Traducătoarea de vise / Ce înseamnă când visezi acte şi dosare? Prietenii buni îţi umplu contul bancar

Ultima actualizare:

Din visele trimise de voi, am observat un aspect important care se referă la raporturile interumane şi la semnificaţia petrecerilor la care participaţi. În aceste zile, când colaboraţi în afaceri cu prietenii voştri de suflet, aveţi mult noroc la bani. În acelaşi timp, relaţiile cu nativii Capricorni şi Berbeci vă sugerează cum să vă alegeţi un job în perioada de criză.

Ai visat multe acte? Vei avea noroc în afaceri

Visul: Dora a avut un vis emoţionant. Biroul ei era plin de acte şi de dosare încărcate cu documente. Ea nu ştie când s-au adunat atâtea acte, pentru că face ordine frecvent în dosare şi nu păstrează decât documentele importante.

Semnificaţia visului: În acest caz, visul anticipează că Dora se va implica în mai multe afaceri de succes. Prietenii de familie care i-au adus o mulţime de dosare încărcate cu acte sugerează proiectele norocoase , dar şi documentele pe care trebuie să le pregătească pentru viitoarele afaceri. Totodată, actele şi dosarele adunate în biroul Dorei reprezintă tocmai şi câştigurile suplimentare de care ea se va bucura în curând.

Te lupţi cu un duşman cunoscut? Vei câştiga un proces

Visul : Mura se lupta în vis cu o fostă prietenă, considerată cel mai aprig duşman al ei. În viaţa reală, rivala ei a şi chemat-o în judecată pe motiv că trebuie să-i restituie o datorie despre care Mura nu ştie absolut nimic. În vis, era o luptă aprigă, corp la corp şi, când s-a trezit din vis, se luminase de ziuă. .

Semnificaţia visului: Cu certitudine, Mura va câştiga procesul pentru că lupta corp la corp din vis anticipează această reuşită. Ea va avea câştig de cauză în instanţă foarte repede, deoarece visul s-a petrecut când se lumina de ziuă.

Bei bere cu poftă în vis? Este de bine

Visul: Doru s-a trezit din vis foarte fericit. Participase la un protocol organizat de prietenii şi colaboratorii de afaceri şi atmosfera a fost foarte destinsă. Spre deosebire de ceilalţi, el a băut numai bere şi a constatat că era o bere de calitate, o marcă nouă, foarte gustoasă. Poate şi de aceea nu i-a făcut rău, crede el.

Semnificaţia visului: Visul este de bun augur pentru Doru; el poate să fie sigur că starea lui de sănătate se va îmbunătăţi simţitor cu ajutorul unei terapii convenţionale. Mai mult, protocolul la care el a participat are o semnificaţie pozitivă, fiind vorba şi despre aprecierea de care se bucură la locul de muncă.

Mănânci piersici din livada ta? Vei avea o afacere bănoasă

Visul: Elena era fericită în visul pe care ni l-a relatat. Mânca piersici parfumate şi gustoase din livada ei, din prima recoltă; ea se întreabă dacă poate să dezvolte o afacere cu preparate din fructe.

Semnificaţia visului: Când admiri piersici coapte în pom, mai ales dacă acesta rodeşte în propria ta livadă , dorinţele ţi se împlinesc, destul de repede. Pentru că Elena mănânca în vis din aceste fructe de calitate, anticipează şi câştiguri pe care le va obţine din viitoarea afacere cu piersici.

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net