Sunteți născuți pe data de 28? Sunteți norocoși în obținerea ajutorului de la persoane influente

Ultima actualizare:

    Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Totdeauna data noastră de naștere este un ghid excelent care ne conduce de-a lungul vieții. Specialiștii în numerologie, preocupați de această dată, susțin că această zi de naștere ne îndeamnă când trebuie să acționăm în folosul proiectelor noastre majore și când trebuie să ocolim excesele.

Despre numărul psihic 28, numerologii ne prezintă concluziile lor referitoare la șansele persoanelor născute la o dată de 28, indiferent de luna anului.

Persoanele născute la această dată fac parte din familia Numărului 1, la care se aliniază și nativii născuți în zilele de 10 și 19. Ei au o personalitate puternică, sunt autoritari, dar foarte norocoși în obținerea ajutorului primit de la persoane influente, cu funcții de răspundere.  De asemenea, acești nativi apreciază noutățile și  preferă să folosească tehnologiile de ultimă oră. Sunt creativi și inventivi și, deseori, ei au o atitudine optimistă.

Ei trudesc constant pentru a-și împlini proiectele

Nativii  aceștia au o influență puternică asupra  colegilor și prietenilor.  Cei mai activi ani din viața lor sunt între 35 și 49 de ani.

Muncesc în mod constant pentru  a-și împlini misiunea, cu orice preț. Ei apreciază confortul, economiile, deși cheltuiesc destul de mult.

Sfaturi pentru persoanele născute într-o zi de 28

  • Să nu ia decizii pripite, pentru că ar putea să piardă în competiții;
  • Să se ferească să fie prea independenți, să nu ignore legile;
  • Să nu se laude mereu;
  • Să nu pretindă mereu atenția persoanelor din anturaj;
  • Să nu se agite singuri pentru împlinirea unor proiecte foarte dificile

Perioade faste

Pentru acești nativi, perioadele foarte avantajoase sunt între 21 martie și 28 aprilie și între 10 iulie și 20 august.  Aceste perioade sunt cele mai bune pentru împlinirea unor noi proiecte, investiții, promisiuni și contracte.      

Zilele  bune  pentru aceșri nativi sunt: 1,4, 10, 13, 19, 22,28 și 31 ale oricăror luni. Acțiunile începute în aceste zile pot fi finalizate fără eforturi prea mari.  Dacă  o zi de duminică sau de luni cade într-o  zi de 28 , acea zi este benefică.

Perioade nefavorabile

Pentru acești nativi  perioadele neavantajoase sunt în lunile octombrie, noiembrie și decembrie. În aceste perioade, nativii nu manifestă un interes deosebit pentu  muncă, tonusul fizic  este în scădere și pot înregistra pierderi financiare, iar grijie lor sunt mai numeroase.

Nativii născuți în data de 28 trebuie să facă unele economii

Dintre toți  Nativii care fac parte din  familia Numărului 1: 1, 19, 28 , cei născuți în zilele de 28 sunt sfătuiți de specialiști să facă economii, să pună ceva bănuți deoparte, pentru un viitor confortbil. Ei trebuie să fie foarte atenți la investițiile pe care le fac, prevenind astfel pierderile  în afacceri, și în litigii.

Sănătatea

Acești nativi au probleme cu sistemul circulator, iar la vârste înaintate vor avea probleme cu hipertensiunea. Necazuri pot avea, de asemenea, și cu vederea.  După vârsta de 56 de ani vor avea probleme cu sănătatea, se vor interna deseori în spital, dar au șansa să se refacă repede  și să intre în rândul longevivilor.  Ei trebuie să evite eforturile, munca istovitoare, după ce au depășit vârsta de 50 de ani.  Din cauza eforturilor fizice, de teamă sau supărare crizele de bilă se repetă. De aceea, acești nativi trebuie să evite alimentele sărate, acre, picante sau amare.

Prietenia

Persoanele  născute la o dată de 28, indiferent de luna anului, ca și persoanele născute  în zilele de 1, 10, 19 ( din aceeași familie cu numărul 28),  se împrietenesc unii cu alții sau cu cei al căror număr de  destin este Numărul 1.

Ani de viață avantajoși

Pentru acești nativi cei mai buni ani de viață sunt: primul, al 10-lea, al 19-lea, al 37-lea,  al 46-lea, al 55-lea,  al 64-lea, al 73-lea al 82-lea și al 91-lea.

Dragostea

Nativii născuți la data de 28, ca și cei născuți în zilele de 1, 10 și 19 vor fi atrași de nativii  născuți la orice dată care, adunată dă numerele 1 ( 1,  10, 19, 28; 4 ( 13, 22, 31)  ori 7 : 7, 16, 25.    

image
image
image
image
image
image
Copy of Copy of Vedra hair beauty2 cum sa avem un par frumos jpg
Cuplu care doarme in pat - pozitii de somn FOTO Shutterstock
cub horoscop supărare png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
 Sală de fitness- sport- exercitii -antrenament FOTO Shutterstock
ghost 2892905 1280 jpg