amoroase de tot felul.

Peşti -20.02 - 20.03

Nativii tineri se implică în aventuri care se vor dovedi doar nişte focuri din paie. În luna august aveţi toate şansele să simţiţi fiorul adevăratei pasiuni, la care veţi răspunde cu tandreţea şi patima dv.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
tarom jpeg
image
image
image
image
popularitate
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
new amsterdam 2 png
apatie
cos flori lila mov floraria online amazon jpeg
horoscop ( FOTO pixabay )