Top cinci cele mai geloase zodii: Femeia Rac te-ar putea ierta, dar nu va uita niciodată

Ultima actualizare:

    Iată care sunt Top cinci cele mai geloase zodiiFoto: 123rf
Iată care sunt Top cinci cele mai geloase zodiiFoto: 123rf

Gelozia este un sentiment complex, provenit dintr-o lipsă reală sau imaginară de iubire, de atenție, de prietenie, de respect sau de simpatie din partea unei persoane foarte valoroase. Oricare dintre noi a fost mușcat măcar o dată în viață de acest amestec de emoții. Reprezentanții fiecărei zodii simt gelozia la grade diferite și, de asemenea, se manifestă altfel atunci când sunt cuprinși de ea.

Gelozia femeii Scorpion este o adevărată operă de artă. Ea are o mie de nuanțe și un milion de semitonuri, sute de viraje neașteptate și un număr crescut de manifestări. A da femeii Scorpion un motiv de gelozie reprezintă o oportunitate excelentă de a scrie o dramă domestică, un thriller psihologic sau un roman horror. Un partener puțin înclinat spre o astfel de creativitate îi va face cu greu față. Furia acestei femei nu are limite și e capabilă de multe lucruri din răzbunare .Oricât de inteligentă ar fi, adesea gelozia îi fură mințile. Bărbatul respectiv să zică merci dacă urmarea ar fi un simplu scandal. Nu de alta, dar se poate trece rapid la șantaj sau lovituri din umbră.

Dacă totuși se întâmplă ca partenerul ei să calce strâmb, uneori poate-i mai bine ca el să recunoască adevărul. Drept este că valul de furie și reproșuri se va revărsa asupra lui, dar dacă își va cere iertare, are o șansă de a-și recâștiga poziția în fața ei.

Top cinci cele mai geloase zodii - Leu

Femeia Leu este în general geloasă căci, fiind atât de sigură pe ea, nu se poate gândi o clipă la faptul că partenerul a ales pe altcineva în locul ei. În plus, ea va deveni imediat dezamăgită de alesul său care nu va mai merita atenția, generozitatea și iubirea ei. Dacă Leoaica a atins stadiul maxim al geloziei, atunci partenerul, cu toate încercările sale, va fi foarte aproape de eșec și pe cale să fie expulzat. Singurul lucru pe care l-ar putea face este să încerce să transforme incidentul într-o glumă. Se pare că femeia Leu tolerează până la urmă mai curând un  prost simț al umorului decât o trădare. Poate din mândrie, de fațadă, nu va rupe relația de tot, însă aluziile, critica, ironiile și cinismul vor fi la ordinea zilei. Că e înșelată o  doare profund și ego-ul primește o lovitură bună. Este ca și cum lumea se prăbușește în jurul ei, dar va face tot ce este posibil astfel încât nimeni să nu observe. Ea însă nu va mai fi apoi aceeași.

Top cinci cele mai geloase zodii - Berbec

Femeia Berbec este foarte impulsivă și a acumula suspiciuni, a fi chinuită de îndoieli chiar nu-i face nicio plăcere. Dacă ea are motive de gelozie, acționează într-unul din două moduri: ori preferă ruptura relației, implicit singurătatea, ori își elimină adversara. Oricum, gelozia nu aduce nimic bun pentru  relație, căci nativa Berbec nu va uita niciodată că persoana iubită, chiar și pentru o secundă a preferat alta. Și acesta nu este un nor pufos în orizontul relațiilor, ci este un adevărat  tunet cu fulgere și precipitații greu de prezis, ​dar întotdeauna distructiv.

Doar în cazul unei legături deosebit de avansate, combinația este posibilă în continuare. Cu un comportament rezonabil din partea partenerului, în cele din urmă se poate calma întreaga poveste. Partenerul trebuie să își aleagă în dialog cuvinte cu rol de balsam pentru mândria masculină a femeii Berbec, iar ea îl va ierta.

Top cinci cele mai geloase zodii - Rac

Femeia  Rac nu este doar geloasă, ci chiar suferă ca nimeni alta dintre reprezentantele Zodiacului. A fi nesigură și îndoită de sentimentele curate ale persoanei dragi provoacă o mare și reală durere. Să fie înșelată o va răni profund deoarece pentru această nativă, cuplul și familia ocupă un loc central în viață. Ar putea ierta infidelitatea dar va pune totul la suflet, va munci din greu să se stăpânească și nu va uita niciodată. În același timp, ideea de a fi geloasă poate părea foarte tentantă, căci stârnește în ea o grijă și mai mare vizavi de partener, începe să-l înconjoare cu atenție, să îl încânte de surprize, să îl recucerească. Asta datorită faptului că nu își imaginează cum ar putea trăi fără omul drag. Dacă însă i se va părea că nu reușește, ea începe să se îndepărteze, ridicând un zid de nedărâmat.

Top cinci cele mai geloase zodii - Fecioară

Femeii Fecioară îi place să-și păstreze emoțiile sub control, dar sub toate acestea poate fi extrem de geloasă. Doar privind-o în ochi se pot citi adevăratele sentimente. Dacă își suspectează partenerul de infidelitate, nu îl va provoca până când nu va investiga în detaliu situația, căci nu va mai avea încredere în el. Gelozia poate apărea dacă a observat o schimbare în comportamentul partenerului, mai ales dacă începe să cheltuiască sume mari de bani. Fecioara practică nu își permite achiziții inutile și așteaptă aceeași administrare a lor de la alesul ei. Posibil ca, încă de la începutul relației nativa să doreasca să discute despre chivernisirea banilor. Ea va respecta strict acordurile, iar eșecul unui sistem stabilit din vina partenerului nu va rămâne neobservat. Suspiciunile se pot transforma în gelozie și Fecioara nu se va odihni până când nu va afla tot ce s-a petrecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop luna martie jpg
horoscop freepik jpg
dulceata de visine jpeg
horoscop webp
meditatie Galati
Cum poti trai mai sustenabil Top 3 sfaturi pentru o planeta mai verde jpg
Queen Of Festivals png
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net