Traducătoarea de vise: Ai musafiri și gătești o mâncare cu roșii? Semnificaţiile viselor tale

14 martie 2016
image
C├ónd g─âte╚Öti ro╚Öii pentru musafiri ai succes ├«n noile afaceri Sursa foro: re╚Ťetele acas─â.ro

Traduc─âtoarea de vise : Ai musafiri ╚Öi g─âte╚Öti o m├óncare cu ro╚Öii? Vorbeai ├«n vis cu un notar? Ai primit o garoaf─â de la o coleg─â? Ai cump─ârat o clo╚Öc─â cu pui? Vezi ce semnifica╚Ťie au visele care se repet─â deseori

Bine v-am reg─âsut, dragi prieteni! ╚śi ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â am primit de la pasiona╚Ťii edi╚Ťiei de vise numeroase mesaje. ├Än general, visele povestite de vizitatori aduc ├«n prim plan problemele lor personale ╚Öi dorin╚Ťa de  a avea o via╚Ť─â ├«mplinit─â ╚Öi mai lini╚Ötit─â. ╚śi de aceast─â dat─â, vizitatorii care ne-au scris au observat c─â, deseori, dilemele cu care se confrunt─â ├«n via╚Ťa real─â ╚Öi-au g─âsit un r─âspuns prin interpretarea viselor inedite ce se repet─â nop╚Ťi la r├ónd, la un interval de timp foarte scurt.  De aceea, ├«n aceast─â edi╚Ťie voi r─âspunde vizitatorilor care vor s─â afle, ├«n special, semnifica╚Ťia acelor vise ce se repet─â frecvent.

Ai musafiri și gătești o mâncare cu roșii? Te implici în noi afaceri 

Visul:  Maria prefer─â preparatele cu ro╚Öii ╚Öi prietenele ei ╚Ötiu acest lucru. Totu╚Öi, p├ón─â anul acesta, ea n-a visat niciodat─â ro╚Öii. Din luna ianuarie, ├«ns─â, ├«n fiecare s─âpt─âm├ón─â viseaz─â c─â g─âte╚Öte m├óncare de ro╚Öii, iar acest fapt ├«i d─â de g├óndit. ├Än via╚Ťa real─â, Maria lucreaz─â la firma familiei ╚Öi nu are leg─âtur─â cu legumele sau cu fructele.  De aceea, se mir─â c─â visul cu ro╚Öii se repet─â.

Semnifica╚Ťia visului: Mesajul acesta oniric, ce se repet─â ├«n ultima vreme, anticipeaz─â noi afaceri ├«n care Maria se poate implica al─âturi de rude. Mai mult, ro╚Öiile pe care le g─âtea Maria ├«n vis simbolizeaz─â ╚Öi o serie de inova╚Ťii realizate de ea ╚Öi de familia ei. ├Än scurt timp, ÔÇŁro╚ÖiileÔÇŁ din vis se transform─â ├«n sume importante de bani.    

Talismanul norocos: O bancnot─â nou─â de 100 lei

Ai visat că vorbeai cu un notar? Primești o moștenire și te căsătorești

Visul: Dan ne-a povestit un vis amuzant. De la Anul Nou, deseori, el viseaz─â c─â st─â de vorb─â cu un notar renumit ├«n ora╚Öul s─âu.  Uneori, la notarul respectiv vine ╚Öi o t├ón─âr─â. ├Än acest─â situa╚Ťie, to╚Ťi trei lucreaz─â  la  un proiect valoros. Dan se amuz─â pe seama visului, deoarece n-a discutat ├«n via╚Ťa lui cu un notar.

Semnifica╚Ťia visului:  Dan se poate considera o persoan─â fericit─â. Acest vis anticipeaz─â ├«mbun─ât─â╚Ťirea situa╚Ťiei sale financiare. Dan poate primi o mo╚Ötenire sau o sum─â important─â de bani ca o recompens─â pentru o activitate deosebit─â. Mai mult, Dan se va c─âs─âtori  ├«n cur├ónd cu o t├ón─âr─â prezentat─â de o persoan─â oficial─â.  

Talismanul norocos: Trifoiul cu patru foi.

Ai  primit o garoafă de la o colegă de serviciu? Vei mege la o petrecere

Visul: Mura ne-a povestit c─â, nop╚Ťi la r├ónd, ├«i apare ├«n vis o garoaf─â ro╚Öie, superb─â. Floarea o primea de la o coleg─â de serviciu  f─âr─â un motiv anume; de aceea, ea ne ├«ntreab─â  ce preveste╚Öte aceast─â garoaf─â, deoarece Mura iube╚Öte mult l─âcr─âmioarele.

Semnifica╚Ťia visului: Mesajul oniric la care se refer─â Mura este  un simbol al norocului. Totodat─â, faptul c─â aceast─â floare o  prime╚Öte de la o coleg─â de serviciu  ├«nseamn─â c─â Mura va fi invitat─â de o coleg─â la o petrecere cu  fast. Cu acest prilej, Mura va intra ├«n contact cu persoane influente care i-ar putea schimba via╚Ťa ├«n bine.

Talismanul norocos: O garoaf─â ro╚Öie.  

Ai cumpărat o cloșcă cu pui ? Vei avea spor în munca ta

Visul:  Pentru aniversarea mamei lui, Doru a vrut s─â-i fac─â o surpriz─â pl─âcut─â. ╚śtia c─â mama lui iubea animalele ╚Öi p─âs─ârile. De aceea, i-a cump─ârat o clo╚Öc─â cu pui. C├ónd i-a dat cadoul, mama lui Doru a fost foarte impresionat─â: puii ╚Öi clo╚Öca au fost caza╚Ťi ├«n gr─âdina de zarzavat ╚Öi, de mai multe ori pe zi mama lui Doru ├«i vizita ╚Öi le d─âdea de m├óncare. C├ónd s-a trezit din vis, Doru se g├óndea chiar s─â-i cumpere mamei lui o g─âin─â cu pui.

Semnifica╚Ťia visului: Totdeauna clo╚Öca cu pui simbolizeaz─â sporul ├«n proiectele de grup. ├Än acest caz, proiectele de familie. Co╚Öca cu pui, adic─â munca ├«n echip─â, se finalizeaz─â cu beneficii foarte bune pentru familia lui Doru. Oricum, Doru va fi un deschiz─âtor de drumuri ├«n activit─â╚Ťi profitabile de comer╚Ť.     

 Talismanul norocos: Puiul de g─âin─â.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
BeFunky collage (7) jpg
anda adam
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
woman 591576 1920 jpg
sare cartofi prajiti jpeg
yoga 2176668 1280 jpg
retete cartofi png
cuplu