Top 3 zodii predispuse la infidelitate în vara 2023. Atenție dacă partenerul tău se numără printre ele!

Putem avea impresia că mai este mult până la vară, însă o scurtă privire în calendar ne arată că realitatea este cu totul alta! Iar deși ne putem gândi entuziasmați la concediul pe care de abia așteptăm să îl împărțim cu persoana iubită, astrologii ne avertizează că lucrurile pot să nu fie chiar atât de idilice pe cât credem. Trei zodii pot fi predispuse la infidelitate în această vară, așa că mare atenție dacă partenerul vostru se numără printre ele!

Trei zodii au mari șanse să vă înșele în această vară
Trei zodii au mari șanse să vă înșele în această vară

Chiar dacă putem avea impresia că vara este încă la mare distanță de noi, o scurtă privire în calendar ne va demonstra că realitatea stă cu totul diferit! Deja ne apropiem cu pași repezi de începutul lunii iunie, iar odată cu această perioadă vine vacanța tradițională de vară. Însă, dacă deja ne facem planuri alături de partenerul nostru, astrologii doresc să ne mai tempereze, puțin, entuziasmul. Deoarece, potrivit astrelor, trei zodii au șansa să calce strâmb în această perioadă, iar dacă iubitul, ori iubita, voastră se numără printre ele, trebuie să aveți mare atenție!

Prima zodie care poate ceda în fața tentației din această vară este Leul. Nativii din această zodie vor fi în elementul lor sub Soarele arzător din lunile următoare, având în vedere că zodia lor este una de foc. Leii tind să aibă o personalitate îndrăzneață și hotărâtă, iar dacă relația voastră cu un Leu dă deja semne că ar fi în pericol, nu este deloc exclus ca aceștia să vă înșele chiar în timpul vacanței!

Capricornul și Vărsătorii, zodile la care trebuie să fiți atenți la vară

Nativii din zodia Vărsător au, de asemenea, toate șansele să vă provoace tristețe în această vară. Deși aceștia nu se tem să depună efort pentru a face o relație să meargă, ei tind să ceară aceași exigență și din partea partenerului. Problema vine când li se poate părea că iubita, ori iubitul, lor nu dă dovadă de același interes. În asemenea situații, nu este exclus ca Vărsătorul să interpreteze situația în modul cel mai extrem și să caute o nouă aventură amoroasă, în brațele altcuiva. Așa că dacă vreți să mergeți în vacanță alături de un Vărsător, aveți grijă la atitudinea acestuia.

Ultimii de pe listă sunt nativii din zodia Capricorn. Adesea considerată cea mai încăpățânată zodie, nativii din această zodie pot fi atât de siguri pe sine și pe ideea că partenerul lor le va rămâne alături indiferent de situație încât să nu vadă o mare problemă în a petrece o noapte alături de altcineva. Dacă vă faceți planuri de vară alături de un capricorn, aveți grijă la ce face acesta când lipsește.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net