Traducătoarea de vise: Ai musafiri și gătești o mâncare cu roșii? Semnificaţiile viselor tale

Ultima actualizare:

    Când gătești roșii pentru musafiri ai succes în noile afaceri Sursa foro: rețetele acasă.ro
Când gătești roșii pentru musafiri ai succes în noile afaceri Sursa foro: rețetele acasă.ro

Traducătoarea de vise : Ai musafiri și gătești o mâncare cu roșii? Vorbeai în vis cu un notar? Ai primit o garoafă de la o colegă? Ai cumpărat o cloșcă cu pui? Vezi ce semnificație au visele care se repetă deseori

Bine v-am regăsut, dragi prieteni! Și în această săptămână am primit de la pasionații ediției de vise numeroase mesaje. În general, visele povestite de vizitatori aduc în prim plan problemele lor personale și dorința de  a avea o viață împlinită și mai liniștită. Și de această dată, vizitatorii care ne-au scris au observat că, deseori, dilemele cu care se confruntă în viața reală și-au găsit un răspuns prin interpretarea viselor inedite ce se repetă nopți la rând, la un interval de timp foarte scurt.  De aceea, în această ediție voi răspunde vizitatorilor care vor să afle, în special, semnificația acelor vise ce se repetă frecvent.

Ai musafiri și gătești o mâncare cu roșii? Te implici în noi afaceri 

Visul:  Maria preferă preparatele cu roșii și prietenele ei știu acest lucru. Totuși, până anul acesta, ea n-a visat niciodată roșii. Din luna ianuarie, însă, în fiecare săptămână visează că gătește mâncare de roșii, iar acest fapt îi dă de gândit. În viața reală, Maria lucrează la firma familiei și nu are legătură cu legumele sau cu fructele.  De aceea, se miră că visul cu roșii se repetă.

Semnificația visului: Mesajul acesta oniric, ce se repetă în ultima vreme, anticipează noi afaceri în care Maria se poate implica alături de rude. Mai mult, roșiile pe care le gătea Maria în vis simbolizează și o serie de inovații realizate de ea și de familia ei. În scurt timp, ”roșiile” din vis se transformă în sume importante de bani.    

Talismanul norocos: O bancnotă nouă de 100 lei

Ai visat că vorbeai cu un notar? Primești o moștenire și te căsătorești

Visul: Dan ne-a povestit un vis amuzant. De la Anul Nou, deseori, el visează că stă de vorbă cu un notar renumit în orașul său.  Uneori, la notarul respectiv vine și o tânără. În acestă situație, toți trei lucrează  la  un proiect valoros. Dan se amuză pe seama visului, deoarece n-a discutat în viața lui cu un notar.

Semnificația visului:  Dan se poate considera o persoană fericită. Acest vis anticipează îmbunătățirea situației sale financiare. Dan poate primi o moștenire sau o sumă importantă de bani ca o recompensă pentru o activitate deosebită. Mai mult, Dan se va căsători  în curând cu o tânără prezentată de o persoană oficială.  

Talismanul norocos: Trifoiul cu patru foi.

Ai  primit o garoafă de la o colegă de serviciu? Vei mege la o petrecere

Visul: Mura ne-a povestit că, nopți la rând, îi apare în vis o garoafă roșie, superbă. Floarea o primea de la o colegă de serviciu  fără un motiv anume; de aceea, ea ne întreabă  ce prevestește această garoafă, deoarece Mura iubește mult lăcrămioarele.

Semnificația visului: Mesajul oniric la care se referă Mura este  un simbol al norocului. Totodată, faptul că această floare o  primește de la o colegă de serviciu  înseamnă că Mura va fi invitată de o colegă la o petrecere cu  fast. Cu acest prilej, Mura va intra în contact cu persoane influente care i-ar putea schimba viața în bine.

Talismanul norocos: O garoafă roșie.  

Ai cumpărat o cloșcă cu pui ? Vei avea spor în munca ta

Visul:  Pentru aniversarea mamei lui, Doru a vrut să-i facă o surpriză plăcută. Știa că mama lui iubea animalele și păsările. De aceea, i-a cumpărat o cloșcă cu pui. Când i-a dat cadoul, mama lui Doru a fost foarte impresionată: puii și cloșca au fost cazați în grădina de zarzavat și, de mai multe ori pe zi mama lui Doru îi vizita și le dădea de mâncare. Când s-a trezit din vis, Doru se gândea chiar să-i cumpere mamei lui o găină cu pui.

Semnificația visului: Totdeauna cloșca cu pui simbolizează sporul în proiectele de grup. În acest caz, proiectele de familie. Coșca cu pui, adică munca în echipă, se finalizează cu beneficii foarte bune pentru familia lui Doru. Oricum, Doru va fi un deschizător de drumuri în activități profitabile de comerț.     

 Talismanul norocos: Puiul de găină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net