Traducătoarea de vise: Ai găsit cheile casei într-un portofel nou? Vei câștiga mai mulți bani...

Ultima actualizare:

    Cheile casei așezate într-un portofel nou prevestește șanse financiareSursa foto: Arhiva Click
Cheile casei așezate într-un portofel nou prevestește șanse financiareSursa foto: Arhiva Click

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Am primit ineditele voastre mesaje, expediate din cele mai frumoase colțuri de țară, unde vă petreceți binemeritatul concediu. În relatările primite de la voi, am descoperit că momentele de relaxare sunt surse de inspirație excelente pentru proiectele voastre temerare. În același timp, sunteți bucuroși că visele din ultima vreme v-au transmis o minunată stare de spirit, chiar dacă nu le cunoașteți semnificația.

În această privință, nu trebuie s-aveți motive de îngrijorare, deoarece știți că  eu ”traduc” semnificația mesajelor onirice care vă  stârnesc o curiozitate firească. Deoarece în mesajele voastre descrieți cu amănunte întâmplările din vis, foarte interesante, dar misterioase, mă grăbesc să ”traduc” acele vise  care v-au emoționat foarte mult.

Visul: Daria a visat că legătura cu cheile casei era într-un portofel nou. Când s-a trezit din vis a căutat cheile pe care, deseori, le rătăcește prin casă. De această dată, cheile erau lângă calculator și Daria s-a întrebat ce semnificație are visul în care cheile erau într-un portofel nou.

Semnificația visului: Iată un vis extraordinar! Daria va reuși în scurt timp să ” descuie” mai multe mistere, să clarifice multe situații încâlcite. Daria va rezolva, mai ales, problemele de natură financiară și va câștiga mai mulți bani, deoarece în vis cheile erau într-un portofel nou.  

La firma la care lucrezi s-a aprins o făclie? Vei face afaceri profitabile

Visul: George s-a trezit din vis foarte vesel. Când a venit la serviciu, la noua firmă la care lucrează, a descoperit că o făclie aprinsă, chiar la intrare, răspândea o lumină feerică. Nu știe cine și de ce a aprins-o , dar lumina răspândită pătrundea până la biroul său.

Semnificația visului: Făclia care răspândea o lumină fascinantă în fața firmei unde lucrează George este un mesaj de bun augur pentru situația  sa financiară. În mod cert, George va realiza afaceri profitabile din cele două proiecte despre care ne-a scris că lucra și în ziua când a plecat în concediu. De aceea, pentru George este valabilă zicala:  ” Ce este-n mână , nu e minciună!”.  Proiectele respective trebuie continuate, deoarece vor fi precum ”o cloșcă cu pui”, simbolul afacerilor bănoase.  

De ziua ta ai primit cadou o cruciuliță? Te bucuri de un viitor strălucit

Visul: Aurelia ne-a scris din nou și ne-a mărturist că un vis recent i-a dat de gândit în acest concediu. În vis,  a primit de ziua ei de la o prietenă  un cadou foarte plăcut : o cruciuliță de botez.  Când s-a trezit însă, s-a întrebat de ce a avut acest vis, deoarece crucea este și simbolul tristeții și sacrificiului.   

Semnificația visului: Cruciulița de botez este simbolul bucuriei, al unei existențe liniștite. Persoana care primește în vis un astfel de cadou va avea un viitor strălucit din punct de vedere profesional, iar situațiile neprevăzute o vor ocoli de-a lungul timpului.

Auzi un ecou lângă tine? Ți se împlinesc și speranțele în dragoste

Visul: Maria este o vizitatoare foarte pasionată de rolul viselor în viața noastră. Ea a fost impresionată de un mesaj oniric recent pe care l-a avut în concediu: când mergea spre casă a auzit un ecou foarte plăcut care a însoțit-o până când a intrat în casă. Maria a trăit pentru prima dată o astfel de întâmplare inedită și, în mod firesc, vrea să știe cum se ”traduce” acel ecou în viața ei.  

Semnificația visului: Totdeauna, un astfel de mesaj oniric anticipează împlinirea unor speranțe la care cineva visează de multă vreme. În mod special, i se împlinește o speranță în dragoste, nemărturisită, acelei persoane care a visat că ecoul a următit-o până la intrarea în casa în care locuiește de multă vreme.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net