Traducătoarea de vise: Ai primit un buchet de flori albe? Vei merge la o petrecere foarte plăcută

Ultima actualizare:

    Un buchet de flori albe prevestește un eveniment foarte plăcut
Un buchet de flori albe prevestește un eveniment foarte plăcut

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! În mesajele recente pe care mi le-ați trimis, sunteți bucuroși deoarece vi s-au împlinit o bună parte dintre visele pe care vi le-am ”tradus”. Desigur, și eu v-am împărtășit bucuria, deoarece ați ținut seama de amănuntele prezentate în ”traducerea” acelor vise și, de aceea, eșecurile v-au ocolit.

Mai mult, mă bucură faptul că unii dintre voi, care ne scrieți cât se poate de des, vă notați în caietul de vise personal și semnificația unor mesaje onirice interesante, povestite de alți vizitatori. Pentru această ediția, dintre mesajele trimise de voi le-am ales pe acelea care prevestesc bucurii și, în același timp, vă îndeamnă la prudență.    

Visul: Daria ne-a scris din nou și ne-a povestit un vis emoționant. Fără un motiv anume, ea a primit un buchet de flori albe de la o rudă cu care se întâlnește ocazional. Daria ne întreabă dacă  visul care a emoționat-o prevestește de bine.

Semnificația visului:  Da, este vorba despre un vis de bun augur: Daria va fi invitată la o petrecere unde se va sinți foarte bine. Invitația poate să vină chiar de la ruda care, în vis, i-a dat buchetul de flori. În viața reală, Daria  nu trebuie să refuze nicio invitație până la sfârșitul anului,  deoarece va face cunoștință cu persoane influente care-i  vor aprecia  munca.  

Ai visat că fumezi? Te reîntâlnești cu vechi prieteni și afli noutăți

Visul: Dinu nu este fumător. Dimpotrivă, el îi ceartă pe prietenii care nu renunță la fumat. În vis însă, era fumător și nu voia să renunțe la acest viciu. Când s-a trezit din somn, el se întreba ce prevestește acest vis și de aceea ne-a scris.   

Semnificația visului: Dinu se va întâlni cu prieteni pe care nu i-a mai văzut de multă vreme și va afla multe noutăți. Va descoperi și cine este  cel mai bun prieten din acel grup și cine nu este sincer cu el.

Faci ordine în casa ta cea nouă? Visul prevestește prosperitate  

Visul: Aurelia, o vizitatoare pasionată de ediția de vise, a avut un vis inedit. Se mutase de curând într-o casă nouă și făcea ordine între lucrurile cu care-și mobila casa. Trebuia să muncească ore în șir, încât casa cea nouă să arate impecabil.   

Semnificația visului: Aurelia are motive de bucurie. Acest mesaj oniric anticipează o perioadă de prosperitate : Aurelia ea va fi promovată, în mod neașteptat, la locul de muncă. Cu ajutorul rudelor, Aurelia se va lansa în afaceri la care nu a visat niciodată, aceasta este semnificația  lucrurilor pe care le așeza la locul cuvenit în noua locuință.     

Te distrai de minune la un bal mascat?  Atenție la deciziile cotidiene

Visul: Ana ne-a scris cât era de fericită în vis! Participa pentru prima oară la un bal mascat și se distra de minune: dansa cu multe persoane pe care nu le cunoștea și nu era îngrijorată când simțea în spate o înțepătură; ea credea că așa era protocolul petrecerii.

Semnificația visului: În viața reală, visul poate să fie un avertisment. Când va participa pentru prima dată la un proiect sau la o nouă activitate, Ana trebuie să fie prudentă când ia decizii. Dincolo de aparențe, în anturajul ei vor fi persoane care o invidiază. De aceea, pe lângă satisfacții, pe Ana o pândesc și multe decepții.            

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net