Traducătoarea de vise: Ce înseamnă când visezi un stol de păsări - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mesajele primite de la voi au o deviză comună: „Timpul zboară!” De aceea, în această săptămână, pentru a reuşi în tot ceea ce v-aţi propus, trebuie să fiţi dinamici şi punctuali: Acţionând în acest fel, nu lăsaţi timpul să treacă pe lângă voi.

În acest interval, cei care ne-aţi scris trebuie să rezolvaţi priorităţi complexe. Acum întâlniţi în anturajul vostru parteneri care preferă să comande şi să domine: dacă în orice context daţi dovadă de puţin tact şi înţelegere, vă încadraţi perfect în graficul propus.

Aştepţi pe peronul unei gări? Călătoreşti cu folos

Visul: Andrei a visat că era pe peronul unei gări şi aştepta cu nerăbdare să vină trenul. Era, de fapt, o călătorie neaşteptată.

Semnificaţia visului: Este un vis pozitiv, anticipează un drum scurt, care se finalizează cu reuşite. Andrei nu trebuie să facă alte drumuri sau intervenţii pe lângă persoane oficiale, pentru că va rezolva, fără complicaţii, priorităţile acestei etape. Chiar dacă este vorba despre o gară necunoscută, Andrei va avea succes.

Surpriza săptămânii: Pe peronul gării, Andrei va întâlni cu o persoană de sex opus; poate fi vorba de o întâlnire providenţială.

Ai văzut un stol de păsări ? Vei primi bani

Visul: Într-o dimineaţă, Ileana a văzut la fereastra biroului ei un stol de păsărele. Ce semnificaţie are acest mesaj?

Semnificaţia visului: Este un mesaj bun. Pentru persoanele cu venituri modeste un astfel de vis anticipează îmbunătăţirea situaţiei materiale; în acest caz, bunăstarea provine de la serviciu. O mărire de leafă sau o nouă slujbă o ajută pe ileana să scape de griji materiale.

Ai primit cadou un colier de la fostul logodnic? Evită provocările

Visul: Ana s-a trezit fericită din vis: primise de la fostul logodnic un colier foarte frumos. Ea se întreabă dacă prin acest gest, Radu regretă despărţirea de ea.

Semnificaţia visului: Ana trebuie să ţină seama de faptul că acest mesaj oniric este un avertisment. În realitate, gestul lui Radu este o provocare. El este rănit sufleteşte şi gelozia lui se îndreaptă spre un prieten comun, bănuind că acesta i-a sugerat Anei să se despartă de el. Prin acest dar, Radu vrea s-o provoace pe Ana, s-o determine să-i mulţumească pentru cadou şi să-i spună ceea ce gândeşte.

Surpriza săptămânii: De aceea, Ana trebuie să evite o întâlnire cu fostul logodnic, pentru că Radu i-ar spulbera orice bucurie.

Ce semnificaţie are o perdea oferită de mama? Vezi ce înseamnă

Visul: Anca a primit de la mama ei o perdea foarte frumoasă. S-a bucurat de acest cadou, cu toate că, în vară, mai primise tot o perdea cu un design foarte plăcut şi în culori vesele. Ea s-a trezit, trăgând perdeaua, iar lumina pătrundea în casă.

Semnificaţia visului: Perdeau visată de Anca prevesteşte un lucru plăcut: ea va afla în curând multe secrete de la colegele de serviciu. Toate aceste veşti, care se referă la climatul profesional, sunt adevărate lecţii de viaţă. Şi în vis, ca şi în viaţa reală, Anca prefera să tragă perdeauna, pentru ca lumina să pătrundă în camera ei de lucru.

Surpriza săptămânii: O rudă este zâna bună şi te previne asupra pierderilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net