Traducătoarea de vise: Când cunoști semnificația unui vis important, totdeauna știi cum să acționezi


    Visele anticipează evenimente care se vor petrece în curândSursa foto: Click.ro
Visele anticipează evenimente care se vor petrece în curândSursa foto: Click.ro

Și în această săptămână am primit multe mesaje inedite de la colaboratorii noștri, preocupați de semnificația viselor. Totodată, mă bucură visele deosebite ale celor care ne-au scris, pentru că acestea prevestesc împliniri, pe diverse planuri: carieră, finanțe, viață de familie. În acelați timp, visele care se referă la proiectele cotidiene sunt de bun augur.

În mod cert, visele care vă iau prin surprindere și vă relaxează, sunt în mod cert un ghid pentru următoarele 5-6  luni. Pentru ediția ”Traducătoarea de vise”din această săptămână am ales visele primite de la pasionații de vise, mesaje cu semnificații importante pentru proiectele lor:     

Dacă vizitezi un oraș mare ce va urma? Faci o călătorie cu câștig

Visul: Daria ne-a povestit un vis amuzant: vizita un oraș mare, era încântată de peisaj, dar se temea să nu se rătăcească. Nu vizitase niciodată acel  oraș.

Semnificația visului: Totdeauna un astfel de vis este urmat de satisfacții, deoarece  călătoria  visată este urmată de un câștig deosebit, neprevăzut.

Ai primit o ștampilă? Vei semna acte importante

Visul: Maia stătea în birou și o colegă a venit și i-a dat o ștampilă spunându-i s-o păstreze cu grije. Maia i-a mulțumit și , în gândul ei, se întreba de ce, totuși, i-a dat colega acea șatmpilă?

Semnificația visului: După acest vis, în curând, Maia va  semna niște acte importante  legate de un protocol, despre care nu știa când a visat că a primit ștampila.  Oricum, este un vis de bun augur.

Ai primit oaspeți neanunțați ? Urmează zile însoțite de bucurie

Visul : Marius ne-a povestit un vis plăcut și amuzant: a primit  oaspeți și s-a bucurat. În același timp  se gândea cu ce să-i servească; nu se pregătise pentru un eveniment de acest fel. Marius se întreba dacă va avea probleme…

Semnificația visului : Pentru Marius visul acesta prevestește bucurii. În etapa următoare, în câteva zile, el se va bucura, împreună cu oaspeții, de veștile primite. El  va reuși să se descurce și cu protocolul pentru musafiri, persoane care, totdeauna, i-au purtat noroc.

Priveai turla unei biserici ? În curând  vei fi promovată

 Visul: Daria este o colaboratoare consecventă. De această dată ne-a povestit un vis interesant: era în fața unei biserici și  admira turla acestui obiectiv religios.  O fi de bine, ne întreba ea?  

Semnificația visului: Iată un vis care prevestește un eveniment avantajos pentru Daria. În curând, ea va fi promovată și această  întâmplare  va fi urmată și de alte avantaje.

 ,  

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
cub ioana ilie nastase png
8 boca arsenie  jpeg
mihai voropchievici jpg
cub mircea baniciu png
FotoJet jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
Centrala hidroelectrica pe Dunare FOTO Shutterstock jpg
Senatorul PSD Niculae Badalau la sediul Directiei Nationale Anticoruptie foto Marian Iliescu
image
image
image
image
horoscop jpg
mihai voropchievici jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
eticheta alimente jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg