Top 3 zodii care își întâlnesc dragostea vieții în săptămâna 17-23 Iulie. Li se schimbă destinul complet

Top 3 zodii care își întâlnesc dragostea vieții în săptămâna 17-23 Iulie. Li se schimbă viața complet! Luna plină în Rac, aduce schimbări minunate în viața acestor semne zodiacale!. 

Top 5 zodii care aduc ghinion în dragoste  Sursa foto shutterstock 362274548 jpg

Cu inima plină de bune intenții începem un nou ciclu lunar, sub semnul Racului. Acesta are loc pe 17 iulie, la ora 20:33. Trebuie făcut un exercițiu important: să vă stabiliți prioritățile astfel încât cele mai dragi dorințe să se împlinească. Guvernată de emoțiile noastre, această Lună Nouă va aduce în prim-plan dragostea pentru noi înșine și pentru ceilalți.Luna Nouă în Rac reprezintă o perioadă de reflecție sporită. Atunci când satelitul nostru se află în constelația Racului, este o invitație la o actualizare emoțională, în modul blând și binevoitor în care îi cunoaștem pe cei aflați sub semnul Racului. Este momentul să ascultăm mica voce din noi atunci când suntem interesați sau nu de o ieșire, pentru a avea grijă de noi înșine în primul rând.

Top 3 zodii care își întâlnesc dragostea vieții în săptămâna 17-23 Iulie

Taur

Nu este nici genul vorbăreț, nici genul care să facă primul pas. Taurul poate fi tandru și romantic, dar este totuși timid. Din fericire, planetele îi vin în ajutor. Îl invită să facă pasul cel mare și să spună cu voce tare ceea ce inima lui gândește în secret. Jupiter îi redă încrederea în sine. Planeta ambiției, Marte, îl îndeamnă să treacă la acțiune. Taurul începe să își dorească schimbări și rezultate rapide, iar asta se manifestă în această săptămână, când, își ia inima în dinți și e pus pe cuceriri. Ei bine, vara asta este posibil să își ântâlnească iubirea mult visată, însă asta presupune anumite încercări.  Planeta iubirii este retrogradă din 23 iulie până pe 4 septembrie și îi face să se confrunte cu temerile legate de relații. Dacă reușesc să le depășească noua lor poveste de dragoste va dura.

Rac

Cei mai avantajați dintre toți sunt cei din zodia Rac care au tot ce le trebuie pentru a străluci în luna iulie. Punându-se în centrul deciziilor sale și întâmpinându-și emoțiile, vor vedea oportunități noi prin care să își arate atât de iubire de sine, cât și iubirea pentru ceilalți. Cei care se află într-un cuplu vor avea parte de multă iubire și înțelegere în această perioadă. Este posibil să intervină o noutate, o schimbare, ceva care le va marca în bine viața alături de partener. O cerere în căsătorie nu este exclusă! Pentru cei singuri se pregătește o poveste de dragoste, așa că Racii ar trebui să fii cu ochii în patru și, mai ales, să iasă din confortul propriei case dacă vor să își găsească mai repede dragostea!

Vărsător

Își vor revizui prioritățile și vor căuta ceva cu totul nou în viața lor amoroasă, iar totul se va întâmpla cu o rapiditate iesită din comun. Vor să întâlnească oameni, să meargă în locuri noi și să facă activității pe care nu le-au mai făcut. Vărsătorii redescoperă plăcerea de a-și vedea rețeaua de cunoștințe extinzându-se și persoane noi se alătură cercului lor apropiat. Inevitabil, săptămâna ar putea fi scena unei întâlniri frumoase. Uranus îi ascute Văsătorului  atracția pentru lucruri noi și le trezește curiozitatea. Este momentul ideal pentru a aduce o reînnoire în viața lor amoroasă. Vărsătorul, semnul norocos al acestei luni, deține toate cărțile pentru ca dorința să rimeze cu plăcerea și vara cu romantismul. Mai mult decât ideea de seducție, este vorba de dorința de a construi. Pentru acest semn de Aer din zodiac, totul se accelerează. Văsătorul rebel s-ar putea trezi îndrăgostit fără să își dea seama.

image
image
image
image
image
image
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net