Traducătoarea de vise: Culegi piersici pentru conservele de iarnă?

Ultima actualizare:

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! La întoarcerea din vacanță, voi, vizitatorii care ne scrieți frecvent, ne-ați povestit că sunt preocupați, îndeosebi, de visele care se referă la participarea voastră la culesul recoltei de toamnă.

Mergând în vizită la rudele de la țară, unii vizitatori ne-au povestit ce sentimente plăcute au trăit în vis când au participat la culesul ultimelor piersici și la strângerea știuleților de porumb din câmp. Totodată, pasionații de pescuit ne-au scris că erau fericiți în vis, deoarece aveau statutul de pescari înstăriți. Am tradus cu mult interes visele relatate cu entuziasm, de vizitatorii care ne-au scris în această săptămână. În același timp,  am observat că perspectivele acestora apar într-o lumină nouă. În curând, cei care ne-au scris se vor bucura că experiențele minunate trăite în vis se vor concretiza într-o oază de bucurie în viața reală. Iată ce semnificații au visele traduse pentru această ediție:

Ai adunat mulți știuleți de porumb din câmp? Scapi de datorii

Visul: Dorina a fost la țară și, alături de rude, a cules  toți știuleții de porumb din câmp. Era foarte bucuroasă că bunicii ei au obținut în acest an o recoltă bogată de porumb.

Semnificația visului: Pentru familia Dorinei visul este de bun augur. Recolta de porumb obținută anticipează importante venituri financiare.  Până la sfârșitul anului, situația financiară a rudelor Dorinei se va îmbunătăți în mai multe etape. De aceea, bunicii Dorinei vor avea posibilitatea să -și achite datoriile și să-și rezolve problemele de sănătate despre care ne-a povestit Dorina.

Talismanul norocos: O pușculiță.

Culegi piersici pentru conservele de iarnă? Va fi prosperitate în familia

Visul: Mona ne povestește un vis foarte interesnt. Piersicul din grădina bunicii  era încărcat și de fructe, dar și de flori. Bunica a invitat-o să culeagă din grădină tot ce dorește: fructe, legume și flori. Mona voia să culeagă piersicile pentru prepararea tradiționalelor conserve de iarnă.  

Semnificația visului: Piersicul din vis  este simbolul norocului. Dacă în vis culegi piersici înseamnă că în familia ta prosperitatea se instalează comod pentru multă vreme. Pentru că Mona a cules și florile de piersic, apărute în mod miraculos în vârful pomului, visul mai are o semnificație: este vorba despre un eveniment minunat în viața Monei: ea se va căsători în acest an.

 Talismanul norocos: Floarea de piersic.

Ai primit cadou o plasă de pescuit? Vei face afaceri profitabile

Visul: Dinu ne scrie de câte ori are un vis interesant pe care nu știe cum să-l descifreze. De această dată, el a primit cadou de la rude o plasă mare de pescuit. Imediat a mers la baltă cu prietenii și a probat plasa în care s-au  adunat, chiar din prima zi,  o mulțime de pești. Aceasta abia a fost scoasă la mal de trei persoane.

Semnificația visului: O plasă pescărească plină cu pești prevestește afaceri profitabile pentru persoana care a avut acest vis, dar și pentru familia sa. La toate aceste reușite vor contribui și prietenii de familie, deoarece plasa pescărească a fost primită cadou de la rude.

Talismanul norocos: Un peștișor.  

Ești notar și speri să-ți meargă bine? Speranța ți se împlinește

Visul: Eliza, o vizitatoare pasionată de vise, ne-a relatat un vis recent: s-a hotărât profeseze ca notar în localitatea natală, într-o casă care a fost sediul unei bănci. Se frământa dacă se va descurca, pentru că plecase din oraș de mulți ani, iar ceilalți notari din localitate aveau o clientelă selectă.

Semnificația visului: Eliza va avea succes în carieră. Profesia de notar se asociază, totdeauna, cu noțiunea de câștig, de bani  pe care persoana care se visează notar, îi va primi perodic. Mai mult, s esflorile de piersic, culese de Mona, prevestesc căsătoria ei norocoasănîn acest an.

ediul firmei are tradiția unei locații care atrage banii. De aceea, speranța Elizei se va concretiza și ea va deveni un notar de succes.       

Talismanul norocos: Un trifoi cu patru foi.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net