Traduc─âtoarea de vise: Ce aduc visele cu preo┼úi, biserici ┼či icoane? VIDEO

1 noiembrie 2011
simeon stalpnicul png

Am primit mesajele voastre ┼či m-am bucurat c─â visele prezentate dovedesc c─â ve┼úi face fa┼ú─â suprasolicit─ârilor. Cu to┼úii ave┼úi zile bune ┼či zile tensionate; este important c─â aceste mesaje v─â ajut─â s─â salva┼úi aparen┼úele ┼či c─â nu v─â teme┼úi de complica┼úii nea┼čteptate.

Momentele de medita┼úie, sugestiile prietenilor apropia┼úi, altruismul rudelor de la drum lung v─â ajut─â s─â g─âsi┼úi resursele, materiale ┼či spirituale, de care ave┼úi nevoie.

Visezi adesea biserici, preoţi, icoane - scapi de încurcături

Visul: Ioana a visat c─â era ├«ntr-o biseric─â, cu mult─â lume. Ea se ruga ┼či d─âdea acatiste. Viseaz─â foarte des preo┼úi, icoane, biserici.

Semnifica┼úia visului: Este un vis cu numeroase semnifica┼úii. Ioana este nelini┼čtit─â; ea se roag─â ┼či sper─â s─â i se ├«mplineasc─â anumite dorin┼úe. Pentru Ioana conteaz─â mai ales lini┼čtea sufleteasc─â pentru a lua decizii ├«n┼úelepte. Visul anticipeaz─â c─â luna noiembrie este de bun augur pentru ea. De acum, ├«n etape, Ioana va sc─âpa de anumite ├«ncurc─âturi legate de via┼úa personal─â, afectiv─â ┼či de carier─â.

Sfaturi: Visul sugereaz─â ├«nc─â un lucru important: ┼či atunci c├ónd i se ├«mplinesc dorin┼úele s─â se roage ┼či s─â practice medita┼úia- o terapie cu efecte extraordinare asupra psihicului.

Bei lapte cu mult─â poft─â? E┼čti pe calea cea bun─â

Visul: Aurelia a visat c─â primise ├«n dar o oal─â plin─â cu lapte foarte gustos. De aceea ┼či-a propus ca ├«n acea diminea┼ú─â s─â bea lapte pe s─âturate.

Semnifica┼úia visului: C├ónd prime┼čti lapte proasp─ât ┼či-l bei cu mult─â poft─â, po┼úi s─â te a┼čtep┼úi numai la lucruri bune. Aurelia va colabora cu persoane altruiste, competente ┼či, ├«n egal─â m─âsur─â, loiale unui ideal. Aurelia se va bucura de ajutorul necondi┼úionat al persoanelor din anturaj.

Sfaturi: La propriu, laptele este o hrana spiritual─â ┼či trupeasc─â de care Aurelia are nevoie. Prietenii trebuie ale┼či dup─â criteriul loialit─â┼úii.

Se opre┼čte liftul ├«ntre etaje? ├Äncurc─âturile sunt trec─âtoare

Visul: Sori a visat c─â s-a oprit liftul ├«ntre etaje, c─â u┼ča acestuia s-a deschis, dar c─â se chinuia s─â ajung─â la u┼č─â, s─â ias─â din lift.

Semnifica┼úia visului: Sori se poate a┼čtepta la controverse ┼či la momente streasante. Urmeaz─â o perioad─â solicitant─â ┼či Sori se teme de urm─ârile unor discu┼úii aprinse. Dar ├«n vis u┼čile liftului s-au deschis; acest am─ânunt este foarte important.

Sfaturi: Sori va sc─âpa de ├«ncurc─âturi dac─â solicit─â la timp ajutorul unor persoane de ├«ncredere, de acela┼či sex.

Ai cump─ârat bijuterii? Te bucuri de prosperitate

Visul: Iulia a visat c─â a f─âcut o achizi┼úie valoroas─â: a cump─ârat un medalion ├«n form─â de trandafir albastru ┼či o br─â┼úar─â confec┼úionate din metal pre┼úios.

Semnifica┼úia visului: Iulia va g─âsi resurse s─â-┼či completeze bugetul, s─â rezolve probleme delicate ├«n situa┼úii ├«n care al┼úii nu s-ar g├óndi la astfel de solu┼úii. Forma medalionului anticipeaz─â ┼či bucurii pe plan afectiv, al─âturi de o persoan─â tandr─â, de ├«ncredere.

Sfaturi: Cuvintele-cheie ├«n acest caz: Modera┼úie ├«n privin┼úa ambi┼úiilor materiale ┼či profesionale.

survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
cub pepe png
alexandra stan sexy png
andreea balan (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png