Traducătoarea de vise: Ce înseamnă când cumperi flori?

Ultima actualizare:

    Atunci când cumperi flori în vis e un semn bunFoto: arhiva Click!
Atunci când cumperi flori în vis e un semn bunFoto: arhiva Click!

Cumperi flori pentru un eveniment? Zugrăvești casa fără ajutorul cuiva? Ai visat o superbă halbă cu bere? Cocorii zboară deasupra casei tale? Află cine te susține în proiectele de suflet!

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Mesajele trimise de voi în această săptămână se referă la relațiile cu persoanele din anturajul de încredere. În același timp, ies în evidență fermitatea cu care acționați,  problemele pe care le veți rezolva în curând, dar și proiectele în curs de finalizare.

Mai mulți vizitatori ne-au povestit visele lor recente în care personajele principale sunt anumite păsări (cocorii). În acest caz, mesajele onirice prevestesc schimbările favorabile ce vor veni în viața acestor vizitatori. În același timp, visele semnificative în care vizitatorii care ne scriu se întâlnesc cu prietenii sau sunt interesați de rezolvarea activităților administrative anticipează soluții  la problemele cotidiene care-i preocupă. Iată ce vise am ”tradus” pentru această ediție:

Cumperi flori pentru un eveniment ? Vei fi  ajutat într-un demers oficial

Visul: Doru, un vizitator consecvent ediției de vise, cumpăra un buchet de flori superbe. La serviciu erau sărbătorite colegele care au participat cu succes la un simpozion de invenții. Doru trebuia să se ocupe de protocolul acestui eveniment.

Semnificația visului: Acest mesaj oniric este de bun augur. Fiind vorba despre un eveniment ce s-a împlinit pe plan profesional, visul prevestește că Doru va fi apreciat și ajutat de colege să rezolve un demers oficial: o lucrare de specialitate sau o invenție în domeniul său de activitate.

Amuleta norocoasă: Piramida.

Zugrăvești casa fără ajutorul cuiva? Un câștig sosește în casa ta!

Visul: Daria ne povestește un vis recent: era foarte hotărâtă să-și zugrăvească apartamentul fără ajutorul rudelor și prietenelor. Cumpărase materialele necesare și știa că se va descurca singură. În același timp, Daria nu se temea că n-are să se descurce cu banii programați pentru acest demers temerar.

Semnificația visului: Acest vis prevestește un câștig suplimentar prin care Daria se va descurca mai ușor în demersuri administrative. De asemenea, visul anticipează că Daria  se va bucura de o sănătate de fier.

Amuleta norocoasă: O bancnotă nouă de 100.

Ai  visat o superbă halbă cu bere? Te împaci cu persoana iubită 

Visul: În ultima vreme, George a visat, seri la rând, o superbă halbă cu bere. El este surprins de acest vis, deoarece nu este un consumator de bere la halbă. O fi de bine, dacă visul se tot repetă, ne întreabă el?     

Semnificația visului: Desigur, visul anticipează o petrecere la care George va fi invitat de prietenii lui.  În același timp, superba halbă cu bere are semnificația unei împliniri pe plan  afectiv, o împăcare cu persoana iubită.  

Amuleta norocoasă: O cupă de cristal

Mulți cocori zboară deasupra casei tale? Prietenii te ajută!

Visul:  Dis de dimineață, Mara  se gândea cum să rezolve o problemă personală. Tocmai când a ieșit din casă și pleca spre serviciu, ea a văzut un stol de cocori care zburau deasupra casei. Mara a fost impresionată de numărul mare de cocori care i-au înconjurat casa, înainte de a se îndepărta de locuința ei. Daria  le-a urat să se întoarcă cu bine în primăvară!

Semnificația visului:  Stolul de cocori simbolizează prietenii pe care Mara poate să conteze în rezolvarea problemei care o preocupă. Poate fi vorba și de sprijinul unor prieteni care călătoresc, frecvent, peste hotare.

Amuleta norocoasă: Trifoiul cu patru foi.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net