Traducătoarea de vise: Aștepți pe peron? Ai visat un stol de cocori?

Ultima actualizare:

    Dacă te-ai visat la gară, vei face un drum
Dacă te-ai visat la gară, vei face un drum

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Și în această săptămână am primit numeroase mesaje interesante de la pasionații ediției de vise. Majoritatea mesajelor onirice povestite cei care ne-ați scris au o temă comună: Prioritățile.!” De aceea, pentru a reuşi în tot ceea ce v-aţi propus, trebuie să fiţi dinamici şi punctuali.

Acţionând în acest fel, nu lăsaţi timpul să ”zboare” pe lângă voi. În acest interval, cei care ne-aţi scris trebuie să rezolvaţi mai întâi priorităţile complexe. De asemenea, în curând, veți întâlni în anturajul vostru persoane care obișnuiesc să-și impună punctul de vedere. În astfel de situații, este firesc să daţi dovadă de puţin tact şi astfel vă încadraţi perfect în graficul pe care vi l-ați propus.

Aştepţi pe peronul Gării de Nord? Vei face un drum scurt, avantajos

Visul: Dana ne-a povestit un vis recent : Era pe peronul Gării de Nord și aștepta îngândurată să vină trenul cu care călătorea verișoara ei.  De fapt, vestea primită de la ruda ei a fost neașteptată.  

Semnificaţia visului: În acest caz este vorba despre un vis pozitiv care  anticipează un drum scurt, care se va finaliza cu o reușită. Deoarece Dana aștepta pe peronul Gării de Nord, aproape de casă, ea nu trebuie să facă multe drumuri sau intervenţii pe lângă persoanele oficiale. De fapt, o persoană de încredere sau o rudă  are s-o ajute să rezolve problema prioritară despre care ne-a scris.  

Talismanul norocos: Un trifoi cu patru foi.

Ai visat un stol de cocori ? Te vei bucura de o revigorare financiară 

Visul : Într-o dimineaţă, Olga a văzut de la fereastra biroului un stol de cocori care zburau liniștiți fără  să se îndepărteze prea mult de firma unde lucrează. Ce semnificaţie are acest mesaj?

Semnificaţia visului: Este un mesaj bun. Pentru persoanele cu  venituri modeste, un astfel de vis anticipează îmbunătăţirea situaţiei materiale. În cazul Olgăi, bunăstarea vine de la serviciu. Olga se va bucura de o majorare de salariu la actualul loc de muncă și nu va pleca  la altă firmă.  

Talismanul norocos: O bancnotă nouă.

O mărire de salariu sau o nouă slujbă o ajută pe Ileana să scape de griji materiale. Paradoxal, în cazul persoanelor fără probleme financiare, visul prevesteşte o serie de încurcături băneşti.

Vinzi cercei în fața unui magazin? Câștigi la un joc de noroc

Visul:  Mara ne-a povestit un vis foarte amuzant: era în fața unui magazin de bijuterii și vindea câteva perechi de cercei. Nu știe de unde a procurat cerceii, dar știe că ”afacerea ” ei a avut succes.

Semnificația visului: Afacerea pe seama căreia Mara se amuza în vis prevestește câștiguri semnificative la jocurile de noroc. De aceea, Mara poate să spera că va intra în posesia unei sume de bani neașteptate. Ea spune că este o pasionată jucătoare la Joker . 

Talismanul norocos: Numărul 7.

Te visezi învățând pentru un examen? Vei avea mari satisfacții

Visul: Aurelia ne-a relatat un vis  care a marcat-o. Învăța de zor  și se  pregătea pentru un examen de admitere, deși ea este absolventă a două facultăți.    

Semnificația visului: Dincolo de emoțiile despre care ne povestește Aurelia, visul  său prevestește mari satisfacții pe plan financiar și profesional. Mai mult, ea poate obține și un câștig, deoarece Aurelia, în viața reală era absolventă a două facultăți.

Talismanul norocos: O carte.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net