Spune-ne ce zodie ești, ca să-ți spunem unde să-ți petreci vacanța! Destinațiile ideale pentru toți nativii horoscopului

Click! își dezvăluie destinația ideală de vacanță în funcție de zodia ta! Află unde să mergi în concediu în această vară

culoare zodii jpg

Destinația ideală de vacanță în funcție de zodie

Berbec - Santoniri, Grecia

Berbecii sunt plini de energie, curajoși și gata de distracție oricând, așa că au nevoie de o destinație pe măsură, precum Santorini, acolo unde soarele strălucește din plin! În ciuda faptului că Santorini găzduiește unele dintre cele mai bune plaje din Grecia, Berbecii au nevoie de activități sportive care să îi solicite și din fericire acolo găsesc suficiente precum scuba diving sau o plimbare cu ski jet-ul!

Taur - Roma, italia

Gurmanzi desăvârșiți, taurii vor adora capitala Italiei, unde vor găsi preparate absolut delicioase. Aceștia se pot delecta cu pizza, paste și înghețată din plin! Iubitori de frumos, taurii vor adora muzeele și centrul istoric al orașului. 

Gemeni - Berlin, Germania

Berlinul este considerat de mulți cel mai important când vine vorba de viața de noapte. Și exact de asta au nevoie gemenii pentru o vacanață ideală, de un loc în care să poată explora viața de noapte, de la cluburile cu cea mai bună muzică, la pub-uri underground unde pot întâlni o diversificație de oameni.

Dubrovnik, Croația, destinația ideală a racilor
Dubrovnik, Croația, destinația ideală a racilor

Rac - Dubrovnik, Croația

Fortărețele și turnurile istorice înconjurate de apă cristalină din Dubrovnik sunt destinația perfectă pentru nativii rac. Pentru romantici rac o plimbare pe plajele din această superbă locație vor fi un adevărat deliciu, completat de o sesiune la Festivalul de Film Libertas. În același timp, se pot bucura și de Festival de vară din Dubrovnik, unde în mai multe locații ale orașului vor găsi actori, dansatori șu muzicieni care vor face show.

Leu - Barcelona, Spania

Un city break cu arhitectură impresionantă, este perfect pentru cei născuți sub semnul leului, făcând din Barcelona destinația ideală pentru relaxare. Vizitarea obiectivelor turistice în jurul palatelor este activitatea perfectă pentru un leu. Palatul Guell și Marele Palat Regal sunt doar două dintre atracțiile pe care leii le vor adora. De asemenea, leii își vor petrece timpul la shopping, iar acolo au de unde alege!

Fecioară - Valea Loarei, Franța

Valea Loarei este locul perfect pentru a petrece o săptămână sau două, vizitând castele uimitoare și admirând peisaje de poveste. Zona oferă oportunități gastronomice fantastice și promite un aer regal desăvârșit perfect pentru fecioarele perfecționiste. Aerul romantic și natura bogată sunt ideale pentru fecioarele iubitoare de frumos.

Pronvence, Franța, destinația perfectă pentru balanțe
Pronvence, Franța, destinația perfectă pentru balanțe

Balanță - Provence, Franța

Rămânem pe aceleași meleaguri căci o vacanță în Provence este varianta perfectă și pentru balanțele romantice. Zona Provence este cunoscută pentru peisajele sale pitorești și câmpurile întinse de lavandă, perfecte pentru Balanțe, unde se pot bucura de zile liniștite cu activități lente. Acolo pot degusta vinuri la podgodriile din jur și pot juca chiar golf. 

Scorpion - Luxor, Egipt

Cei născuți sub semnul Scorpionului iubesc vacanțele în locuri luxoase, motiv pentru care Luxorul este destinația perfectă de vacanță. Monumentele antice și proeminente îi vor fascina pe Scorpionii pasionați de istorie și mistere. O ieșire la un bar slab luminat savurând un cockteil după o zi plină de descoperiri este ideală pentru scorpioni. 

Săgetător - Ibiza, Spania

Săgetătorii sunt pregătiți pentru o vacanță zbuciumată, iar cluburile și plajele sale renumite în întreaga lume, Ibiza este într-adevăr locul perfect. Cel mai relaxant lucru pentru un Săgetător este să se plimbe, așa că o vor face până la primele ore ale dimineții, înainte de a merge la brutărie pentru a lua primul lot de pâine și apoi se vor merge într-o excursie cu barca. 

New York, orașul ideal pentru capricorni
New York, orașul ideal pentru capricorni

Capricorn - New York City, USA

Linia de vârf a luxului și inovației este raiul pentru cei născuți sub semnul capricornului. De aceea New York este destinația perfectă pentru ei. Cumpărăturile, plimbările printre cele mai impunătoare clădiri și o ieșire într-un bar la modă urmărind curioși mulțimea de oameni, este tot ce își pot dori capricornii.

Vărsător - Sharjah, Emiratele Arabe Unite

Vărsătorilor le place să învețe lucruri noi și să descopere, motiv pentru care o excursie în Emirate va fi ideală pentru aceștia. Acolo vor reuși să învețe lucruri noi despre o altă cultură, au oportunitatea de a învăța o limbă nouă. Sharjah devine noua capitală culturală a Emiratelor Arabe Unite și găzduind noi galerii de artă uimitoare și o arhitectură incredibilă, având și stațiuni de lux pe malul mării unde vărsătorii se pot relaxa.

Pești - Hawaii

Orice destinație unde găsesc o mare sau un ocean este perfectă pentru pești. Acolo găsesc cele mai frumoase și relaxante plaje, unde pot practică și sporturi nautice fantastice, precum  scufundări, snorkeling și înot. 

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net