Ştiţi că lunea este o zi norocoasă?

Totuşi, dacă studiem câte evenimente pozitive se petrec într-o zi de luni, putem să ne schimbăm impresia. Află ce spun statisticile despre „cumplita" zi de luni:

O zi benefică pentru intervenţii chirurgicale

Cei care suportă o intervenţie chirurgicală obţin rezultate bune şi se refac mult mai repede, dacă aceasta a fost făcută mai ales într-o zi de luni. În schimb, s-au constatat riscuri maxime pentru pacientul care se operează în week-end, chiar dacă intervenţia chirurgicală a fost făcută de specialişti.

Start bun pentru o iniţitivă bine gândită

Orice iniţiativă bine gândită, pornită într-o zi de luni, se poate finaliza cu bine şi la timp. La început de săptămână, putem lua un start bun în activităţi promiţătoare, dacă alcătuim lista priorităţilor din săptămâna care urmează. Este de bun augur ca fiecare proiect să fie însoţit de un gând pozitiv, să credem, cu adevărat, că reuşita este aproape de noi. Inspiraţia se dezmorţeşte şi până la prânz, îndoielile se risipesc.

Concurenţa poate avea de suferit

Multă lume nu crede în şansele pe care ni le poate oferi ziua de luni. Tocmai de aceea, acum este momentul să acţionăm pentru că mulţi competitori abia încearcă să-şi reia ritmul obişnuit. În general, nici la ora prânzului, concurenţa nu este în forma maximă. Ofertele celor care sunt harnici de luni, sunt primite mai bine şi clienţii, dornici de şanse, sunt pe fază. Şi angajatorii triază cu atenţie ofertele de luni.

Economii în ziua de luni

În general, cei care călătoriţi cu avionul peste hotare, nu treceţi cu vederea deplasările în ziua de luni. Companiile aeriene practică ,deseori, preţuri reduse la bilete mai ales în zilele de luni, apoi marţea şi miercurea. Totuşi, spun statisticile, ofertele cele mai bune la costul biletelor sunt programate în zilele de luni. Şi pentru amatorii de Shopping on line, ziua de luni este benefică pentru economii; multe site-uri oferă reduceri şi economiile pe care le facem sunt semnificative. Să profităm de aceste şanse!

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
masina culita jpg
catalin remus avocatul31 jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
Ceapă
Capture PNG
vladimir putin getty jpg
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)